slm kızlar. ayşe yöntemleri sormuşsun ne yöntemler uyguluyorsunuz hiç bilmiyorum inan girip okumaya bile vaktim olmuyor. benim dediğim çok konuşulmuştu tvlerde gazetelerde kadın erkek gidior doktora ben erkek bebek istiyorum diyor ve erkek bebek için çeşitli yöntemler uygulanıyor ona göre gün veriliyor vs. ama tüp bebek değil açıkcası nasıl birşey bilmiyorum bile sadece okuduğuma göre yorum yapıyorum.
bana çok ters geliyor bu tür şeyler bu demek olmuyorki emeğine saygı duymuyorum yanlış anlama.
benim görüşümde sana ters gelebilir.
yaw hem yöntemleri tv den, gazetelerden biliyorum mantıksız geliyor inanmıyorum diyorsun ,
şimdide içerigini bilmiyom ama yinede mantıksız geliyor inanmıyorum diyorsunn
en basitinden sana şunu söleyim. bizim yumurtamız ortama koşullara ve yediklerimize göre - yada + iyonla yüklenebiliyor.yani bu bizim elimizde
yumurtayı + iyon yapmak içinde yöntemler var.işte biz onları uyguluyozz
mesela sodyum potasyum agırlıklı beslenmek + iyonlu yapar yumurtayı
erkek dietinin amacı bu zaten.
bunun gibi bi cok şey var.
kalsiyum magnezyum agırlıklı beslenmek yıumurtayı - yapar.buda kız dietidir
digertaraftan erkekteki y spermi - iyonla yüklüdür,x spermi + iyonla yüklüdür.
sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y spermini ceker (zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
sonuc olarak yumurta y spermi ile döllenir. ve sonuc erkek cocuk olurr
biz bu iyonları görmedikmi okulda??? bunlar bilimsel degilmi.
eger bunalara inanmıyorum diyorsan boşuna okumuşsun ozamn:)
mesala kimya dersinde ph ları gördün dimi
yani asidik neye denir alkali nedir filan.
işte bizim vajinamızında bi phsı var.
x ler düşük ph yı seveer ,bu ortamda uzun süre yaşar ve yumurtayı dölleme şansı yüksektir
y ler yüksek ph yı yani alkali ortamı sveer .bu ortamda hızlı hareket eder yumurtaya cabuk ulaşır ve döllerr
sen diet ve takviyelerle vajina akıntını alkali yaparsan x ler fazla yaşamazzz bu ortamda
yada aksi halde sen vajinayı asidik yaparsan y ler yaşamaz fazla
zamanlama var mesela.yumurtalama günü akıntı fazlalaşır ve ph yükselir
y spermi akıntı fazlalıgını ve yüksek ph yı sever.sen yum günü ilişkiye girersen erkek cocuk şansın yükselir
yani bunun gibi o kadar cok detay varki.bunların hangi birine bilimsel degil ,mantıksız diyebilirisnn.
neysee çelişkilerin ve önyargıların var,bunlardan kurtulursan seni yöntem manyagı yaparım ben