2008 Ekim/Kasım Minikleri

mmf maşallah oğluşlarına..gencecik anne iki tane koç u var ne güzelll.lavinya senin prenses de çok güzell.mine seninkinede maşşalahh.ayakta duruyo kızz yürücek yakında galiba:)

valla öyle gözüküyo canım erken yürücek galiba ilk bebegim yürüyor topigini biz açarız inşallah

bunu en küçük avatar boyutunda yaptım bakalım nasıl olacak bu fotoda oğlum sünnetinden iki gün sonra

gördüğünüz gibi ben hangi boyutu kullanırsam kullanayım sonuç böle oluyor :çok üzgünüm:

oyy oyy tontişler gelmiş hepsi birbirinden güzel bunlar
beyazmelek cnm senin oğluş kız tavlamaya başlar yakında bu saçlarla:))çok tatlı maşallah
dombilim buğrişkoda gelmiş çoraplarda yukarda futbolcu gibi çok tatlısın sen minik erkek seni bi yakalarsam heryerinden ısırcam maşallah sana

41 kere maşallah kalimero oğluşuna, özellikle saçlarına bayıldım çok güzeller, biz de bekliyoruz bakalım çıkacak diye, bi kaç tüy var sadece benim çim kafada.

ya ben uzun zamandır bu topiğe uğramamışım
maşallah valla ne resimler eklenmiş
hepsini ayrı ayrı öpüp mıncıklıyorum

darilgencim seninkide pek tatlı maşallah sarı sarı:))adı ateş mi cnm,ateşim yazıyoda merak ettim

Teşekkür ederiz teyzesi, biraz sarı bizim keltoş oğlan, Evet adı da Ateş.
Kızını da maşallah çok tatlı, çok güzel, insanın ısırası ısıra sevesi geliyor vallahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…