ayşe peki bu ne enerjisi dün bakmıştım fiziksel duygusal fln yazıyodu. bi de buna göre cinsiyet nası anlaşılıo anlamadım.sonuçta cinsiyeti belirleyen baba
ahh ahh aslıcımm o kadar cok detay varki hangi birini anlatayım:))
ama sana şukadarını söleyim cinsiyeti sadece erkek belirlemiyor
kadının etkiside fazlaa
cünkü erkekten gelen x ve y spermini yumurta kendi seciyor
buda iyonlarla alakalı bişi.
slm kızlar.. ,
çocuklarını günde ne kadar su içiyor?
dilay çok içiyor ya ben çok rahatsız oluyorum içi yanıyor sanırım. çok hareketli ona bağlıyorum ama cidden çok içiyor.
bizde 5 e doğru kalkmışız. ya gece 12lerde yatıyor 8 de kalkıyor ee o uyku yetmiyot gündüz 3 saat uyuyor. düzen bozuldu annemin işine yarıyor kadın yorulmuyor ama...
ayşe helpppppppppppppppppppp hamileyim sanırım
kız spirali aldırdım 1 ay olcak işte ay sonu regl olmam gerekiyordu ben 1 haftadır kusuyorum yahalsizlik desen 1 haftadı rvar sence olabilirmiyim (((( dakka 1 gol 1 mi yaaaaaaa eşime güvenemiyordum biliyorsun offff
kızlar çocukların severek oynadığı oyuncakları var mı? eğitici bişeyler aliym diyorm,biz kitaplara da daha pek başlamadık bi ara beraber okuyoduk yapıştırmalarını yapıştırıyoduk ama bayadır yapmadık,
bu yaştakilerin ilgisini ne çeker..bi de kalemle çizmeyi seviiyo ama heryeri boyuyoi,küçük katlanır masa sandalye alıp odasında istediği gibi boyasın diyorum..
slm kızlar.. ,
çocuklarını günde ne kadar su içiyor?
dilay çok içiyor ya ben çok rahatsız oluyorum içi yanıyor sanırım. çok hareketli ona bağlıyorum ama cidden çok içiyor.
bizde 5 e doğru kalkmışız. ya gece 12lerde yatıyor 8 de kalkıyor ee o uyku yetmiyot gündüz 3 saat uyuyor. düzen bozuldu annemin işine yarıyor kadın yorulmuyor ama...
ayşe helpppppppppppppppppppp hamileyim sanırım
kız spirali aldırdım 1 ay olcak işte ay sonu regl olmam gerekiyordu ben 1 haftadır kusuyorum yahalsizlik desen 1 haftadı rvar sence olabilirmiyim (((( dakka 1 gol 1 mi yaaaaaaa eşime güvenemiyordum biliyorsun offff
yasmin aslında kış ayında cok su içmesi ne kadar normal bilmiyorum
sen her ihtimale karşı bi şekerini filan ölctür cnm.
turkann dogum tarihini ay gün yıl olarak bana özelden yaz cnm.bioritime bakcamm
Kızlar 10 gündür hastalıkla boğuşuyoruz.Bide hafta sonu Yiğit yüreğimizi ağzımıza getirdi.Pazar günü öğleden sonra tv seyrederken bi ayağa kalktı sol bacağına doğru dürüst basamıyo biraz bekledim baktım yok basamıyo çocuk hemen aradım babasını acile gittik.ilk gittiğim yerden memnun olmadım üniversite hastanesine gittik.kan tahlili röntgen doktor,ortopedist hepsi baktı.önce bişey yok dediler.Bu arada yiğit zıplamaya başladı ama.Sonra ortopedist kalçasında bi açı farklılığı olabilir çoğu çocukta olur yarın gelin hocam gelecek bide ona baktıralım dedi.O zaman zaman ağrı yaparmış. Ama tedavi bile verilmezmiş izlemeye alırlarmış.Neyse dün gittik doktor herzaman orda değilmiş normalde kritik bi ameliyata almışlar biz gene başka doktorlarla görüştük acildeki doktorla görüştük.Doktorlara göre (Yiğit hastaneyi ayağa kaldırdı bu arada) Röntgenin çekilme yönüyle ilgili bişey.Gerçektende çok zor zaptetmiştik sıpayı.hatta isterseniz tekrar çektirin gene bakalım dediler.Öteki doktorda ama durum ortada çocuğun hali ortada boşuna radyasyon vermeyin dedi.zaten o zaman çektirmeye kalksak gene aynı çıkardı Yiğit çok bağırıyodu çıkıcam diye.neyse işte böyle yüreğim ağzıma geldi.Şimdi bakıcaz biraz bikaç gün ağrıkesici ateş düşrücü vermeyin dedi ağrı olursa anlamak için.Bikaç zaman sonra tekrar götürücem doktora. İçim rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?