2008 Ekim Anneleri

benimde dün gece işim vardı 3 te yattım.yatınca hemen uyandı uyuzz.sırnaştı filann kızdım sen uykunu alıyon benim uyuyacagım zamann fiki fiki aklına geliyor dedim
o da sinirlendi gitti kanepede yattı :)))
cocuk gibiler.en sinir oldugum şey bu mevzu için küsülmesii

yasemin kız test yapsana ,,ben çatlardım şimdiye..gerçi beniim hep günü gününe hatta saati saatineydi adetim.emir alpte adet olmam gerekennn günün akşamında test yapmıştım belli olmuştu.
hatta eşim libyaya gtcek hemen öğreniym diye son adetten 21 gün sonra doktora gdip kan tahlili yaptrmıştım tabii çıkmamıştı ozamn ..hayırlısı olsunn kusman pek normal değil..
leyla önemli bişey değildir merak etme. emir alp bayramdan bikaç gün önce mutfakta yürürken düşmüş düz yolda ondan sonra ayağını 1 hafta basmadı..merak ettim ama bayramdıda nereye götürcem diye geçti geçiicek derken 1 hafta öyle aksak gezd çocuk.sonra geçti
yasemin emir alp en fazla 2 bardak içiyodur heralde şuan oda 400 fln yapıyo,ama her çocuk bir olmazki.istersen doktorunu arayıp sor aklında kalmasın

ayşe bende sinir oluyorum o mevzuya. kendileri istediğinde herşey olacak. gene bir tirip bir tirip işte kadınlık görevini yapmıyon bi başladı ayy tepem attı yaaa.
dedim öylemi nahh görürsün bir daha ne ütü ne çamaşır ne yemek, bunca senedir ne romantizm gördüm, ne hediye ,ne tatil , ne yemekler, ne eğlence önce sen erkeklik görevini yap sonra konuş dedim fazlasıyla yaptım bundan sonrada avcunu yala dedim. ayy çıldırcammm salaklar yaa adamların beyni şeylerinde resmen hayat ondan ibaret öyle yaptıkçada soğuyorum valla.

aslı yaaa merak etmek değil korku hayatım yaa 2. gebeliğimde de aynısı olmuştu yoğun baskılardan sonra gitmiştim sırf tırstığım için gitmiyordum. benim idrarda çıkmıyor hamileliğim 2 sinde de öyle oldu. o kadar üşeniyorumki gidip kan vermeye bu soğukta amannn diyorum. şu dönem hiç hazır değilim ya bu aralar kariyere kafayı taktım hayatıma çeki düzen vercem sonra çocuk yapcam.

yasminnn yaptınmı testt
ayy catlattın benii öküzzz:))
gebelikte salgılanan hormon idrara coktan gecmiştirr.bence idrar testi yap hadii

merhaba kızlar, ben 2010 ekim annelerindenim, size bir kaç sorum olacaktı, kısaca cevaplayabilirseniz memnun olurum :)

1. çok emziren anneler, memelerde sarkma oldu mu?
2. bebişlerinizin doğduğunda gözleri ne renkti, sonra ne oldu?
3. çocuklarınızın kime benzediği yaklaşık olarak hangi aylarda ortaya çıkıyor? malum bizim yeni doğmuş olanların tipleri çabuk değişiyor.

teşekkürler :)

(bu arada siz ikinci çocuklara mı geçtiniz? :) ne güzel)

hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
1-evet sarkma oluyor.özellikle 1.yılın sonunda
2-ilk aylarda mavi-yeşil gibiydi şuan ela.benim gözlerim ve ailemdeki herkesin gözleri mavi-yeşil renklidir. ama kızım baba tarafına cekmiş.
3-2 yaş sonrası yüz hatları oturuyor.kızım ilk dogdugunda babasına benziyrodu.gitgide bana benzedigi söleniyor.

merhaba hoşgeldin,
ben fazla emzirmedim 4 ay emdi benim sıpa:) sonra devamlı sağdım 10 aylık oluncaya kadar dolayısıyla gayet sarkmış durumda, hala emzirsem daha fazla sarkamazdı heralde.ama sonra braz toparlandı
doğduğunda lacivert gibiydi kahvereng oldu
baştan aynı babaydı sonra hem baba hem anne,şimdi uzaktan baba yakından anne:=)
ikinci hep istenirdde cesaret etmesi zor:)

yok daha calışmalara başlamadık cnm.
nisan -mayıs gibi hazırlıklara başlıcam.agustos-eylül gibide deneme yapcam.
şuan korunuyoruzz kendi çapımızda:)
sen nezaman düşünüyon

ben çalışmak ve çocuk arasında kararsızım.iş bulamadım henüz o yüzden ağustos gibi olabilir belki..ozamana kadar iş olmazsa fazla arayı açmadan istiyorum 3yaşına gelmiş olcak..arayı fazla uzatırsam cesaret edemem aynı zorlukları bidaha yaşarsam düşüncesiiyle

ne hazırlığı yapıcaksın ki okadar..inşallah bi oğlun olur senin de, çok araştırıyosn uğraşıyosun herkes için,ama kızdaki gibi rahat olmuyo oğlanlar söyliymm:) inşallah o da nur gibi sakin olurda pişman olmazsın oğlan istediğine:) emir alp gibi olursa topiği kesin kapatırsında:))Allah, akıllı uslu ,sağlıklı ,güzel huylu güzel ahlaklı bi oğluş versin sana bana da aynısından bi kız :)

ayşe benim şu bioritm olayına bakar mısın ağustosta nezmn denemek lazım
benim 16.09.82
eşim 17.08.77

