2008 Ekim Anneleri

ben de en son oyuncağı 1 yaşında almıştım heralde,evde karıştırarak bulduğu şeyler daha çok ilgisini çekti hep..bu ara tvye biraz fazla sardı,dışarı da esksi gibi istemiyo zaten soğuk oluyodu bikaç gün öncesine kadar..kitap fln alym bende oyalansın diye. digiturkte playhouse disney var micky mouse fln güzel şeyler öğretiyo hepsi onu seyrediyo,ordanda çok şey öğrendiğini hissediyorum ama çok bakmasını istemiiyorm yinede..

yok gıııı ne ikincisi spirali çıkarttırdımya korkumdan yumurtlama günlerimi takip etmek için istiyorum.
dilayda calliou hastası cidden çok şey öğrendi birde yumurcakta üçüzler var bugün onu izledi kek yapıyordu çocuklar çikolatalı anne çikolatalı kek çikolatalı kek diye tutturdu.

ay bugün sohbet vardı kur'an-ı kerim'in türkçe açıklaması yapılıyor gidebildiğim kadar gidiyorum ilahiyat mezunu bir bayan diyanette çalışıyor o veriyor sohbeti dilay orda kustu. çilekli süt götürmüştüm midesinimi bozdu süttemi bir gariplik vardı onu içtikten sonra şarrrrrrrrrrrr her yer kusmuk kadının halısını toplattım hemen silinmesi içime sinmedi yıkatmaya gönderdim. allahtan anaokulu öğretmeniydi sohbetin yapıldığı yerin sahibi kadın çok anlayışlıydı alışkınız biz dedi hergün 2-3 kişi kusar dedi.
ama ben çok üzüldüm

Aslıcım biz oyun hamurlarıyla çok iyi vakit geçiriyoruz uzuuuun süredir..
parmak boyalarıyla baya oyalandı şimdilik onlardan da sıkıldık fırçayla yada parmaklarıyla yapıyor beyza baya zevk alıyor
doktorculuk setimiz var bebkleri iyileştirip hastalandırıyoruz..
tencere seti aldım en son hergün pilav makarna karnımızı doyuruyoruz:)
30u geçgin kitabımız var 1 seti de 3 yaş üstü almıştım onları çıkartmıyoruz..
istediği an kalkıp kitap okuyum diyerek başlıyor sayfa çevirmeye her uykudan önce bi başkasını alıp istediğini yattığı yerden kendine göre okuyup uyuyor...
legolardan da beraber yaptığımız sürede çok zevk alıyoruz hayvanat bahçesi yapıp hayvanları içine yerleştiriyoruz:)
tabi bu bütün oyun ve oyuncaklarla tek başına değil beraber oynamak istiyor..

Selam canlarım çarşamba günü Yiğiti doktora götürmüştük enfeksiyon kapmış boğazları dedi.Bide geniz akıntısı varmış.uykuda midesini bulandıran oymuş.Yiğitin bu ilk hastalığı öksürmeyede başlamıştı.dün gece iyiydi Maşallah bana bulaştırdı.ben çok kötüyüm şimdi.belki öğleden sonra izin alır giderim.antibiyotikte yutamadım geceleri Yiğite kalkamam diye.yarında hafta sonu bu gece yutayım yatayım bari.
aslı biz çok oyuncak alıyoduk yiğite şimdilerde bıraktık.ama ıvır zıvır almamaya çalışıyorum.bişeyler öğrenebileceği şeyler istiyorum.eğitim kartları var.almıştım sonra kendimde yaptım.kitap bizde seviyoruz.hatta çiş olayına çok etkisi var.Tübitakın okul öncesi kitapları çok güzel tavsiye ederim.ben okurken sallıyorumda biraz.şimdi kreşle igili kitap arıyorum bende .çişde tutmuştu bu yöntem lazımlığa oturmayan çocuk oturmuştu.
Ayşee ne cetveli kız bu banada yap.Hamiet nereerdesin sen kayboldun gene

hoşgeldin minikeller,
tebrikler Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..nası karar verdn ikinciye,bana çok zor geliyo daha oğlumla başedemiyorum hergün bi vukuat..yaramaz ama çok tatlı tabi:) dün bebeklk fotolarına bakarken duygulandım ne çabuk geçti diye,halbuki ne zorluklarla geçti..
oğlunun yemek ve uyku düzeni nasıl,yoran bi çocuk mu? Allah gönlüne göre versin kız mı istiyosun?

