2008 Ekim Anneleri

slm kızlar. ayşe yöntemleri sormuşsun ne yöntemler uyguluyorsunuz hiç bilmiyorum inan girip okumaya bile vaktim olmuyor. benim dediğim çok konuşulmuştu tvlerde gazetelerde kadın erkek gidior doktora ben erkek bebek istiyorum diyor ve erkek bebek için çeşitli yöntemler uygulanıyor ona göre gün veriliyor vs. ama tüp bebek değil açıkcası nasıl birşey bilmiyorum bile sadece okuduğuma göre yorum yapıyorum.
bana çok ters geliyor bu tür şeyler bu demek olmuyorki emeğine saygı duymuyorum yanlış anlama.
benim görüşümde sana ters gelebilir.

leyla cnm hoşgeldin özlettin kendini. dün akşam aklıma geldin arayım dedim sonra dedimki ya çok konuşuruz şimdi ben o vakti soru çözerek değerlendireyim :)))

aslı ev hediyesi arkadaşım meyve suyu sıkacağı getirmiş elektrikli çokda kullanışlı güzel birşeydi dilay onun üst kısmını çöpe atmış sanırım yok kayıp :) bende alışkınım öyle şeylere.

bu sabah canım çok sıkıldı,,hep evdeyim gelen gidenim yok diye.aklımdan geçirdim annem gelse bu gece kalsa diye sonra öğlene doğru annem aradı ananenle geliyoruz bu gece kalcaz dedi..ay dedim insanın aklından geçenlere de dikkat etmesi lazım,başka bişey dileseymişim dedim:)

yaw hem yöntemleri tv den, gazetelerden biliyorum mantıksız geliyor inanmıyorum diyorsun ,
şimdide içerigini bilmiyom ama yinede mantıksız geliyor inanmıyorum diyorsunn

en basitinden sana şunu söleyim. bizim yumurtamız ortama koşullara ve yediklerimize göre - yada + iyonla yüklenebiliyor.yani bu bizim elimizde

yumurtayı + iyon yapmak içinde yöntemler var.işte biz onları uyguluyozz
mesela sodyum potasyum agırlıklı beslenmek + iyonlu yapar yumurtayı
erkek dietinin amacı bu zaten.
bunun gibi bi cok şey var.

kalsiyum magnezyum agırlıklı beslenmek yıumurtayı - yapar.buda kız dietidir

digertaraftan erkekteki y spermi - iyonla yüklüdür,x spermi + iyonla yüklüdür.

sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y spermini ceker (zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
sonuc olarak yumurta y spermi ile döllenir. ve sonuc erkek cocuk olurr

biz bu iyonları görmedikmi okulda??? bunlar bilimsel degilmi.
eger bunalara inanmıyorum diyorsan boşuna okumuşsun ozamn:)

mesala kimya dersinde ph ları gördün dimi
yani asidik neye denir alkali nedir filan.
işte bizim vajinamızında bi phsı var.
x ler düşük ph yı seveer ,bu ortamda uzun süre yaşar ve yumurtayı dölleme şansı yüksektir
y ler yüksek ph yı yani alkali ortamı sveer .bu ortamda hızlı hareket eder yumurtaya cabuk ulaşır ve döllerr
sen diet ve takviyelerle vajina akıntını alkali yaparsan x ler fazla yaşamazzz bu ortamda
yada aksi halde sen vajinayı asidik yaparsan y ler yaşamaz fazla

zamanlama var mesela.yumurtalama günü akıntı fazlalaşır ve ph yükselir
y spermi akıntı fazlalıgını ve yüksek ph yı sever.sen yum günü ilişkiye girersen erkek cocuk şansın yükselir

yani bunun gibi o kadar cok detay varki.bunların hangi birine bilimsel degil ,mantıksız diyebilirisnn.

