türkancım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bugünleri
sen dinlenmene bak annen ilgilenir nasılsa emirle.
yasemincim face de resimleri koydum elbisemi görebilirsin:)
ayşe kız sen yok musn facebookta
ay hastalara Allah şifa versin.. 1aydan fazladır ilaç kullanmadık maşallah diym inşallah geçen kış olduğu gibi hasta olmaz bu sene..balık yağı ne kullandınız siz,ben minadex vitamn veriorum iştahı için,hasta olmasın diye balık yağı yada bağışıklk güçlndirici ne veriym sizce?
aslıcım çok tatlı görünüyorsun ayrıca çok zayıflamışsın maşallahh
ben hiçbir şey kullanmıyorum. balık yememişse o hafta balık yağı veriyorum eğer yemişse vermiyorum.
bugün yedi mesela o yüzden bu hafta vermeyeceğim. her gittiğim doktor aynı şeyi söylüyor vitaminci doktorlarda var tabi bende kafama göre bir yol çizdim onu uyguluyorum. testleride normal çıktı çünkü.
hastalık konusuna gelince çocuk mikropla tanışmalı aslı. ben geçen sene eve hapsetmiştim çocuğu yok grip yok şu yok bu hiç dışarı çıkmıyordu ve hiç hasta olmadı hiç antibiyotik kullanmadı.
ama mayısta buraya taşındık sokakta oynadı hep yerlerde çamurlarla, kumlarla, çocuklarla oynadı dötü hastalıktan doğrulmadı şimdide aynı şekilde hep kalabalık yerlerde mekanlardı.
ilçede türkü şöleni yapıldı kültür merkezinde öğretmenler ve öğrenciler türküler söyledi rahat 200 den fazla kişi vardı salonda dilay şimdi ordan geldieskiden olsa asla çıkarmazdım nefesten mikrop kapar die.
o yüzden ben artık pek takmıyorum hasta olmasıda çok kötü bir olay değil bağışıklığı güçlenir.
yoksa kreşde ve okul döneminde çok zorlanırız.
türkancım cnm hayırlısı olsun cnm. herşey allahın taktiri biliyorsun yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o dünyaya gelir.
inş biran önce düzelir yoksa çocukla çok zor olacak.
Türkan geçmiş olsun canım Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.Yaseminin dediği gibi yiyecek ekmeği varsa o gelir merak etme.yeterki Allah sağlık versin.
Yasemin çalış çalış bi sefer adam gibi ver kendini bi daha uğraşma .
Bizde 2-3 gündür Yiğitle uğraşıyoruz.hastalanır gibi oldu biraz.yarın doktora götürücez.antibiyotik falan içirmiyim dedim ama ilaçsız geçmiycek galiba.
Bugünde benim acayip başım ve boğazım ağrıyo.Kolay kolay hasat olmam ben ama.İnş Yiğitten bana geçmiştirde atmıştır kuzum mikrobunu.
Kızlar bana bi hediye söylesenize ya birine yılbaşı hediyesi almam lazım bayan genç daha evli çocuklu ne alıyım karar veremiyorum ama
türkancım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bugünleri
sen dinlenmene bak annen ilgilenir nasılsa emirle.
yasemincim face de resimleri koydum elbisemi görebilirsin:)
ayşe kız sen yok musn facebookta
ay hastalara Allah şifa versin.. 1aydan fazladır ilaç kullanmadık maşallah diym inşallah geçen kış olduğu gibi hasta olmaz bu sene..balık yağı ne kullandınız siz,ben minadex vitamn veriorum iştahı için,hasta olmasın diye balık yağı yada bağışıklk güçlndirici ne veriym sizce?
facebook var cnm.yasmin yada leyladan ekleyebilirisn.ad ve soyadımı yazmayım buraya şimdi:)
carlson balık yagı kullanıyorum
bagışıklık içinde immuzinc+zinco çinko
ben cok faydasını gördüm maşallah diyim.
gecen yılda kullanmıştım immuzinci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?