çocuk bu yasemin ,anlayışlıymışta kadın dert etme yıkatmaya göndermişsin zaten,oluyo böyle şeyler,sende olsa kızcak mıydın..ben de istiyorum sohbetlere gidiym az bşy öğrenym ama emir alp hiç durmuyo ki,onun peşinde dolanırken bişey dinleyemem heralde..
yarın izmiire nikaha gtcem diye kuaföre gdym dedim,bırakamadım emir alpi kimseye, onu da götürdüm bi dak durmadı, güya gözüm hep ondaydı avcunu yakmış nereye değdiyse benden başkasıda yoktu kuaförde nası yaptı anlamadım koltuklara çıkıp inerken..dilay napıyo duruyo mu biyere gdince

leylacım çok geçmiş olsn ikinize de,zencefil elma tarçın kabuğu kaynat,az bal koy içir yiğite de,ben emir alpe çaylar yapıp içiriyorum çayı çok seviyo ve azda olsa içiyo,sende iç fayda eder inş.

yok durmuyor aslı ama ordakiler çok ısrar etti. getir alışır falan diye büyük ablaları var onlar ilgileniyor ama onlarda bir yere kadar. herkes sırayla ilgileniyor öyle diyim.
ama artık gidemem heralde. siz bana gelin dedim. bir kaç hafta ben alırım sonra çok yakınlarım olursa yada eşim evdeyse giderim.
benim din bilgim çok azdır kitap okumayada vaktim yok böylesi iyi oluyor. gerici bir şey bilmeyen insanlar öğretmiyor birde sonradan hocalar yani. kadın ilahiyat mezunu diyanette üst düzey yönetici çok bilgili.

maşallah çok güzel düşünmüşsün gitmekle,sizde de olabilir tabi..evde de kuran okunması iyi herzaman türkçesini öğrenmek lazım..
ben de biraz okusam arapçasını ilerletcem ama şeytan işte bırakmıyo heralde.. namaz kılmayı çok istiyorum bi kılıyosam 10 kılmıyorum olmuyo yani..çok dalıyoruz bu dünyaya yaş geçince bu günlerii sağlığımızı arıycaz.gençken kılınan namaz yaşlıykenden çok daha sevapmış..Allah nasip etsin hepimize hem namazı hem kuranı anlayarak okumayı

leylacım cnm geçmiş olsun. bende kurban bayramından beri öksürüyorum ya gögüs cerrahına görün dedi aile hekimimiz tedaviler cvp vermedi dedi demekki başka birşey var ciğerle ilgili dedi.
bakalım yrn giderim belki çok boşladım 1.5 aydır bir öksürük geçmezmi ya
astım olabilir dedi inşallah öyle bişey olmaz çok kötü birşey çünkü.

kuru öksürükse çok zor geçiyo ya geçen sene emir alp 2 ay öksürmüştü,sinir oluyodum uyurken daha çoktu bi de..ama bitksel bişeyler içmek fayda ediyo zencefille bal iyi geliyo acı ama..geçmiş olsun

saol cnm ya ıhlamur bile kaynatmıyorum varya ne meyve ne sebze hiç bakmıyorum kendime ancak çocukkkk.annem kaynatıp gidiyor onu bile içmiyorum inan. kadın yeşillik getiriyor bahçeden yıkıyor birde onlar bile yenmiyor eşim evde olmuyor 4 gün yemekte bulunmuyor bende tost çay ıvır zıvır geçiştiriyorum

benimde meyveyle aram yok aklıma gelmez. çay flnda emir alp için yapınca içiyorum. eşim meyve yemeden uyumaz her akşam yer..

biz yazdan buyana oyuncak almadıkk.sevmiyorda zaten
boyama kitabı aldım pastel ve kurukalemle onları boyuyor
sebiha paktuna keskinin ücretsiz kitabı gönderilmişti ,ordaki testleri çözüyoruz birlikte o cok hoşuna gidiyor.artık ezberledi o kitabı.yeni bi kitap almam lazım.
özellikle yemek yedirirken cok ii oluyor kitap işi.
duvar stickerları aldım onları duvara yapıştırmaya bayılıyor.arkadakı yapışkanları bitene kadar heryere yapıştırıp cıkarıyor:)
tv olarak sadece cayyu ve üçüzleri seviyor.başkada izletmiyorum zaten.genelde müzik acık oluyor.
akşama kadar kıcını sallıyor müzik eşiliginde.cok oynak olcak :))

ayşee bu bioritm olayı nedir merak ettim
nette var mı bakabilceğm bi site

googleden bakabilirisn cnm.
ilişkiye girildigi gün eşlerden hangisinin enerjisi daha yüksekse cinsiyeti o oluyor bebegin
geneldede tutuyor bu yöntem.

ayşe ya banada şu yumurtlama cetvelinden yaparmısın

son adet tarihin ve adet döngünü yaz yapayım

cnm cok gecmiş olsun ikinizedee
bendeki cetvel yumurtlama cetveli.yumurtlama günelrimde fiki fiki yapmıyoz:))

yasmin cok ii olmuş dini sohbetlere katılmann.bende bekarken gitmiştim bi kac kez.

ayşe peki bu ne enerjisi dün bakmıştım fiziksel duygusal fln yazıyodu. bi de buna göre cinsiyet nası anlaşılıo anlamadım.sonuçta cinsiyeti belirleyen baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…