çok teşekkürler hanımlar cevaplarınız için :)

bende yaz sonu düşünüyorum.inş beraber hamiş kalırız:)
sana kız beebk yöntemelrini yollayım incelee.hamile kalmayı düşündügünde 2 ay öncesinde uygularsın diet filan var cünkü.yumurtlamdan 3 gün önce ilişkiye girersin tamamdır:)
detayları o zaman anlatırım sana

cnm 3 aylık diet ve takviye dönemi var.buda 2-3 aylık bi süre
benim kız erkek ayırımım yok.Allahtan gelene razıyım.yeterki saglıklı hayırlı olsun.
tekrar kızımın olmasınıda inan cok isterim.ben tek kızım cok zorlanıyorumm bazen.dertleşebilecegim gidip gelecegim bi kardeşim olsaydı keşke.
ama kızım var oglumunda olmasını isterim tabiki.onunda tadına bakmak isterim:)
ama öle saplantı derecesinde erkek cocuk merakım yok
sadece meraktan denicem yöntemleride:))
o sayfayı acmamın nedenide şu
bundan 8 ay önce o topige girdigimde hergün erkek cocuk yapmakiçin sayfalar acılıyorduu
bende merak ettim araştırdımm ve o sayfayı actım.bilgielrimi insanlarla paylaşıyorum dualarını alıyorum buda beni mutlu ediyorr
zaten oglum olursa onca kişinin dualarıyla olcak:)

ayşe benim şu bioritm olayına bakar mısın ağustosta nezmn denemek lazım
benim 16.09.82
eşim 17.08.77

agustos ayında kız günlerin yok .kıza yatkın günlerin var
deneme yapacagın ay günleri yazarım cnm.temmuz ayında kız günlerin var.

sağol canım, benim ağustos dememdeki amaç yaza doğru isterim olmasını kış bebeği zor oluyo evden çıkamıyosun hastalıkla uğraşıyosun fln..ama şuan hiç hazır değiilm hem maddi hem manevi,ozamana hazır olursam beraber hamiş kallrız gene :) doktorlar dizisinde vardı çocuk sahibi olmak için en doğru zmn ne zmn diye soruyodu zenana o da hiç bizaman diyodu,doğru zamanı beklersen hiç yapamassın:)
ilkinde plansız programsızdı hamileliğim, hapı bıraktığım gün hamile kalmıştım.(hemen hamile kalamayabilirm belki diyedüşünmüştm ben:) ikinci de de planlayamıycam galiba yoksa yapmaya cesaretim hiç yok

kızlar yarın kısmetse romaya gidiyoruz eşimle. emir alp annemle kalıcak bzim evde..ikinci defa ayrı kalcaz emir alple,ilki 1 sene oluyo bu topiğe geldiğim zamandı fzik tedaviye giderkendi 4 gün annemde kalmıştı..şimdi bakalım durcak mı napcak merak ediyorum 4 gece kalcaz,çok özliycem ya hep dipdibe yaşıyoruz ya ..inşallah hava güzel olur, çok iyi gelcek bu gezi bana, eşimle çok didişiyoruz,normal konuşmayı unuttk son zamanlarda..inşallah düzeltiriz arayı biraz:) ama malesef hastalancam dün hastalanmam lazımdı hala gelen giden yok.. kız yasmin,ayşeyle derken seninle beraber hamiş olmayalıımmm:) ayy Allahım naparım ozaman..neyse dünden beri belim ağrıyo göğüslerimde şiş heralde bugün olurum artık..
hakkınızı helal edin uzun yol sayılır..gelince görüşürüz

hemen geciktiici alsana aslı ya o kadar tatile gidiyorsun o iş olmadan zevki çıkmaz :)))
bende işe yaramıştı düğün zamanı ben almıştım o zaman hastalığıma denk geliyordu.

bende hiç hastalık belirtiside yok ama ben hiç sanmıyorum öyle ihtimal vermiyorum ya dru falan aradım olmaz dedi bende röntgene girdim birde çok antibiyotik almıştım öyle birşey olmasınıda istemem.
bu arada ben zatürre olmuşum oda astıma çevirmiş onu araştırıyorlar.

ihmal edersen böyle olur artık boğulacak dereceye gelince doktora gittim oda işişten geçti tabi ilerledi hastalık verilen antibiyotikleride düzensiz aldım birgün aldım 2 gün unuttum

ayşe yaptığın çok güzel birşey sen seversin araştırmayı etmeyi hem sana göre bir uğraş hemde milletin duasını alıyorsun ne güzel.:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…