2008 Ekim/Kasım Minikleri

allahım neler görüyorum burada..kızlarımız da gelmiş..

maşallah eylüle gülizim her geçen gün daha da büyüyorlar..mucckkss eylüle

safişim o ne gülüş ya çok tatlı..gömleğini yerim okyanusun..

zemuszemuszemuszemus

Bu arada kızımın saçlarını kestirdim cuma günü.Kendim gitmiştim kaş bıyık manikür vs için,onun saçını da çıkarıverdim aradan.Bence çok şeker oldu annem her ne kadar besleme gibi yaptırmışsın dese de ben beğendim

dilek teyzesi o gömler elbisesine dikili,ayrı değil yani.Ayrıymış gibi duruyor ama değil mi :)))

ben de diyorum bu resim ne zamanın..demek saçlarını kestirdin kızının..
sıhhatler olsun canım..ama sen de yandan çok güzel çıkmışsın safişim

:))ama 2. resimde de gömlek giyyymmmiiişş..ben daha hiç giydirmedim ama çok istiyorum..

soğuk kırılsın giydiricem..

teşekkürler canım :)) Evet 2. resimde beyaz gömlek var kadife,askılı,elbisesinin içinde.Ben giydiriyorum gömlek böyle şeylerin içine,çok şık duruyor.Sen de giydirebilirsin bence.Hem çok yakışır Tunama.Fotodaki tarih yanlış bu arada,1. foto dün,2. foto cuma akşamından

gülizcim buradayken soryım ne oldu o iş???
istersen 2008 annelerine yaz cevabını..meraktayımm::)))

gülizcim çok tatlı yaw 2 foto arasında nasıl fark var en geliştiği zaman ilk yaş maşallah kızın kocaman olmuş

sapişim durunun saçları çok güzel olmuş kocaman kız olmuş resmen bir büyümüş havası vermiş gülüşüne kurban onun güzel kızım benim

maşallah maşallah çağanım gelmiş eylülüm gelmiş okyanusum gelmiş maşllah size küçük böcükler

safişim okyanus birazda teyzesine benziyor sanki
ve bu arada saçları çok hoş olmuş dediğiniz gibi büyümüş gibi oluyor saçlar kesilince Eymen'de de öyle oldu
ama annene çok güldüm besleme dedi haa küçük besleme okyanus acıların çocuğu ve hain üvey anne saphiraa:roflol:

deli yaa :roflol: teşekürler canım.Evet teyzesine çok benziyor çünkü ben ablama çk benziyorum :roflol:

sorma canım sıpa oldu benimkii sipaaa :))))

maşallah çok tatlı ya..
eve canımm.büyüdü artk genç kız olduu..:)))

:asigim::asigim:

deli yaa :roflol: teşekürler canım.Evet teyzesine çok benziyor çünkü ben ablama çk benziyorum :roflol:
gerçekten çok benziyosunuz canımmm..
maşallah hepinisee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah benim küçük gelinime.allah nazardan saklasın bu küçük prensesi.

Off ya görmeyeli burayı prensler ve prensesler basmış.Hepsine maşallah nazarlardan saklasın.Yalnız teyze yeğen resme bittim ben bu ne güzel gülüş bu ne içten kahkaha bu nasıl bir poz saphişim çok güzel yakalamışsın ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…