sabah duş alıyorum alışkanlık oldu okuldan geldim gene duş aldım kocada bir surat bir surat neymiş o uyuyordu çocukda yokya hayalleri farklıymış bende hiç odaya girmedim bilerek ona görünmedim :)) şimdi hiç konuşmadan dilayı almaya gitti :)
ayşe senin bu alttaki çizelgede ne testi yazıyo 21.günü fln diye
ayşe çalışmalara başladınız mı ikinci için,korunmuyo musunuz
merhaba kızlar, ben 2010 ekim annelerindenim, size bir kaç sorum olacaktı, kısaca cevaplayabilirseniz memnun olurum :)
1. çok emziren anneler, memelerde sarkma oldu mu?
2. bebişlerinizin doğduğunda gözleri ne renkti, sonra ne oldu?
3. çocuklarınızın kime benzediği yaklaşık olarak hangi aylarda ortaya çıkıyor? malum bizim yeni doğmuş olanların tipleri çabuk değişiyor.
teşekkürler :)
(bu arada siz ikinci çocuklara mı geçtiniz? :) ne güzel)
merhaba kızlar, ben 2010 ekim annelerindenim, size bir kaç sorum olacaktı, kısaca cevaplayabilirseniz memnun olurum :)
1. çok emziren anneler, memelerde sarkma oldu mu?
2. bebişlerinizin doğduğunda gözleri ne renkti, sonra ne oldu?
3. çocuklarınızın kime benzediği yaklaşık olarak hangi aylarda ortaya çıkıyor? malum bizim yeni doğmuş olanların tipleri çabuk değişiyor.
teşekkürler :)
(bu arada siz ikinci çocuklara mı geçtiniz? :) ne güzel)
yok daha calışmalara başlamadık cnm.
nisan -mayıs gibi hazırlıklara başlıcam.agustos-eylül gibide deneme yapcam.
şuan korunuyoruzz kendi çapımızda:)
sen nezaman düşünüyon
hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
1-evet sarkma oluyor.özellikle 1.yılın sonunda
2-ilk aylarda mavi-yeşil gibiydi şuan ela.benim gözlerim ve ailemdeki herkesin gözleri mavi-yeşil renklidir. ama kızım baba tarafına cekmiş.
3-2 yaş sonrası yüz hatları oturuyor.kızım ilk dogdugunda babasına benziyrodu.gitgide bana benzedigi söleniyor.
merhaba hoşgeldin,
ben fazla emzirmedim 4 ay emdi benim sıpa:) sonra devamlı sağdım 10 aylık oluncaya kadar dolayısıyla gayet sarkmış durumda, hala emzirsem daha fazla sarkamazdı heralde.ama sonra braz toparlandı
doğduğunda lacivert gibiydi kahvereng oldu
baştan aynı babaydı sonra hem baba hem anne,şimdi uzaktan baba yakından anne:=)
ikinci hep istenirdde cesaret etmesi zor:)
ben çalışmak ve çocuk arasında kararsızım.iş bulamadım henüz o yüzden ağustos gibi olabilir belki..ozamana kadar iş olmazsa fazla arayı açmadan istiyorum 3yaşına gelmiş olcak..arayı fazla uzatırsam cesaret edemem aynı zorlukları bidaha yaşarsam düşüncesiiyle
ne hazırlığı yapıcaksın ki okadar..inşallah bi oğlun olur senin de, çok araştırıyosn uğraşıyosun herkes için,ama kızdaki gibi rahat olmuyo oğlanlar söyliymm:) inşallah o da nur gibi sakin olurda pişman olmazsın oğlan istediğine:) emir alp gibi olursa topiği kesin kapatırsında:))Allah, akıllı uslu ,sağlıklı ,güzel huylu güzel ahlaklı bi oğluş versin sana bana da aynısından bi kız :)
ayşe benim şu bioritm olayına bakar mısın ağustosta nezmn denemek lazım
benim 16.09.82
eşim 17.08.77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?