2008 Ekim/Kasım Minikleri

kızlarr valla çok güldüm yazdıklarınıza :roflol: ve teşekkür ederiz hepsine maşallah.lelalcim duru baya yürüyor yavrum ya maşallah kuzuya

lelal kızının yanaklarını ısırmak ıstıyorum
senın gıbı cok guzel guluyor ve emınım senın kadar guler yuzlu olacaktır buyuyunce de
bıttım resmen cımcımeye

saphira maşallah okyonus çok tatlı çıkmış ya bizde dün baktık simit sizinki çok güzelmiş bulamadık böyle bi tane üstünde yaprak gölgeliği olan var görmüşsündür belki mecbur ondan aldık pazartesi sabahı yola çıkıyoruz kısmetse bakalım

saphiracım saol tatlım valla zor ama her dakika bu sefer ne yapacak diye korku içindeyiz biran durmuyorki cimcime

kalimerocum teşekkür ederim tatlım .. hep gülseler keşke .. ama benim kız ciddi oldumu güldürebilene aşk olsun surat bir asıldımı duvar gibi oluyor .. yüzde hiç mimik yok sadece gözleri ile takip ediyor herşeyi.. :))

melek utku gerçekten doğru diyorsun hepsi birer melek ..kanatları eksik bunların :)

evettt Duru lar geçişi yapıldı :))
mysever maşallah Duru hanıma su perisi olmuş o da :))

çok teşekkür ediyoruz teyzeleri duruda bende öpüyoruz sizi.. bende sizinkileri gördükçe mıncıklayasım geliyo kasım bebişlerinin hepsi birbirinden güzel masallah

sağol cnm,evet gördüm o dediğini.ben netten almadım ama ama nette de satılıyor tenteli simit botlar.hayırlı yolculuklar,iyi tatiller cnm
saphiracım saol tatlım valla zor ama her dakika bu sefer ne yapacak diye korku içindeyiz biran durmuyorki cimcime
seni çok iyi anlıyorum cnm.bizimki de öyle kıpır kıpır.valla iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama ben pek yere bırakmıyorum.ya oyun parkında oynuyor,ya bizim yatakta beraber oynuyoruz ya da salonun orta kat kat yorgan battaniye en üstede çarşaf koyuyorum orda oynuyoruz.hep yürütelim istiyo,ben yoruluyom o yorulmuyo ya hayret ediyom

allahım duruların güzelliğine bak isimleri gibi aynı öyle güzeller ki.....
yerim onları ben yerrrrr maşallah

safiş at yere çocuğu yaw bırak dolansın artık evde kısıtlama derim ben hareketlerini bırak düşe kalka yerlerde sürünerek büyüsün. bu aralar ilk adımlarını atma ve herşeyi inceleme zamanları valla cesaretleri kırıldımı yürümek için yaşlarını bile geçiriyorlar. tamam acelemiz yok ama olsun niye gelişimlerini erteleyelimki ..

teşekkür ederiz darkcım ama 3 Duru var :))) gerçi safişinki oki ama olsun onun da ilk ismi Duru :))

lelalcim duru bi harika çıkmış doğrusu bayıldımm,
mysevercim senin kızda pek şeker maşşallah..çağanında gözler yakıyo haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…