bugün dilay sütü almış bir güzel halılara sıkmış. kamışla tüm yolluklar batmış. teker teker yıkadımmakinede. şimdi sercemde sabaha kadar kurusun.
ayşe valla allah razı olsun sen aldırdın o yolluklardan süpermiş yaaaa atıyom makineye 2-3 haftada bir akşamdan seiryorum sabaha kupkuru balkona atıncada yarım saatte kuruyor. ben sarayın almıştım çokta kaliteli çıktı o yıkamalara karşı bişi olmadı birde sıktırıyorum ben kupkuru çıkıyor makineden.
aslı tavsiye ederim seninde evde yaramaz oğlun var onlardan al
birde 5 yaşında aşıları olcakmış kızamık vs tekrar olacaklarmış.
ben kaçtım aslıcım iyi geceler. çamaşırlarımı asıp yatıcam. evde kurutuyorum hiç sevmiyorum ya evde çamaşır kurutmayı heryer toz oluyor
hayırlı olsun bebgeinn.saglıcakla al kucagınaaa
dogum tarihini ,son adet tarihin,adet döngün ve ilişki günlerini yazarsan cinsiyeti konusunda bi tahminde bulunabilirim
saol canım...26 kasım 1982 ama nüfusta 1 ocak 1983 yazıyo...sat: 19 ekim 2010
adet döngün derken ortalama 28-30 günde bir..ilişki günlerimi yazmasamhaftada 3 kere düzenli
valla eylülü gören yaşlılar bunun arkası erkek diyolardı bakalım nasipte ne varsa....
kızlar ne aşısı yaaa...son aşıları 18 aylıkken vuruldu...sağlık ocağındaki hemşire bi dahakiler okulda dedi...yanlış mı biliyorum...bilgi verin...
ya daha önce burda tupperlardan bahsedilmişti, antartika serisinden falan, birde salatayı 1 haftalık yapıp tupperlarda saklayan biri vardı. Bende alıcam bana ne önerirsiniz, çalışan biri olarak özellikle böyle özellikle uzun süre salata saklamaya falan yardımcı olacak.
ayşe bende şaşırdım okulda olmayacakmıydı dedim yok dedi 5 yaşında tekrar olacaklar dedi. bilmiyorum valla doktor hatırlatır zaten.
suçiçeği aşısı oldu komşumun kızı iyikide yaptırmışım dedi kadın hiç su çiçeği çıkartıp çıkartmadığı belli olmadı dedi. kreşte olmayan çocuklar ağır atlattı kızımda hiçbişi olmadı demişti.
hepatit a aşısıda önemli bana göre. başka özel ne var bilmiyorum aşılarının hepsi özelde oldu. sağlık ocağında olsaydı farkı bilirdim ama.
torium hoşuma gidiyor benim değişik biryer olmuş şimdi yeni gözde mekanımız orası bizim.
birde orayı yapan firma tayyipin sağ kolu açılışada tayyip geldi o yüzden. siiznkilerde o firmanın sahibimi acaba. sayılı zenginleri arasında ve başbakanın sağ kolu bir firma
ayşe bi de zatürre aşısı vardı ama o özel değil galiba
ayşe yumurtlama gününde yada sonrasında ilişki olunca erkek mi oluyodu,kız için napcez?
dün gittim ya doktora yumurta duruyo orda dedi tam zamanı:) hee dedim niyet olsaydı tam günüymüşş,kocaya dedim yapalım olldu diyo hepten bakırköylük ol bii taneyle delirdin ikinciyle nolursun bilmem diyo..niyeti bozuyodum az daha:)
yok cnm kim sölediyse yalnış sölemişayşe bende şaşırdım okulda olmayacakmıydı dedim yok dedi 5 yaşında tekrar olacaklar dedi. bilmiyorum valla doktor hatırlatır zaten.
suçiçeği aşısı oldu komşumun kızı iyikide yaptırmışım dedi kadın hiç su çiçeği çıkartıp çıkartmadığı belli olmadı dedi. kreşte olmayan çocuklar ağır atlattı kızımda hiçbişi olmadı demişti.
hepatit a aşısıda önemli bana göre. başka özel ne var bilmiyorum aşılarının hepsi özelde oldu. sağlık ocağında olsaydı farkı bilirdim ama.
torium hoşuma gidiyor benim değişik biryer olmuş şimdi yeni gözde mekanımız orası bizim.
birde orayı yapan firma tayyipin sağ kolu açılışada tayyip geldi o yüzden. siiznkilerde o firmanın sahibimi acaba. sayılı zenginleri arasında ve başbakanın sağ kolu bir firma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?