2008 Ekim/Kasım Minikleri

hahahah yağıza çok güldüm ,yavrucum anası resim çekecek diye çocuk kafasındakine katlanmak zorunda kalmış ..ama ne kadar yakışıklı bi çocuk ki herşeyi mükemmel taşıyabiliyor ..bayılıyorum bu kavruk delikanlıya ..

derin ve cagancuk maşllah çok tatlı olmuş oğluşlarınız... ikisininde saçlar süper ...
derincim oyuncak seimlerimiz aynıymış bizdede şekilli küp, düğmelere basılan uzun oyuncak sen anla birde tel aynıymış.. bizimkiler uzun olanla pek oynamıyorlar ama tel akşama kadar çalıyor dıngır dıngır..kaydirigubbakcemile2

buda tontonumun son hali:))

maşallah buğra beye...çok tatlı
annanemizin aldığı oyuncakla oynuyoruz ama bu arada reklamlarıda kaçırmıyoruzkaydirigubbakcemile3

http://img231.imageshack.us/img231/2130/resimlerim525.jpg

damadımda hep yakışıklı hep yakışıklı...maşallahhh... ayrıca süveterinizin aynısından bizdede var..akşam giyilip..fotomuz çekilippp hemen ekliyoruz bizdeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çağana ve buğraya maşallah,

derincim buğra fotoğroflarda çok yakışıklı çıkıyor ama kendisi çok daha sevimli, özellikle o göz kırpışını unutamıyorum, :)
maşallah kuzulara

gülizcim maşallah çok tatlı çıkmış bu fıstık...
özellikle 2. fotodaki poza bayıldım... cimcimenin yanaklarından öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…