ayşe ya banada şu yumurtlama cetvelinden yaparmısın
ben de en son oyuncağı 1 yaşında almıştım heralde,evde karıştırarak bulduğu şeyler daha çok ilgisini çekti hep..bu ara tvye biraz fazla sardı,dışarı da esksi gibi istemiyo zaten soğuk oluyodu bikaç gün öncesine kadar..kitap fln alym bende oyalansın diye. digiturkte playhouse disney var micky mouse fln güzel şeyler öğretiyo hepsi onu seyrediyo,ordanda çok şey öğrendiğini hissediyorum ama çok bakmasını istemiiyorm yinede..
çocuk bu yasemin ,anlayışlıymışta kadın dert etme yıkatmaya göndermişsin zaten,oluyo böyle şeyler,sende olsa kızcak mıydın..ben de istiyorum sohbetlere gidiym az bşy öğrenym ama emir alp hiç durmuyo ki,onun peşinde dolanırken bişey dinleyemem heralde..yok gıııı ne ikincisi spirali çıkarttırdımya korkumdan yumurtlama günlerimi takip etmek için istiyorum.
dilayda calliou hastası cidden çok şey öğrendi birde yumurcakta üçüzler var bugün onu izledi kek yapıyordu çocuklar çikolatalı anne çikolatalı kek çikolatalı kek diye tutturdu.
ay bugün sohbet vardı kur'an-ı kerim'in türkçe açıklaması yapılıyor gidebildiğim kadar gidiyorum ilahiyat mezunu bir bayan diyanette çalışıyor o veriyor sohbeti dilay orda kustu. çilekli süt götürmüştüm midesinimi bozdu süttemi bir gariplik vardı onu içtikten sonra şarrrrrrrrrrrr her yer kusmuk kadının halısını toplattım hemen silinmesi içime sinmedi yıkatmaya gönderdim. allahtan anaokulu öğretmeniydi sohbetin yapıldığı yerin sahibi kadın çok anlayışlıydı alışkınız biz dedi hergün 2-3 kişi kusar dedi.
ama ben çok üzüldüm
kızlar çocukların severek oynadığı oyuncakları var mı? eğitici bişeyler aliym diyorm,biz kitaplara da daha pek başlamadık bi ara beraber okuyoduk yapıştırmalarını yapıştırıyoduk ama bayadır yapmadık,
bu yaştakilerin ilgisini ne çeker..bi de kalemle çizmeyi seviiyo ama heryeri boyuyoi,küçük katlanır masa sandalye alıp odasında istediği gibi boyasın diyorum..
ayşee bu bioritm olayı nedir merak ettim
nette var mı bakabilceğm bi site
ayşe ya banada şu yumurtlama cetvelinden yaparmısın
Selam canlarım çarşamba günü Yiğiti doktora götürmüştük enfeksiyon kapmış boğazları dedi.Bide geniz akıntısı varmış.uykuda midesini bulandıran oymuş.Yiğitin bu ilk hastalığı öksürmeyede başlamıştı.dün gece iyiydi Maşallah bana bulaştırdı.ben çok kötüyüm şimdi.belki öğleden sonra izin alır giderim.antibiyotikte yutamadım geceleri Yiğite kalkamam diye.yarında hafta sonu bu gece yutayım yatayım bari.
Ayşee ne cetveli kız bu banada yap.Hamiet nereerdesin sen kayboldun gene
yok durmuyor aslı ama ordakiler çok ısrar etti. getir alışır falan diye büyük ablaları var onlar ilgileniyor ama onlarda bir yere kadar. herkes sırayla ilgileniyor öyle diyim.
ama artık gidemem heralde. siz bana gelin dedim. bir kaç hafta ben alırım sonra çok yakınlarım olursa yada eşim evdeyse giderim.
benim din bilgim çok azdır kitap okumayada vaktim yok böylesi iyi oluyor. gerici bir şey bilmeyen insanlar öğretmiyor birde sonradan hocalar yani. kadın ilahiyat mezunu diyanette üst düzey yönetici çok bilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?