2008 Ekim/Kasım Minikleri

allahım burası yine 2 yakışıklı erkek ve bir prensesle şenlenmiş hepsi çok tatlı maşallah hepsineee
ya bende eklicem ama hala foto makinemizi alamadıkkk
tlefondan atayım barii:))

ooo maşallah bebişlere..görmeyeli çok büyümüşler..

gülizim o süveterden tuna da da var:))))))ama kzına da çok yakışmışşşş..

buğra,çağan çok yakışıklı bunlar maşallah yaa..
güzlicim senin kızda çok fena pozlara baksana..maşallah:)

gülizcim maşallah çok tatlı çıkmış bu fıstık...
özellikle 2. fotodaki poza bayıldım... cimcimenin yanaklarından öpüyorum..
tşkler canım..anası kilo verem diye hareketler yapıyo ya..oda ondan öğrendi..fazla kilolarını veriyo benim kız...
allahım burası yine 2 yakışıklı erkek ve bir prensesle şenlenmiş hepsi çok tatlı maşallah hepsineee
ya bende eklicem ama hala foto makinemizi alamadıkkk
tlefondan atayım barii:))
tşkler lavinyam..hani gelmemiş fotonuz..bekliyozzz.

ooo maşallah bebişlere..görmeyeli çok büyümüşler..

gülizim o süveterden tuna da da var:))))))ama kzına da çok yakışmışşşş..

diloksum demekki o süveter erkekler içinmiş..ben onu geçen kış almıştım lc den indirim bölümündeydi..5 liraydı..ucuz olunca kızını erkeğini bakmamışım anlaşılannnn:))))

buğra,çağan çok yakışıklı bunlar maşallah yaa..
güzlicim senin kızda çok fena pozlara baksana..maşallah:)
sorma canım..makineyi görünce kılıktan kılığa giriyo maymun :)))

herkese teşekkürler öncelikle...

darkinlife valla canım o dağıtıyo biz özellikle annem topluyo:)) annem sürekli etraf toplama peşinde:)) aman iyiki var valla..

denizannem çok saoll:))

nazlımelek benimki o dediğin oyuncakla çok oynar.hatta buluşmaya götürmüştüm diğer bebeklerde ilgilendi epey.o güne kadar çevirmeli olan kısmı yapamıyordu ama o gün eve dönünce onunla uğraşa uğraşa en sonunda açmayı becerdi.parmaklarını nasıl yapıyor bi görseniz iki hamlede ancak açıldığı için yapamıyordu ama o gün öğrendi.öğrendiği iyi oldu ama artık fırının düğmelerini de açıyo kapıyo kısıyo( hırslı mı kıskandı mı bilmiyorum ama yürümesi de aynı tür bi hikaye ile oldu mesela.doğumgününe yürüyen bizden 2 ay büyük bi çocuk geldi.onu yürürken görünce kalktı buğra da yürümeye. düştü yine kalktı defalarca hatta düşünce her seferinde kafasını yere eğiyordu yüzünü yere yapıştıyodu küsmüş gibi ama tekrar kalkrı hep.müzik çalıyordu bi taraftan da güya ikisi oynuyorlardı döne döne:)) vala o şaşkınlıla ona bakmaktan doğru dürüst video bile çekemedik .o günden sonra çok güzel yürüdü mesela.hırs inanç azim:)))

üstteki resimde yaramaz piroş suyu üstüne döküyo:)) göbeğide fena çıkmış:))
karyolasında ki resimde uyurken döne döne o hale gelmiş kalkmış oturmuş ama uyumaya devam ediyo fıstık:)

piroşşşş kızz bu nasıl bişey yaaa.anam varya ısırasım geldi burda bak dişlerim gıcırdıyo:))delikafadulden
bu ne tatlılık maşşallah annesi kıyafetleri de manken gibi valla zilli şeyyy çok çirkinn gamzeleri de varmışşşnaniknanik

maşallah piroşaaaaa..
ya çok tatlı yaaa..
bazen kızlara özeniyom valla.
oyuncak bebek gibi akşama kadar süsle giydir:)
ha bu arada su dökmekten nasılda zevk alıyolar dimi?
hepsi aynı valla:)))

çok teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz
derincim gel ısır ama gelirken buğrişi de getir bende o tombulu ısırırım:))

azocum valla yaa ne zevk alıyolarsa su dökmekten:))
erkek anneleri kızlara özeniyo bende artık erkek annelerine özeniyorum valla
artık elbise ala ala bıktımmı ne:) 2.erkek olsunda accık pantolon filan alıyım

bütün kuzucuklara maşallah süphanallah..
nasılda büyüdüler..zaman çok hızlı geçiyor:)))allahım acılarını göstermesin..

Giydik nişanlımızla aynı olan süveterimizi bizde geldikkk...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

amanda aman çok tatlı olmuş gelinim maşallah.nişanlısıyla takım takım olmuşlar ne güzel
artık kıyafetler ortak sayılır canım çoğu şeyi hem kızlar hemde erkekler giyiyo

piroşum çok tatlı maşallah valla bu kızı gördükce bide kız yapasım geliyo ama siparişe olmuyo tabiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…