2008 Ekim/Kasım Minikleri

ben senin o kılık kıyafetini,saçını başını yemez miyim,cimcimeeeee
Ay maşallah bu kadar güzel olunur mu kızzz
cadııı seniii,,ah bi gelsem istanbula ısırıvercem totosunu

Pirayecim Ankaraya gelirde bana uğramazsan darılırım.Çünkü Piroşa bayılıyorum ve yemek istiyorum.Bu arada sana da çok benziyo.Maşallah tontişe:))

teşekkürler cnm benimm,keşke gelebilsekte görüşsek ne iyi olurdu bende anılı mıncıklarıdm bol bol:)
bana benzetmenede pek sevindim:)

yaraabbi bu ne güzellik böyle maşallah güzelime annesi çooooooook tatlı burda fıtık oldum bişey yapamayıncaaa (((((((

sağol derinim en kısa zamanda görüşelim de yiyelim bebeleri karşılıklıkaydirigubbakcemile3

sağol aşkitommkaydirigubbakcemile33 nolu fotoda şebelekl gibi gülüşü:dance:
valla bende piroş gibi tarz giyinemiyorum çünkü ondan bana fırsat kalmıyozemuszemus

gel ısır safiş teyzesi:))
okininde maşallahı var fıstık gibi yavrum
ayy hepsi güzel bunların ya çok güzel doğurmuşuz:dance:

maşallah piroşa nasıl tatlı olmuş bu kız yavv..
Allahım şu saçındaki kuyruklara şu kıyafetlere şu tavırlara edalara bak yerim ben onu..
sabah mine şimdide sen imrendirdiniz beni kız bebeğe heee..

evet minecim burada varmı önceki sayfaya bakmadım ama facede gördüm senin kızda çok tadlu olmuş maviş maviş..

ohh sefamız olsun kız :sm_cool:

olsun ancımmmmm ohhkaydirigubbakcemile2

maşallah piroşuma tam fıstık cimcime büyüdükçe ballarından yenmiyo bunlar ya

valla öyle cnm şirine bunlar,zeynep ceyline de maşallah 41 kere

sağol nazlımeleğimopuyorumnanaktan
yap valla 1 tane daha senin tontişlere lazım kız kardeşkaydirigubbakcemile5

maşallah piroşuma canım yaa büyümüşte küçülmüş sanki tam bi genç kız edasında
çok canlar yakar bu kız pirayecim:)

ayy piroşa resmen bayıldım pirayecim bana yakınsın gelsene kız bana pirayeyi yiyim biraz çok güzelleşmiş ya maşallah

ya piroş seni bi geçirsem elime nasıl mıncıklayağım nasıl mıncıklayacağım
bu kadar güzel olunmaz ki ama ....
annesi az süsle bu fıstığı kaparlar elinden heee:))

Krkititosumun Mert oğlanı

derinimin Buğrişkosu

çileğimin Deniz oğlanı

ve tabiki 3 böceğe bir çiçek lazım

prenses Piroş

anneleriniz iyiki doğurmuş sizleri de bizde görmüşüz tanımışız gözümüz gönlümüz açılıyor yahu ne tatlısınız öyle maşallah benim kuzularıma maşallah

masallahh pirosuma tam karabiber yaaa..onu yatircan kucagina isira isira sevcen baska türlü alamam ben hirsimi:)

maşallah dünyalar güzeli piroşuma o senin şeker tokalarını koparırım valla pembe eşortmanının içindeki totonu yerim bu kadar güzel olunmaz ki zilliiii ayy yaa bide kızım olsaydı tam olcekti benden olan kızda tam süslü olurdu hanii ne iyi olurdu 3.yü mü denesem acaba şansın mı? akannehir

maşallah piroşuma canım yaa büyümüşte küçülmüş sanki tam bi genç kız edasında
çok canlar yakar bu kız pirayecim:)

teşekkürler cnm beniimm, senin behlülde çok canlar yakar valla::))

ayy piroşa resmen bayıldım pirayecim bana yakınsın gelsene kız bana pirayeyi yiyim biraz çok güzelleşmiş ya maşallah

sağol tatlımm... gelirim valla cnm havalar biraz daha düzelsin yakınız nasılsa senide beklerim

ya piroş seni bi geçirsem elime nasıl mıncıklayağım nasıl mıncıklayacağım
bu kadar güzel olunmaz ki ama ....
annesi az süsle bu fıstığı kaparlar elinden heee:))

lavişim teşekkür ederiz yağmurumu ve seni boooll boooll öperissssopuyorumnanaktan

beyazım meleğim sağolasın kuşummopuyorumnanaktan

masallahh pirosuma tam karabiber yaaa..onu yatircan kucagina isira isira sevcen baska türlü alamam ben hirsimi:)

sağol cnm benimm, valla ben tamda dediğin gibi seviyorumkaydirigubbakcemile3

cnm benimmm sağol 3. kız olur inş.kaydirigubbakcemile3

Ay epeydir uğramıyordum Piroş ne kadar büyümüş bu ne tatlılık Maşallah anneside zevkli kadın ama defile süperdi.

ben geldim teyzeleyim aslında sabah ayanızdaydım ama teknik biy ayıza yüzünden gittim şimdi yine geldim
bunlay benim aykadaşlayım dün akşam onlaya gittik çok güzel oynadık evi de dağıttık biy güzel ohh

bu aykadaşlayım ikizleyden biyincisi Nida ILgın hanım benden iki ay küçükley 2009 ocak bebekleyinden

bu aykadaşım da Zeren Eylül annemin Nazlımelek teyzemin oğlu Kaan'a beğendiği kız, ona benzetiyormuş da o yüzden yakıştıymış biybiyleyine zemuszemus

ee aytık yemek vakti acıktık yahu cokacimcoook

ben çok seviyoyum tek başıma yemek yemeyi ee aytık büyüdüm ben kocaman adam oldum tabiki kendim yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…