buda celene çok özlemişim bea..
aha buda sana ule :131::131::131:
aslıı romayı fethedip gelmişin bacım.cok ii yapmışın haketmiştin bu tatili senn.
muhteşem yuzyılı bende cok beegeniyorum.eşimde ilk kez bi dizi seyerederken uyumuyor
nur hala emiyor maşallah diyim
2.bebegi yaz sonu yapcam inşallahhh
hoşgeldn maviş,
bence maddi imkanınız varsa, eşinde yardımcı bi eşse düşüneblrsin kızında doğana kadar 3 yaşında olcak.sanırım 30a yakınsın sende..annem 3.yü 30 yaşında dünyaya getrince yaşlılıkta doğum yaptım böyle oldu diyodu:) tabi artık herkesin ilk yada ikincileri 30yaşını buluyo da geçiyo..herkesin şartları çokfarklı günümüzde..yardımcı olcak birileri yok mu annen teyzen arkadaşş vs?
kilo konusuna gelince o biraz bünyeyle alakalı,ben hamile kaldğmda 65kiloydum boyumda 66 fln yani kilolu hamile kaldım diyebilirm.80 kiloyla doğuma gittim 1 ay sonra 67 kiloydm hala daha öyleyiiym vermedim uğraşmadımda açıkcası yemek yemeyi seviyorum :)
ben hapı bıraktığımda senin okuduğun gibi şeylerden dolayı, bir de haptan sonra hemen olmayabiliyo bi deneyelim bakalım şeklinde bıraktım ve de ilkgünü hamile kaldım :)
özetle istiyosan eşine söyle ama benim gibi ilkinden dolayı psikolojin bozulduysa yada hala gece uykun yoksa biraz bekle 6 ay daha derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?