2008 Ekim/Kasım Minikleri

kızlaarrrr
bu bilgisayarda kızımın birkaç fotosu var ve sizinle paylaşmak istiyorum fakat yapamıyorum...Yardım edin lütfen.....Nasıl yapacağım..

kızlaarrrr
bu bilgisayarda kızımın birkaç fotosu var ve sizinle paylaşmak istiyorum fakat yapamıyorum...Yardım edin lütfen.....Nasıl yapacağım..

canım imageshacke gir sğa tarafta browse var oraya bas ve bilgisayardan resmini ekle
altttan boyutu seç ben 800*600 le yapıyorum start uploada bas sonra hotlink for forums(1)e gel kopyala ve bize cevap yazdığın bölüme yapıştır anlaman için ayrıntılı yazdım umarım anlatabilmişimdirrr

1- Melis ( Eylül166)
2- Piraye Hira ( pirayehira)
3- Yağmur ( lavinya)
4- Duru ( lelal )
5- Duru Okyanus ( saphira)
6- Beril ( seyra)
7- Bengisu ( elmalıturta )
8- Ceren ( darkinlife)
9- Eylül (asortie)
10-Banusu (Julianne)
11-Aysu(Hilal1975)
12-Zeynep Ceylin (H.mine)
[/B][/COLOR]

ama bunu görmeniz lazım bir baba oğulun mutluluğu sırnaşık şey

bu arada bu foto oğlumun sünnetin den iki gün sonraki hali

aaa bu internet kafayı yedi
lavişcim aynı senin yazdığım ölçülerde kopyalayıp yapıştırdım şu çıkan boyuta bak

ayrıca başka resim seçtim önceki resmi tekrar göndermiş

Merhabaa 2008 Kasım anneleri hepinizin mucizeleri okadar güzelkii Allahım korusun sizleri ve miniklerinizi..Bu arada ben 2009 nasipse ve kızım olacak lavinyanın fotoğrafı görünce yazmak istedim zira ismini rüyamda koymuşlardı Yağmur ve geçen hafta öğrendim kızım olacağını Allahım tamamına erdirir inşallah..

Hepinize hepinize İzmirden kucak dolusu Sevgiler yavrularınıza uzun ömürler diliyorum..Rabbim analı babalı büyütsün bir ömür mutlu ve sağlıklı olsunlar inşallah.. a.s. a.s. a.s. a.s.

mmf maşallah oğluşlarına..gencecik anne iki tane koç u var ne güzelll.lavinya senin prenses de çok güzell.mine seninkinede maşşalahh.ayakta duruyo kızz yürücek yakında galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…