2008 Ekim/Kasım Minikleri

kalimero sağ üstteki fotoya bayıldım

bu arada erkek anaları piroş yavuklumuz olarak onaylandı haberiniz ola
yan yana geldiler pek bi beğendiler birbirlerini :1hug:
resimdekilerden bin kat daha güzel bir kız piroş , tam bir afet gelinim afetttt:asigim:

lelacim maşallah cimcimene çok şeker olmuş bu kızz.........
darilgencim ateş beyede maşallah oda sarı şeker yemekte yiyo kendi başına:)

evet batuyla piroş buluştu ama çok foto.yok malesef ikimizinde makinalar bozuldu 2-3 tane çekebildik onlardan eklemek istiyorum.....

bütün bebişler çok tatlı çıkmış...
Maşallah süphanallah hepsine...Allah nazarlardan korusun...

maasallah batu bey ve pıryae hanıma
ne guzelde oyun oynarlamıs

duru hanımın kucuk fotosu da gozumuzden kacmadı
bır maasallah ta ona

teşekkür ederiz teyzelerimizeopuyorumnanaktan
keşke hepimiz buluşsakta oynasa bebişler hepbirlikte negüzel olurdu
andinacım bizde batu yu ösledik valla akıllı bıdık:))

tühh piroşum gitti mi şimdiiiii tüh tüh tüh vah vah vah :gitme:Beğendin demek Batu ya he zilliiiiiiiiiii:) pek te tatlılar yaaaw yirim onları ben.benim oğluşumda 75 cm 10,50 kg olmuş aklınızda olsuun piroşş hanımmm.(batu da pek uzun gibi de gerçi).doktor pek beğendi bizi . Kilolumu dedim ne yapcam dedim korkma saçmalama dedi çocuğun boyu da var dedi hem şişko değil dedi kemikleri ağırmışş.et olarak boğum boğum değil hakkaten.ama çoooook sevindim yaaa :Saruboceq: çok korkuyodum şişko diycek rejim falan verir diye.hoş bişey yediğide yok da neysee.Diş çıkarırken yürürken o kendini dengeleycek zaten dedi.

maşşallah buğra beye...valla kaynaştı batuyla piroş ama kızım yanında pek ufak kaldı batunun:))oda 75 cm benimki anca 70 olmuştur:)) ama çok komikti dünkü halleri batu bağırıyo sesler çıkarıyo piraye de korkup ağlıyo batu muzur muzur gülüyo o zaman:)))sanki piroşta kendi bağırmıyomuş gibi korkuyo:9bide dergileri paylaşamadılar ikiside birbirinin önündeki dergiye saldırıyo büyüdüler valla artık oyuncak kavgası yapıyolar

ay yerim seni ya bu tam cimcime maşallah
eminimki fotograf makinasını görür görmez poz veriyordur resmen öle hali var
taytını da yerim valla çok tatlı olmuş çok yakışmış

piroşumun böle fotolarını koyma annesi kıskanıyos biz valla kaydirigubbakcemile3

kızlar bizimkileri görmeniz lazımdı , batu çıldırdı resmen piroşa , illa değecek elleyecek kızı , ben tutuyorum kollarından nasıl bağırıyo dokunucam diye , o bağırdıkça kart sesiyle piroşum korkup ağlamaya başlıyo , zaten pek bi narin pek bi prenses kızımız opuyorumnanaktan

gerçekten çok şekerlerdi , çok güzel vakit geçirdik , inşallah bidahaki sefere daha çok bebiş olur , gerçi piz piroşun anasıyla karşılıklı oturup bi çay bilem içemedik bu bızdıklar yüzünden ama olsun yine de güzel bir gündü kaydirigubbakcemile

PıRAYEEE ayyy şu tippsizzz kızının fotolarını koyup ta ben çıldırtma burdaaa:)valla yicem bakk yakalarsamm...ham hammm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…