2008 Ekim/Kasım Minikleri

oyyy yeni gördüm maşallah piroşda çok tatlı çıkmış ben onun göbüşünüde kendinide yerim valla..annesi bizim yerimize bol bol öp cimcimeyi..

eylülede maşallah o bu sayfada olduğu için alıntılamadım, poz veriyor miniş yaa, demek jimnastikte yapıyor ha yerim onu :)) eylülede 41000 kere maşallah

teşekkür ederim canlarımopuyorumnanaktan
öperim sizin yerinize piroşu

eylü ün pozuna bende bittim yaa nasılda kıvırmış kendini fıstık,saçları uzamış gülizim eylülcüğün:)

Ya burayı yıne prensesler sarmıŞ ya pıroŞu bu kadar sÜsleme annesı Çok ttalı olmuŞŞŞ Çok hele o kahverengı bermuda takımına bayıldımm sÜperrr maŞallah pıroŞumaaaa
eylÜl ya nasıl bır poz 2,nasıl da doĞal olmuŞ fıstıĞım maŞallah eylÜle de...

ayy maşallah eylül hanımada piroşumada kocaman maşallah o dişlerini yerim fındık kurdu eylül
piroşumda maşallah manken gibi berbuda krem rengi takımlarına bittim vallahi ne güzel şeyler bulyorsun pirayecim

ay burası yıldızlar geçidi olmuş gene gözüm gönlüm açıldı eylül ve piraye sultana ve yakışıklı emiralp'e 41 kere maşallah hepsi çok şekerler

teşekkür ederiz kızımın güzel teyzeleri
krikitosçum kızlara alıncak o kadar çok şey varki...kızın olursa yandın daha masraflı çeşit çok olduğu için

minikçim maşallah emiralp e kocaman çocuk olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…