2008 Ekim/Kasım Minikleri

allah mikroskobiğini saana bagışlasın bir tanesim göslerini severim ben onun tıpkı annesiiiiiiii
artık degiştir adını çocuk kocama n oldu :)

maytap çok yakışıklı olmuş oglun çok canlar yakıcak valla bayıldım nasıl büyümüş

anam yeni gördüm ben bu kuzuları..
küçük ve yeni resimleri oyyyy maşallah ne kadar büyümüş kuzularımız hepsine teker teker maşallah..
maytabım gerçekten artık mikroskobiklikten çıktı bizimkiler..
bakayımda bende koyayım benim bıdıklardan..

allah mikroskobiğini saana bagışlasın bir tanesim göslerini severim ben onun tıpkı annesiiiiiiii
artık degiştir adını çocuk kocama n oldu :)

sağolun arkadaşlar evet büyüdü yakışıklım
Allah herkesin evladını başışlasın inş hepsine maşallah

ebruşum nerdesin la gözükmüyon heçç adı öyle kaldı askere giderkende yazarım mikroskobiğim askerde diye:)Şeniz

mmmfcim behlül halt etmiş senin yakışıklının yanında.kocaman maşallah nazar bocuğuna falan gerk yok aslında gözleri yeter

eve geldiğimiz gün bebeğim 2 günlük (hepiniz koymuşşsunuz bende koyiim dedim çok güzel olmuşalar ne kadar değişmişler)

buda dün kü halimiz sapişeme gidiyoruz serseri oğlum benim büyüdülerde koşturur oldular

buda ben mert ve pıtırcık karnım burda abartı çıkmış sanki bu kadar değil gibiyim

mert fotoraf makinasına poz verirken flaş her patladığında aynı gülümseme :)))

başka bir poz minyatür paşam benim

krikitoscum senin seker dudaga hayranim benya,kuzum nasilda güzel gülermis..

göbisinde harika canim seni dahada güzellestirmis benden söylemesi.

devrancim imageshack`tan ekliyceksin canim.

krikitoscum senin seker dudaga hayranim benya,kuzum nasilda güzel gülermis..

göbisinde harika canim seni dahada güzellestirmis benden söylemesi.

.

çok sağol tatlım erkek bebkler güzelleştir derler bana mert tede ayrı bir güzellik gelmişti sanırım sırnaşık şey

Ben bu fotoları biliyorumkiiii kaydirigubbakcemile3
maşallah kuzuma çok yakışıklı
Hakikaten krikoş kız o kadar çıkmadı daha karnın.gazdır o gaz :roflol: ben hamileyken öyle diyordum çok gülüyorduk

o nasıl bir gazsa bana 2 senedir bir uğrayıp 9 ay gitmiyor yerine yurduna laelaelaelaelae delikafadulden

Miniğim maşallah subanallah kuzuna canım az kalsın kaçırıyormuşum bu kuzuyu.Canım ya bide belenme konusunda sorun yaşıyorum diyorsun valla gayet iyi görünüyor.Biz tüm anneler böyleyiz sanırım

canım evet ıyı gorunuyor doktorumuzda gelısımın ıyı oldugunu soyluyor
ama bızım sorunumuz yemek yedırme konusunda
kacıyor ve agzını kılıtlıyor savas verıyorum yedırene kadar

bızı begenen ve begenmeyen tum teyzoslarımıza tsk ederız

ılk foto 5 günlük :) ne çabuk büyüdüler yaa hepsine maşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…