neysee çelişkilerin ve önyargıların var,bunlardan kurtulursan seni yöntem manyagı yaparım ben

yani bu cinsiyet olayını sadece erkekler belirlemiyorr,cinsiyeti erkek belirler mantıgı cokkkk eskileerde kaldı artık.
kadının yumurtası seciyor kendisini döllicekkk x yada y spermini :80:

bunlar mı yöntem dediğin şeyler gıı ben bunları söylemiyorum benim dediğim farklı bir olay.
bunlar bilindik şeyler. hatırlıyorsan ben sana yengemi örnek vermiştim çok önceleri bu yöntemleri denemeden önce kendimide söylemiştim.
yengem hep et yer karı koca yedikleri içtikleri etti. 4 tane oğlu oldu ben söylemiştim yenge et yemek proteinli beslenince erkek bebek şansın fazla oluyor demiştim kadında son kızında ki bende öyle yapmıştım hiç et yemedim dilaya ham,le kaldığımda.son çocuğunda hiç yemedi et kocasınada dikkat etti kızı oldu. bu bilindik şeyler.
ama benim bahsettiğim tamamen insan doğasıyla oynuyorsun sen ben onları onaylamıyorum. resmen allah'a karşı gelmek gibi birşey.
git doktora erkek bebek siparişi ver erkek bebeğin olsun.

bilindik dedigin yöntemleride yalnış biliyon ama yasminn
et asidik bi gıda.dolayısıyla erkek bebek dietinde yok
ama haftada 2 gün yenilmesi gerekiyor .sebebide kadındaki testesteron seviyesini arttırdıgından dolayı.
erkek cocuk için karı kocanın testesteron seviyesinin yüksek olması lazım
kız cocuk için östorjen hormon seviysinin yüksek olması lazım
mesela testesteronu düşük erkeklerin erkek cocuk sahibi olma şansı düşüktür
yada çinkoda testesteronu arttırır,çinko eksikligi olan erkeklerinde erkek cocugu olma şansı azdır

bak başka ilginc bişi daha söleyim
erkegin gec boşlaması testesteronu arttırıyor.erken boşalma yaşayan erkeklerin kız beebk sahibi olma şansı artar

yani bunlar gibi o kadar cok detay varki.sen bunlara mı bilindik diyon.
madem biliyonn niye mantıksız inanmıyom diyon yaww

gazetede tvde söylenen yöntemleride hiç duymadım ben
duysam iyice dinler ögrenirdim .sen niyee ögrenmedin yaw.
yada madem ögrenmedin ne diye bilmiş havalarına girip adamı hasta ediyonnnn

ayşe benim yengemde kuzenimde etle beslenirler. şöyle söyleyeyim sana sabah kıymalı yumurta, yada biftek kızartırlar kahvaltıda, öğlen iskender vs akşamda kuzu pirzola.. ama abartısız bu böyledir. evlerine nadir sebze vs girer. ben onları bildim bileli öyledir. 3 sene hergün evlerine gittim çocukalrına ders verdim artık gına gelmişti et yemekten ve 4 tane erkeği oldu. teyzemlerde aynı şekilde beslenir teyzeminde 4 oğlu vardır.
sonra diğer kuzenimin evine et girmez sebzeyle beslenir onunda 5 kızı vardır :)
kuzenime doktorun söylediği eti kesip sebze ağırlıklı beslenmesi olmuştu.
ayrıca sadece gıdayla olmuyor tabi erkek çocuk olması için erkeğin stressiz vs olması gerekiyor zaten çağımızda erkek cinsinin azalmasındaki sebepte bu stresli ve radyosyonlu yaşam erkek bebek spermleri çabuk ölüyor kızlar dayanıklı oluyor.
bak işte bu yüzden mantıksız geldi biri etle beslenen diğeri sebzeyle beslenen iki örnek var ama sen bunun aksini söylüyorsun.

bilim dediğin şey yada bilim adamları o kadar çeşitliki. şuan ben psikoloji görüyorum geçen seneden bu yana devamlı okuyorum. dershanedeki hocalarda psikologlar fatih üniversitesinden derste de işliyoruz birçok bilim adamı ve değişik konuları var aynı konuya birçok değişik fikirler getiren birbirinin görüşünü çürüten vs. banada aklıma mantığıma yatan mantıklı geliyor yatmayan mantıksız.

neyse uygularmıyım valla sanmıyorum üşenirim ben yaf onları oku yap et diyet uygula. allah ne verirse kız erkek der girişirim işe :)

bu arada dişleriniz tamamlandı mı?

