2008 Ekim Anneleri

hayırlı yolculuklar cnm.
ben nur olmadan biyere gidemem yaaa.bazen eşim diyor nuru annene bırak biyerlere gidelim diye hemen sinirleniyorum.
emiralpide götürün dicem ama bu kezde sen dinlenemiceksin dimi.
neyse inşallahh tatiliniz güzel gecer cnm.Annenede Allah kolaylık versin şimdiden:)

yasmin gecmiş olsunnn
antibiyotigin etkiisyle reglin gecikmiş olabilir belki
sen yinede bi test yaptır bence
akıntı durumun nasıl?? hala kusma ve mide bulantın varmı

kızlar hepinize meleklerinizle ve tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar

teşekkür ederiz sizede mutlu yıllar..

kızlar ben dilaya benettondan kaşe kaban aldım çok hoş mor renk ama seneye giymesi için.
bugünde eşim kızıma elbise almış kırmızı, banada mont almış çok hoşuma gitti ama ikimizede olmadı küçük geldi :)

hayırlı olsunn güle güle giyin cnm
benettonun malları güzel oluyor.penye üst thsirtlerini ordan alıyorum bende

Aslı hadi iyi tatiller canım.iyi eylenin.
Yasemin çok geçmiş olsun.Bende daha düzelemedim.yatıpta 2 saat dinlendiğim yokki.Tam geçti dedim Yiğitle uğraşırken gene hastalandım.
Ayşe şu bioritmmidir nedir kız günlerini banada ver.ya bi istiyorum bi istemiyorum çok kararsızım hiç cesaretim yok.Bi karar versem içimde rahat edecek ama yok veremiyorum.

Kızlar herkese iyi yıllar.sağlıklı, mutlu , huzurlu yavrularımızla,sevdiklerimizle yeni güzel bir yıl olur inş.

Yok canım malesef tatil değil.5 te çıkıcam.Yiğit iyi Ayşe . Bidaha hiç ayakla ilgili bi problem yaşamadık çok şükür kramp gibi bişeyde herhalde.
Bu akşam yılbaşı için ablamlar gelecek. Eve gidip hazırlık yapıcam daha.Siz neler yapıyosunuz bu akşam.

kızlar bana hiç özel birgün gibi gelmior yaa. eşimin iş yerinde herkes eşleriyle otellere falan gidiyormuş buda etkilendi sanıırm bizde gidelim dedi.
ama biliyorum şimdi gitsek öbür ay burnumuzdan getirecek sen özeniyorsun die istedim ben şimdide sıkıştık bak diyecek oda işime gelmiyor benim. zaten içki vs içmiyoruz milletin şarhoş halini izleyip ne yapcam. ben bu sene uyumak istiyorum tüm sen rahat uyumak için kızımda bu aralar 12 de yatıyor sanırım gene uyanık olacağız.
birde ilk bu sene piyango aldım şöyle 10 bin tl ye ihtiyacım var çok değil yaa mutfağımı değiştirip ankastre almak için yetecek bir paraya :)))

herkese mutlu senelerr

Arkadaşlar yeni yılınızı kutlarımm.Yeni yılda herkesin Allah gönlüne göre versin inşallahh
saglıklı, huzurlu, mutlu bi yıl geciririz hep birlikte inş.

tık tık..dükkanı açıyom ule..
kızlar bu arada hepinize iyi seneler..
özlemcim hamiyet gönderdi mailini buraya girebiliyomuşsun..
bi çin çon ekim annesi bulda gruba şamata olsun kız..canım arkadaşım bak 3 gün bitti bile geçiçek inşallah öpüyorum kocaman..

selam kızlar nasılsınız kuzular nasıl.?Yasemin hastaydın düzeldinmi canım?
ben gene kreş olayına el attım araştırmadayım.Gidip görüşücem bi 4-5 tane belirledim eleye eleye.Ama bi tanesi çok kafama yatmıştı tam olarak yeriniz neresi diye sordum bizim yapıkacak evlerin hemen dibi.İlokulada oraya veririz diye konuşuyoduk eşimle.İnş iyi bi yerdirde hayırlı olur bizim için.Tabi benim bıdık durursa.

