sorma canım sıpa oldu benimkii sipaaa :))))allahım neler görüyorum burada..kızlarımız da gelmiş..
maşallah eylüle gülizim her geçen gün daha da büyüyorlar..mucckkss eylüle
safişim o ne gülüş ya çok tatlı..gömleğini yerim okyanusun..
zemuszemuszemuszemus
maşallah çok tatlı ya..
Bu arada kızımın saçlarını kestirdim cuma günü.Kendim gitmiştim kaş bıyık manikür vs için,onun saçını da çıkarıverdim aradan.Bence çok şeker oldu annem her ne kadar besleme gibi yaptırmışsın dese de ben beğendim
eve canımm.büyüdü artk genç kız olduu..:)))gülizcim çok tatlı yaw 2 foto arasında nasıl fark var en geliştiği zaman ilk yaş maşallah kızın kocaman olmuş
sapişim durunun saçları çok güzel olmuş kocaman kız olmuş resmen bir büyümüş havası vermiş gülüşüne kurban onun güzel kızım benim
maşallah maşallah çağanım gelmiş eylülüm gelmiş okyanusum gelmiş maşllah size küçük böcükler
safişim okyanus birazda teyzesine benziyor sanki
ve bu arada saçları çok hoş olmuş dediğiniz gibi büyümüş gibi oluyor saçlar kesilince Eymen'de de öyle oldu
ama annene çok güldüm besleme dedi haa küçük besleme okyanus acıların çocuğu ve hain üvey anne saphiraa:roflol:
gerçekten çok benziyosunuz canımmm..deli yaa :roflol: teşekürler canım.Evet teyzesine çok benziyor çünkü ben ablama çk benziyorum :roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşallah hepinisee
Beyazmeleğim çok benziyoruz baksana olumunekankayizsmile
maşallah çağanımıza ..her geçen gün daha bi yakışıklı olmuş...
eee damat gelmişş..gelin gelmezse olurmu..işte bizde geldikk:asigim:
doğduğumuz gün daha 2-3 saatlikk
bu resmimizde dün çekildiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?