çocuklarınızın konuşma düzeyi ne durumda?
artık ben bunaldım dilayın sorularından merakından yetişemiyorum siz nasıl cvp veriyorsunuz? devamlı kitap okumamı istiyor
dün okumadım oku dedi sinirlendi
sana kitap oku dedim salak diye bağırdı ben şok oldum :))
kardeşim sağolsun o konuda çok güzel yetiştiriyor dün salak demesini öğretmiş buda hemn kapmış :)

ya sadece et yemekle olcak şeyler degil bunlar.cok detay var
hepsinin bi araya gelmesi şansı arttırıyor.
bizim sayfadan tam anlamıyla yöntemleri deneyenlerrin oglu olacakk
tabi hiçbiri garantili degil ama şansını %80 lere kadar arttırıyor

valla ben denicemmm hepsini
adım gibide eminim sende isticen bendennn
istemem yan cebime koy hesabı yapıyon sendee
şimdi cocuga niyetin yok atıp tutuyon
cocuk yapcagın zaman yana dönee yöntem almaya calışırsın benden.
ama nahhh veriirm sananaa

ama sen olayı seyrine bırakırsan senin %90 kız bebegin olur demedi demee. gerci senin için farketmiyorrr.2 kız kardeşte cok güzelll

nurun daha dişleri tamamlanmadı
3 tane eksik dişi var
konuşma olayına gelince herşeyi sölüyor.sohbet bile ediyoruzz artık
yemek yedigi zaman.karnım doydu bitti tamamm anne diyor mesela:)
yada biz güldügümüzde ay cok komik diyorr
yatagına bıraktıgımda anne korktum yatmıcam diyor v.s..

nurda hikaye dinlemeye bayılıyor.bende ondan cok bunaldım
artık hikaye uydurmaktan gına geldiii

kızlar maşallah konuşmada hep önde oluyolar..emir alp bu ara biraz arttırdı konuşmayı ama daha sizinkiler kadar değil tabi..herşeyi anlıyo ve anlatıyo ama nası yapıyosa herşeyi bize anlattırıyo,işaretle anlattığı biçok şey var..ağzına büyük lokma verdiysem elini havaya kaldırıp büyük diye gösteriyo,büyükmü ağzındaki dyorm hıhıı diyo hala evet demeyi öğrenmedi.çoğu şeye hayır diyo zaten..evet yerinede maamam(tamam) yada hıhııı diyo:) anne bak diyo gösteriyo anlattırıyo herşeyi ama soru sormasını bilmiyo daha, anlamadığında yüzünü buruşturup şaşkın bakıyo tekrar edip açıklıyorum ben de..

üstte son 2 büyük azı kaldı çıkmayan,diğer ikisi de yeni patladı 15 gün fln oluyo..

bikaç gündür yine bişey yemiyo,bu yemek olayı beni çok üzüyo ve yoruyo.devamlı bişeyler deniyorum ama yok .boyu yaşıtlarına göre kısa gidiyo,çok oldu ölçtürmediğmiz..boyu çok takmıyorum zaten,sonradan da uzar ama yemek yememesi çok zor..biyere gitsek yanımızda taşıyoruz yediği bikaç şey var..balık ve köfte seviyodu iki gündür onları da yemiyo.çorba da istemiyo artık ne yedirceğimi şaşırıyorm aklıma bişey gelmiyo..sebze meyve,sulu yemek zaten yok..portakal suyu içti bikaçkere. yemekte ekmeği batırıp yese diyorum ama ağzına sürmüyo öyle bulaşmış ekmeği,herşeyi tek yiyo ekmeği de tek başına ve bütün olarak alır kemirir çıtır yerlerini:) yemekle yemez zaten blenderla yiyo yediği çorba türü şeyleri de..bugün sabah 4,5 kaşık bisküviyle biraz öncede yarım kase tarhana yedi..
sanırım kreşe gitmeden düzelmiycek yemesi.

