Pirayecim Ankaraya gelirde bana uğramazsan darılırım.Çünkü Piroşa bayılıyorum ve yemek istiyorum.Bu arada sana da çok benziyo.Maşallah tontişe:))
yaraabbi bu ne güzellik böyle maşallah güzelime annesi çooooooook tatlı burda fıtık oldum bişey yapamayıncaaa(((((((
ay ben bunu yerim yaaaa ,favorim 3 nolu resim ,çook harika çıkmış orda piroşko ,pembe eşofmanları ilede yakıyor ortalığı ,maşşallah yavruma yaa ,ben bile 30 yaşıma geldim bu kadar tarz giyinemiyorum :)))
yasmin ben şanslıyım 15- 20 günde bir görüyorum ama bi türlü sıkıştıramıyorum ,melisle oyuna dalıyolar bizi unutuyolar veletler..
ohh sefamız olsun kız :sm_cool:
maşallah piroşuma tam fıstık cimcime büyüdükçe ballarından yenmiyo bunlar ya
maşallah piroşa nasıl tatlı olmuş bu kız yavv..
Allahım şu saçındaki kuyruklara şu kıyafetlere şu tavırlara edalara bak yerim ben onu..
sabah mine şimdide sen imrendirdiniz beni kız bebeğe heee..
evet minecim burada varmı önceki sayfaya bakmadım ama facede gördüm senin kızda çok tadlu olmuş maviş maviş..
maşallah piroşuma canım yaa büyümüşte küçülmüş sanki tam bi genç kız edasında
çok canlar yakar bu kız pirayecim:)
ayy piroşa resmen bayıldım pirayecim bana yakınsın gelsene kız bana pirayeyi yiyim biraz çok güzelleşmiş ya maşallah
ya piroş seni bi geçirsem elime nasıl mıncıklayağım nasıl mıncıklayacağım
bu kadar güzel olunmaz ki ama ....
annesi az süsle bu fıstığı kaparlar elinden heee:))
Krkititosumun Mert oğlanı
derinimin Buğrişkosu
çileğimin Deniz oğlanı
ve tabiki 3 böceğe bir çiçek lazım
prenses Piroş
anneleriniz iyiki doğurmuş sizleri de bizde görmüşüz tanımışız gözümüz gönlümüz açılıyor yahu ne tatlısınız öyle maşallah benim kuzularıma maşallah
masallahh pirosuma tam karabiber yaaa..onu yatircan kucagina isira isira sevcen baska türlü alamam ben hirsimi:)
maşallah dünyalar güzeli piroşuma o senin şeker tokalarını koparırım valla pembe eşortmanının içindeki totonu yerim bu kadar güzel olunmaz ki zilliiii ayy yaa bide kızım olsaydı tam olcekti benden olan kızda tam süslü olurdu hanii ne iyi olurdu 3.yü mü denesem acaba şansın mı? akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?