2008 Ekim/Kasım Minikleri

krikitosçum merte maşallah ne kada yakışıklı deri montuda çok yakışmış karınındaki miniğe ve sana da maşallah

derincim buğrişimede maşallah herzamanaki gibi çok tatlı çok yakışıklı öpüyorum onu çokkk

Minigim,h.minecim,maytapcim ve derincim kuzularini yemek istiyorum..

masallah hepsine cok tatlilar cok,insl.kimseyi atlamamisimdir.

Burda 4 günlüktü baligim..

Buda son halimiz,gittigi evde bebegi indirip kendi oturdu tüm gece :)

yerım ben onun kırmızı yanaklarını
cılek maasallah dıyorum tosun pasaya

derın oglusun cok degısmıs
sımdı gozler yakıyor ortalıgı

çilek maşşalahh valla yaa çok büyüdü bu kıvırcık gözleri eskiden mavi gibimiymiş?? benim yeğenimde 50 günlük gözleri böyle lacivertle mavi arası ama değişirmi bilmem.Miniğim sanada çok teşekür ederisss:))

saolun teyzoslari..derincim evet uzun süre mavi kaldi gözleri sonradan degisti..

ama ilerdede mavi olucaksa ilk bastan cok acik bi mavi oluyor bebelerin gözleri

koyu oldumu genelde degisiyormus.

saolun teyzoslari..derincim evet uzun süre mavi kaldi gözleri sonradan degisti..

ama ilerdede mavi olucaksa ilk bastan cok acik bi mavi oluyor bebelerin gözleri

koyu oldumu genelde degisiyormus.

benim oğluşumunda masmaydi gözleri 4.ayda yeşile döndü 6.ayda ela oldu sonra dahada koyulaştı ama hala banyoda falan yeşil olur hemen
bakın bir foto oğlum 3 aylık burda herkez değişmez artık demişti

koyamıyorum çünküimage çalışmıyor poff sonra koyarım artık

minik, krikitos derin ve çileğim maşallah kuzulara gerçekten çok büyüdüler bu kuzular..
bende koyayım dedim ama bizim pcnin hard diski yandı yeniledik doğal olarka tüm bilgiler gitti.. resimlerde gitti cd de vardı ama nerede kim bulacak şimdi.. eşim arkadaşına götürdü kurtarmanın bir yolunu bulacaklar bakalım..

oğlum burada 3 aylık tı gözler hala masmaydi değişmemişti 4 aylıkken yeşile dönmeye başladı gözleri artık değişmez derken birden kahverengi oluverdiler

ben bu resmi de biliyorum kii kaydirigubbakcemile3 maşallah oğluma çok yakışıklı

bunu nerden biliyon yawrummm onuda mı gösterdim ayy yoksa faceden mi biliyin

evet meleğim kocaman şımarık bişey oldular çıktılar eskiden kucağımda nasılda masum masum dururdu şimdi bir saniye yerinde durmuyo velet fotoraf bile çekemez olduk

Pirayecim Ankaraya gelirde bana uğramazsan darılırım.Çünkü Piroşa bayılıyorum ve yemek istiyorum.Bu arada sana da çok benziyo.Maşallah tontişe:))

yaraabbi bu ne güzellik böyle maşallah güzelime annesi çooooooook tatlı burda fıtık oldum bişey yapamayıncaaa (((((((

ay ben bunu yerim yaaaa ,favorim 3 nolu resim ,çook harika çıkmış orda piroşko ,pembe eşofmanları ilede yakıyor ortalığı ,maşşallah yavruma yaa ,ben bile 30 yaşıma geldim bu kadar tarz giyinemiyorum :)))
yasmin ben şanslıyım 15- 20 günde bir görüyorum ama bi türlü sıkıştıramıyorum ,melisle oyuna dalıyolar bizi unutuyolar veletler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…