ayşe ben 2 tane kızım olsun istiyorum büyük konuşmayımda kız bebek için belki yöntem alırım senden hahahhaha

aslı artık damak tadı oluştu ve yemk seçiyorlar. ben geçen sene haftada 3 gün ıspanak yedirirdim gel gör ki sebze yemiyor sevmiyor. sevdiği şeyleri vitaminli hale getirip veriyorum bende. balık ve et yiyor maşallah
sebze olayına gelince ıspanak yapıyorum içine bir avuç pirinç katıyorumama pirinci karışıtırmıyorum ıspanakla pişiyoro pirinci alıp içinede bol su katıp çorba giib içiriyorum.
makarna yapmışsam bir yumurta bol peynir katıp yediriyorum. öyle öyle besin alıyor sevdiği şeyleri yiyor.

artık büyümeleride çok yavaşladı yapacak birşey yok büyüme yavaşlayınca bilişsel gelişimi hızlanıyor şuan ona ağırlık veriyorlar.
dilaya ben çok şarkı öğrettim , tekerleme vs sende devamlı söyle öyle öyle konuşması gelişiyor.
bildiği bir sürü şarkı var hepsini söylüyor kendi başına ve bakıyorum hepside doğru.
estarabimmm estarabimm sağsan solsan estarabimmm bunu söylüyor çokda güzel :)

anne bakk salyangozzz dedi tvde çıkmış çok hoşuma gitti aferim kızıma dedim.
kanguru, zürafa sallyangoz böyle değişik hayvanları bile ayırt ediyor artık maşallah diyim. beyinlerine kazıyorlar öyle bir ortamla karşılaşınca söylüyorlar.
çok çabuk alıyorlar bir defa söylüyorum o onu anlıyor sonra hemen tekrarlıyor.
10 a kadar sayıyordu geçen gün baktım 15 e kadar sayıyor.

maşallah dilaya. emir alpe göre çok ileri ama kızların hepsi ilerde zaten ben şaşırmıyorum bu duruma:) yaşıtı erkeklerden daha geri de olanda var..kuzeni kız, 2 ay küçük ama baya cümleler kuruyo yaptıklarını anlatıyo,ama o bebekliğinden beri ağzı kalabalıktı hep bişeyler söylemeye çalışırdı bizimki varsa yoksa ağlardı.. kız doğurmak varmış anacım,sen bitane daha yap kız:) benim gördüğüm oğlanlar daha nazlı,herşeyi anneden bekliiyolar ve mızmızlar.kızlar öyle değil daha cadılar:) bizimki elinden oyuncağı alınsın dudağını büker ağlar,kuzeni gider çat diye alır hıh yapar gider okadar farklılarki..
emir alp henüz biir didi on diyo sadece..acelemiz yok :)

aslıcım 15 yaşına kadar kzılar erkeklerden her zaman ilerde oluyor ama sonra tam tersi oluyor.
benim kızımda çok cadı. arkadaşım oğlu geldi 4 ay büyük dilaydan anamm bizimkinni gördü korktu :)

yasmin kız cocuk için senin yöntem denemene gerek yok cnm.şu şartlarda sende kız cocuk dogurma potansiyeli zaten fazla:)
inşallahh olur bi kızın dahaaa.

aslıı yemek olayına üzüldüm yaa.inşallahh normal yeme şeklinde gecer artıkk

nur genelde sebze agırlıklı besleniyorr
haftada 4 çeşit sebze yer içinde kıyması olur+yogurt
1 günü çorba +pilav+yogurt
1 günü çorba+makarna+yogurt
1 günde bakliyat yapıyorum fasulye nohut gibi ama agzına bile sürmüyorr.yogurdun içine ezip caktırmadan yedirmeye calışıyorum
mercimek nohut fasulye dışında bi yemek ayırımı yok.bide balık ve tavugu sevmiyorrr
tavuk gögsünden kıyma yaptırdım bazen yemeklerine katıyorum
balıgıda meyvesine katıyom:)

kahvaltı düzenimiz gayet güzeldir.
meyvede de sorunumuz yokk
maşallah diyimmm

aslı sana özendim bizde haftasonu kaçamak yapıyoruzz
tabi senin gibi yurtdışına gitmiyorum:)
termal otelde yer ayırttık orda kalcz 2 gün
nur cok seviyor suyu.her banyo cıkışınında ortalıgı ayaga kaldırıyor cıkmıcam diye.
sırf onun için gidiyorum.
küvetinide götürcem doldurcamm sıcak suyu bıkana kadar kalsın suda
eşimde cok yogun calışıyor ,bende cok bunaldımm iyi gelcek bizee

