2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah piroşa senin rüküş halinde süper bi yakalasam yicem seni koca kız olmuşşsun görmeyeli tam yemelik olmuş annesi

Pirayecim yaw senin kızın çok can yakacak büyüdüğünde şimdiden söyleyeyim.O ne pozlar ya.Yerim onu ben.Maşallah diyelimde nazar değmesin.Anne babanın nazarı daha çok değermiş canım sen sakın deme bişe.Ben ne zaman olumlu bişe sölesem tam tersi gelir başıma.Pirosun uyurken pozunu çok beğendim.Ya uyurken çok tatlı oluyorlar ya.

yağmura bittim bittim o ne hal gı düğün mü var bukadar güzel olunmaz ki karadenizin tüm güzelliğini almış süpersin yawrum

piroşumun o kopmuş ayak parmaklarını yerim ısırısım yine doyamam koca kız olmuş bu kokoş pırıltılı yeleğini yerim senin süslü prenses seni

bütün kuzular çok güzel çok harika yiğitin uyku halide çok tatlı el emmeye alışmış fena bizimkide yeni yeni alışıyor nasıl vazgeçiririiz bilmem

krikitos canımo elbise eltimin kızının bizm düğünümüzde giymişti almış gelmiş bu yağmurun olsun mu diye ayakkabısını da getirmiş çok yakıştı gerçekten teşkkürler teyzesiii
piroş kız ne bu hal annnen seni nasıl giydirmiş:)))
benim kızım ne giyerse yakışır maşşalh piroşa saçlarıda nasıl uzamış nasıl şeker olmuş fıstığımm

çok teşekkür ederiz güzel teyzelerimize
krikitosum seninde kızın olcakmış cnm inş.sorunlar biter sağlıkla alırsın kucağına cnm benim

of of piraye ne kadar da büyümüş öyle....
onu hala yeşil elbisesiyle başında bandı anakucağının içindeki haliyle hatırlıyor ve sviyordum.. gülmesini hiç unutamıyorum... çok şirin gülücüğü vardı...

[/URL][/IMG]

bizimkinin son vukuatı ve faaliyeti de bu işte
saç baş darmadağını... hasbam bulaşık makinesinin içinde...

ablacım teşekkür ederizopuyorumnanaktan büyüdü valla cadı:)

nezire muazzezde çok tatlı kocaman kız olmuş saçları çok güzel uzun uzun maşallah
zillinin keyfi pek yerinde bulaşık makinesinin içinde:)

kızlarr bu topik kaybolmasın lütfennnn!yakışıklı kasım prenslerini ve güzel prensesleri ekliyelim hep canlı olsun burası!

maşallah çağanımıza ..her geçen gün daha bi yakışıklı olmuş...

eee damat gelmişş..gelin gelmezse olurmu..işte bizde geldikk:asigim:

doğduğumuz gün daha 2-3 saatlikk

bu resmimizde dün çekildiikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…