2008 Ekim Anneleri

makinaya sık atınca arkasındaki lastiklere bişi olmuyormuu..sen yinede cok sık makinaya atma bencee
mutfagın halıısnın üstüne polar örtü aldımm süper bişi yaa.yumuşacık bide üstünden süpürebiiyorum,toplanmıyor yani

gızz ilk okula kadarr aşıları yok diye biliyom benn
5 yaşında olacagını kim söledi sana?

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun bebgeinn.saglıcakla al kucagınaaa
dogum tarihini ,son adet tarihin,adet döngün ve ilişki günlerini yazarsan cinsiyeti konusunda bi tahminde bulunabilirim

saol canım...26 kasım 1982 ama nüfusta 1 ocak 1983 yazıyo...sat: 19 ekim 2010
adet döngün derken ortalama 28-30 günde bir..ilişki günlerimi yazmasam haftada 3 kere düzenli
valla eylülü gören yaşlılar bunun arkası erkek diyolardı bakalım nasipte ne varsa....

kızlar ne aşısı yaaa...son aşıları 18 aylıkken vuruldu...sağlık ocağındaki hemşire bi dahakiler okulda dedi...yanlış mı biliyorum...bilgi verin...

bioritime göre regli bitiiminden sonraki günler kız günü.
ilişki günleirni özelden mesaj at daha net bişi söleyim
sık ilişki olmş anladıgım kadarıyla.buda kız bebek şansını arttırıyorr
7-8 haftalık usg resmi varmı bebegin???

kızlar ne aşısı yaaa...son aşıları 18 aylıkken vuruldu...sağlık ocağındaki hemşire bi dahakiler okulda dedi...yanlış mı biliyorum...bilgi verin...

rutin aşıları 18 aylıkken bittii.özel aşılar vardı onlardan bahsediyoruz.mesela hepatit a ve suçiçegi aşısı gibi.sen yaptıdınmı bu aşıları?
rutin aşılarıının tekrar dozları ilkokula gittiginde yapılcak diye biliyorum ben

ayşe yumurtlama gününde yada sonrasında ilişki olunca erkek mi oluyodu,kız için napcez?
dün gittim ya doktora yumurta duruyo orda dedi tam zamanı:) hee dedim niyet olsaydı tam günüymüşş,kocaya dedim yapalım olldu diyo hepten bakırköylük ol bii taneyle delirdin ikinciyle nolursun bilmem diyo..niyeti bozuyodum az daha:)

ayşe bende şaşırdım okulda olmayacakmıydı dedim yok dedi 5 yaşında tekrar olacaklar dedi. bilmiyorum valla doktor hatırlatır zaten.
suçiçeği aşısı oldu komşumun kızı iyikide yaptırmışım dedi kadın hiç su çiçeği çıkartıp çıkartmadığı belli olmadı dedi. kreşte olmayan çocuklar ağır atlattı kızımda hiçbişi olmadı demişti.
hepatit a aşısıda önemli bana göre. başka özel ne var bilmiyorum aşılarının hepsi özelde oldu. sağlık ocağında olsaydı farkı bilirdim ama.

torium hoşuma gidiyor benim değişik biryer olmuş şimdi yeni gözde mekanımız orası bizim.
birde orayı yapan firma tayyipin sağ kolu açılışada tayyip geldi o yüzden. siiznkilerde o firmanın sahibimi acaba. sayılı zenginleri arasında ve başbakanın sağ kolu bir firma

ya daha önce burda tupperlardan bahsedilmişti, antartika serisinden falan, birde salatayı 1 haftalık yapıp tupperlarda saklayan biri vardı. Bende alıcam bana ne önerirsiniz, çalışan biri olarak özellikle böyle özellikle uzun süre salata saklamaya falan yardımcı olacak.

nisanur38 nickli arkadaşa msj atarasan sana yardımcı olur cnm

ben 2 kere gittim aşırı kalabalıktan gezemedim..haftaiçi gtmek lazım daralıyorum kalabalıkta yalnızlığa alışştım çok..yok yasemincim sahibi torunlar'a iş yapıyo eşimin dayısı,avm lerin elektrk işlerini yaptı bursada ve istanbulda.eşimde hazirandan beri dayısıyla maaşla çalışıyo yani..