slmm... leylacım ben astım olmuşum şimdi ilaçlarına başladım çarşamba tekrar gideceğim kesin teşhis konacak.
benim alerjim var sanırım kurban bayramından beri geçmiyor ve muhtemelen okula karşı ya toza ya boyar maddelere bişeye karşı alerjim var şimdi onu araştırıyorlar. ilaçlar sprey vs kullanıyorum duruma göre devam edeceğim.

kızlar biz tatil kazandık clup flipper'da 1 hafta 4 kişilik tatil kazandı eşim.
oto showda çekilişe katılmış ordan kazanmış haziran yada eylül ayında kullanabiliyormuşuz.
zaten uçak biletide beleş dört ayak üstüne düştük yani :)

leyla inşallahh olur kreş işi cnm ama olmazsada üsteleme yaşı küçük şuan seneye tekrar denersin.
şimdi kim kalıyor yanında? annen mi kaynana mı?

slm kızlar uzun zamandır bu sayfayı ziyaret etmemişim.herkese mutlu yıllar diliyorum.yeni yılda herkesin en istediği gerçekleşsin inşallahbizden haberlere geçeyimberil her zamanki gibi yaramaz beni deli ediyoreşim müdür yardımcısı olmuştu ya bu sene şimdide gençlik ve spor müdürü oldudağ başında yaşayınca çok çabuk kıdem atlıyor birkaç yıl daha kalsa kaymakammı olacak negerçi değil kaymakam vali olsada çekilmez buralar fırsatını bulsak kaçacaz hemenbana gelince son günlerde inanılmaz bir baş ağrım var nedenini bilmiyorum ama hiç geçmiyor.doktorda yokki gidim valla sinir oluyorum:84:ha birde iyi haber uzun zamandır profesyonel fotoğrafa ilgim vardı hatta bu konuyla ilgili sitelere üye olup profesyonellerin fotoğraflarını seyrediyordum hep:97:ama makineler pahalı(en ucuzu bin lira)eşiminde borcu çok diye hiç istememiştim.eşimin kendi bu ilgimi farkedip bana makine almış geçen hafta makinem geldiyazın da eğitimini alıcam inşallahonun dışında buralar aşırı soğudu doğu donuyor hafta sonu durmaksızın yağdı kar halada ara ara yağıyor.bir geldi pir geldi yani:18:yurttan ve dünyadan haberler bu kadar sonra yine görüşürüz hepinize sevgiler selamlar

eylül hoşgeldin. makinen hayırlı olsun benim bir tane fotografçı arkadaşım var çocuk profesyonel dergilerde fotoları çıkıyor sergi açtı kaç tane oda bir hevesle başladı işi ilerletti.
bizim patron tanındık ünlü bir isimdi kendisi o bu konuya meraklıydı arkadaşıda o teşvik etmişti.
ama çocuk her hafta sonu farklı illere gidiyordu foto çekmek için kimseningitmediği mahallelere gidiyordu vs..
onun son aldığı makine bundna 4 yıl önce tam 3 milyardı.

eşininde yeni görevi hayırlı olsun bugün öğretmenler odasında konuşuyorduk. geçen seneki müdür müdürlük sınavını bile kazanmamış ama müdür olmuş sonrada ilçe millieğitimde bilmem ne müdürü olmuş adamın ak partide sırtı sağlammış al sana yükselme!!!!!!!!!

ay kızlar konudan konuya atlıyorum ama tvde haberlerde çıktı pkk ordaki halkı tehtit ediyrmuş sandıktan farklı oy çıkarsa kim o sandıkta oy kullandıysa farklı oy başına bir ölü ay ne kadar kötü bişey yaa (

teşekkürler canım.ay ne güzelmiş benim o kadar ilerlemem imkansız bu saatten sonraama en azından bu dağ başında zevk alarak yapabileceğim bişey var artıkzaten hiç öyle dışardan bakıldığı gibi değil çok çok teferruatlı bişeymiş doğru dürüst kullanamıyorum bileeşimi siyasi nedenlerle değil zaten bizim öyle şeylerle hiç işimiz olmazelleri mahkum diye müdür yaptılar en eski beden eğitimci eşim olduğu için ona söylemişler.daha kesinde değil aslında eşim bakacam eğer maddi yöndende yoruculuk yönündende benim işime gelirse devam ederim demiş.zaten daha öncede dedim ya burda müdür olsan kaç yazar mersine gidince yine öğretmensinbizim tek derdimiz burdan kurtulmak oda elimize geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…