kocayı bekliyom gelsin cıkacaz inşallahhh

bencede kız daha iyi olur ya.tabi evlat evlattır erkekte iyi hoşta kız bir başka gibi geliyor banadaözelliklede bir anne için büyüyünce erkek evlat ne kadar aileye bağlıda yetişse hep bir uzak oluyor özellikle anneye kızlar öylemi annenin hem sırdaşı oluyor yeri geliyor yoldaşı oluyor.evlenip gitse bile bir tarafı hep annesiyle birlikte oluyor.mesela ben hergün mutlaka ararım annemi acaba abim ayda kaç kez arıyodur :44: birde cinsiyet olayında yöntemden çok genlerin çok büyük rolü olduğuna inanıyorum ben ve ne kadar eskiden baba belirliyordu dense bile ben hala babanın rolünün anneye göre çok daha büyük olduğuna inanıyorum.mesela benim ablamın eşi 4 erkek kardeş ve hepside evli.2sinin 3 diğer 2sininde 2 oğlu varablamda kız istiyordu ama hiçbirşey tutmadı maalesefhatta 2.oğlunda doktor önce kız dedi .ooo kaynanasını göreceksiniz sevinçten deli oldu(zaten hanginiz bana kız torun verirseniz bir çift adana burması alıcam o gelinime diyordu )ama eniştem her defasında yok yok doktor yanlış görmüştür bizden kız çıkmaz diyordugerçektende öyle oldu son ay erkek olduğu ortaya çıktı bütün hazırlıklar yani pembeler kaldı.berilin cinsiyetini öğrenince hepsini ben aldım tabiçok kasmaya gerek yok bence ya etrafımızda evlat sahibi olmak için yıllarca uğraşan milyarlar döken insanlar varken yada yavrusunun sakatlığıyla ,hastalığıyla ömrünü bitiren ailelerin durumu varken bizimkide muhabbetmi Allah aşkınaAllahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize yeter sevgisini nasılsa veriyor cinsiyeti farketmiyor o zaman.en erkek istiyorum diyen adam bile kız olunca deli gibi seviyor çocuğunu.bazı maço geçinenler belki belli etmiyor ama yinede eminim erkek olsada en fazla o kadar sevebilir çocuğunu.

berile gelince çok yaramaz ya.akşama kadar çıldırtıyor beni çenesi beş dk durmuyor vır vır başımın etini yiyor.Allahım korusun kuzumu da beni sinir hastası etti desem yalan olmaz.ne zor bişeymiş anne olmak..bizimki artık bilgisayarı kullanabiliyor gibi bişey yani kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor bilgisayarda.bilgisayarı açıyor video izliyor ordan çıkıyor fotoğrafların dosyasına giriyor onları slayt yapıyor .biz cailouyu indirdik netten çünkü bazen elektrik kesilince izliyor hanımefendi.kendisi buluyor onları öyle masaüstünde de değil bilgisayarımın içinden karşıdan yüklenenler varya onun içindekiler arasından seçiyor cailouyusıkılıncada bilgisayarı uyku moduna getirip kapatıyorbirde bu aralar ben bir hikaye anlatır gibi başlıyorum sonra sen devam et diyorum oo nasılda sallıyortabi kendi çapında.mesela bir kız varmış üstünü giyinip dışarı çıkmış diyorum sen devam et deyince ''önce markete gitmiş ordan deterjan peynir çikolata almış eve götürmüş sonra inek görmüş ona ot vermiş inek teşekkür etmiş kıza süt vermiş kızda sütü annesine götürmüş annesi tencereye döküp pişirmiş puding yapmış diyordaha neler nelerona yeterki çene olsun hiç susmaz.eşime diyorumki bizimki yazarmı olacak ne çok iyi sallıyor baksanayediklerine ilk doğduğu zaman kadar dikkat etmiyorum aslına bakarsanız birazda seçici olmasında sakınca yok gibi geliyor büyüdü artık.ama tabi sağlıksız şeylerde vermemeye çalışıyorum.

Maşallahh berile cnm bilgisayar kullanması çok güzel..

