2008 Ekim/Kasım Minikleri

Ayy yağmurumu burda görmekte nasip oldu.Yerim ben onun tontiş kollarına ya.Lavişim çok güzel gelin olmuş öpüyorum onun yanaklarından mucuk mucuk

Ayyy Zeynacım senin paşada ne güzel uyumuş ya bir parmağı ağzında bayıldım bayıldım ne tatlı yavrum benim.Yastık kullanmaya bşlamıssın ben daha yastığa alıştıramadım benimki atıyo kafasının altından

maşallah süphanallah bütün kuzucuklara:)))
gerçekten kasım bebekleri bi ayrı tatlılar..Yerim ben onları yerimcokacimcoookcokacimcoook

massallahh hepssine yaaa,ayri ayri okumak gere bunlari nazardan korunmalari icin.

zamanda aldi basini gidiyor hepsi kocaman oldular.

Ayyy pirosssss masallahhh kuzumayaaa,kocaman bi yavru olmus bu cimcime..

öp o kokmus ayaklarini benim icin:)))))

yaww cımcımeye bak poz da verıyor hee
bızım dana fotosunu cektıgımızı anlayınca gulerek kacıyor

maasallah mıs kokuluya

beyazmeleğim,remediosçum,minikçim çok teşekkür ederiz
piroş çok fena poz veriyor hemen gülüyor ama arada kaçabiliyor sıkılınca:))

piroşun yanakları maşallah dolu dolu olmuş..kilo mu aldı annesi.

yerim o gözleri ayakları heryerini..maşallah

amanda aman piroşum gelmiş:)) kız o pembe yanaklarını yerim senin.maşşallah çok tatlı olmuş annesiii

hay senin rüküşlüğünü seviyim:))) sen her halinle çoookkkk tatlısın kuzum benim:))maşallah süphanallah sana..

dileğim sağol cnm, evet baya büyüdü bu ara boyu uzadı yanakları doldu ben böyle diye diye nazar ediyorum hep kızıma yavv

derinimopuyorumnanaktan ye teyzesi nanaklarını:)

ayyy inanmıyorum ne olmuş benim gelinime böyle , gittikçe güzelleşmiş , ay maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Tatlım 2 aydır görmüyorum piroşumu ve inanılmaz değişmiş , çok ama çok güzel olmuş , 41 kere maşallah yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…