ayşe bi de zatürre aşısı vardı ama o özel değil galiba

pnömokok yani zatüre aşısı özeldi aslında ama gecen yıl devlet karşılamaya başladı.biz ücretsiz olduk saglıkocagında

yumurtlama günü ilişki erkek bebek şansını arttırıyor
yumurtalmadan 2 gün öncesi kız ebebk şansını arttırırr
sen bebiş düşünemden bana bi görün:) 2 erkek cocugunu senin bünyen kaldırmaz.hele de emiralp gibi bi abisi olunca hehe
inş sakin uslu bide kızın olur

yok cnm kim sölediyse yalnış sölemiş
ilkokula başladıgında
KKK aşısı,tetenoz ve cocuk felci aşıları var

3 TANE ÖZEL AŞI VAR.SU ÇİÇEGİ,HEPATİT A VE ROTAVİRÜSÜ
HEPATİT A AYI Bİ ARAŞTIRIYIM BELKİ YAPTIRIRIM
SU ÇİÇEGİNİ YAPTIRDIGIMIZ İİ OLDU.

işte kkk yı yapıyorlar tekrar 5 yaşında. bizim okula aşı yapmak için geldiler velilere kağıt dağıtıldı siz yaptırdınız mı diye yaptıranlar vardı ama yapılmayanlara yapıldı.
demekki özeller daha erken yapıyor sağlık ocakları yapmıyor okullarda yapıyor. öyle yani.
ya bugün yerli malı vardı 1 hafta daha sürecek anamm neler getirdiler neler sırayla yapılıyor 1 sınıflar öncelikli şuan davul gibiyim patlamak üzereyim adamlar yaşıyor valla.

aslı bende sevmiyorum kalabalık yerleri daralıyorum sakinken gidiyoruz biz çoğu yere çocukta rahat rahat koşturuyor. ama güzel bir yer snowpark var lunaparkı süper yapmışlar ben çok beğendim.

o rotavirüs aşısıdır benim bu kadar sıkıntı çekmeme sebep.aşıdan sonra çocuk resmen hastalığı geçirmişti 2 aylıkken.emmeyi bıraktı,hem gaz hem ishal ağlamaktan yırtınıyodu.2.dozu yaptırmadım tabi..
ayşe zaten 2.yi düşündüğüm zaman kesin sana görüncem:) bidahaki yaza bi yere kaybolma belki düşünebilirim

2 erkek cocugunu senin bünyen kaldırmaz.hele de emiralp gibi bi abisi olunca hehe
inş sakin uslu bide kızın olur[/QUOTE]

amiiinnn:)
hayırlısı..

aslıcım ben marmara tekstil öğrt mezunuyum. şimdi ücretli öğretmenlik yapıyorum evimin yakınında bir okulda teknoloji tasarım ve görsel sanatlar derslerine giriyorum tabiri caizze resim dersi :)
hem zaman geçiriyorum kafam dağılıyor birde harçlığım çıkıyor çok olmasada.
keşke hep böyle çalışsaymışım diyorum çocuktan sonra haftanın 4 günü gidiyorum çevrem oldu gidip geliyoruz öğretmenlerle 4 ü komşum aynı sitedeyiz diğer 3 taneside kafa dengi çok güzel oldu valla.
sende böyle bir iş bakabilirsin yarım gün zaten çocuk seni özlemiyor bile sen yokken anneanneyle vaktini geçiriyor ona deişiklik oluyor daha iyi oluyor. okuldan gelincede sen özlemiş oluyorsn zaman geçip gidiyor

kızlar toplanın hadi iki çift laf edek.

yarın kursum başlıyor abah 6.30 da kalkcam 7 de çıkarım evden maraton başlıyor bugünden ev işlerimi yapıyorum salonumu sildim banyoyu temizledim diğer odalarım kaldı. çamaşırlar yıkanıyor şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…