Ayşe iyi eğlenceler size cnm eşimin iş arkadaşları urfaya gidiyordu ordan antep eşimde gidelim dedi ama ben gidemiyorum kursum var onu ekemem.
öbür haftada sapanca gezisi var oraya gideceğiz kısmetse.

Bizim sitede her ay bir gezi düzenliyor sapanca,uludağ, abant eşimin tatillerine denk gelmiyor gidemiyoruz.
Biz bu sene yoğunuz ama yazın inşşallah tatile gideceğiz. Kazandığımız otel 5 yıldızlı ama sadece odayı veriyorlar ne anladım ben o işten vazgeçtik.
Güzel bir otelde rezervasyon yaptırdı eşim.

Ya millet nasıl geziyor ya eşimin uçak bileti beleş arkadşları devamlı gidior her hadta başka bir yerdeler

yasemin kız beleşse günü birlik bile gidersiniz ya:) sabah kalkın gidin adanaya kebap yiyin gelin hehe beleş bulsam ayarlardım vala değişik yerlere ayda bikaç gün:))

berile de maşallah destan yazıyomuş hakikaten..yeme sorunu yoksa zaten zararlı şeyleri yedircek durumda olmaz..bizimki hiç bişey yemediğigünlerde sucuk sosis yapıyorum mecburen midesine bişey gitsin diye..çocuğun yemek seçmesi olayının ötesnde bişey bzim olayımız..kahvaltımız hala yok..peynr zeytin yumurta domates salatalık hiçbiri yok..haftada bikaç gün hazırlıyorum tabağa koyuyorum hepsinden, kıyamet kopuyo kaldır onları tabaktan diye sadece sucuk salam onlara bişey demiiyo yiyo diğerlerine böcek muamelesi yapıyo ağzına bile değdirmez,yemekte işte Allahtan yine bikaç çeşt var makarna köfte balık değişe değişe az da olsa yiyo.yaşıycak kadar:) bunların cinsi böyle anacım,görümcemin oğlundan bahsetmştşm7 yaşında hiçbişey yemeden yaşıyo, makarnayla büyüdü ne kahvaltı ne yemek..arada pirzola ve tost yemek namına. böylesi yoktur zaten, psikoloğa fln götürdüler,çocuk psikiyatristine gidn demişler ki ben kaç senedir söylüyorm eşime ,gelin olarak ne kadar söyleyebilirimki kötü olurum..umursamadı tabi..ilaçla sersem mi olsunmuşş,çocuk aç, saldırgan sinirli ve davranışş bozuklukları var,hala annesi yediriyo yerse, üstünü annesi giydiriyo,çişini zorla yaptırıyolar.zekası zehir gbi,4 yaşında çock dergilerindeki eşleştirmelerin hepsini ben daha bakarken yapıyodu anında.neyse işte ben başından beri onun gibi olmasın dye dikkat etmeye çalıştıkça aynı yolda ilerliyo emir alp..kardeşi de emir alptn iki ay küçük o da çok seçiyo kahvaltı onda da yok ama o tadıyo en azından deniyo..bi soyaçekim var ama anlamadım,Allah herkesi beterlerinden korusun

ayşe çok iyi yapmışsınız vala,dinlenirsiniz iyice.emir alpte suyu çok seviyo evde boneyi takıyo kafasına küvete sokuyorm bende havuz var ama aylardır gitmedik onca aidat veriyoruz gidemiyoruz ,baya yürümek gerekiyo soğuktada olmuyo yalnız,kocayı gören yok zaten öğlen gidiyo gece geliyo..

yasemin bu gezileri siteden kim düzenliyo yönetim mi oturanlar mı, ay bizim bu sitede hiç bi faalyet yok ya dünyanın parasını alıyolar yok menekşe diksinler yok yeni ağaçlar alsınlar ağaç a.ş para kazansın..annemlerde kiptaşta oturuyolar hemde en ucuzlarında ama tv kanallarında baby tv,playhouse disney, bisürü digiturk kanalı var,bizde hiçbişey..talep etmeden de yapmıycaklar belli adamı enayi yerine koyuyolar,güya kptaşın en lüks sitesi diye tanıtıyolar boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…