2008 Ekim/Kasım Minikleri

Kızlar kasım anneleri olarak zevklerimiz de aynı hepimizde var herhalde aynı havuzdan..bu kadar uyumlu olabiliriz...:lepi::lepi:

ay o senın sarkan göbüşünü yerim ay gel ısır beni diyor ya

bu arada zehranın poz süper yani sezenle bayıldım bayıldım .

İşte bizde geldik bu ilk doğduğumuz gün 17/11/2008

01/07/2009

evet buda son halimiz 2009 13/07/2009 yaz saç modeli :))))

gulizgul..maşallah süphanallah bebişine..Ne güzel pozlar vermiş öyle..Benimki makinayı görünce saldırıyor..O yüzden hiç doğru düzgün fotoğrafımız yok...

gülüizgül maşallah bebişine . çoook tatlı nasılda büyümüş kocaman olmuş
yalnı saçlarını niye kestiniz, daha gür çıksın diye mi???

gulizgul..maşallah süphanallah bebişine..Ne güzel pozlar vermiş öyle..Benimki makinayı görünce saldırıyor..O yüzden hiç doğru düzgün fotoğrafımız yok...

Artistir teyzesi kendisi.makineyi görünce daha bi değişik pozlar veriyo..:)))

gülüizgül maşallah bebişine . çoook tatlı nasılda büyümüş kocaman olmuş
yalnı saçlarını niye kestiniz, daha gür çıksın diye mi???

Evet canım daha gür çıksın diye kestik saçlarını ...şimdi aklı ermezken keselim dedik. biliyorsun kızlar süsüne düşkün olur ilerde kestirmez dedik..:))

oooooo ne fotolar varmıs burada
maasallah kızlar guzel ve yakısıklı kurbıklere

Teşekkkür ederiz canım..

gülizgül çok güzel maşallah

Çokkkk tşkler ...bebişlerin hepsi çok tatlılar canım allah onlara uzun güzel ömürler versin. bahtları güzel olsun...

andina ve melek-utku maşallah süphanallah bebişlerinize ikiside birbirinden tatlı...Erkek anneleri olarak yandınız..Büyüdüklerinde kızlar peşlerinden koşacak..:)))

herkeze cok tesekur ederız sızde cok sekersınız allah tum dunya tatlısı o bebıslerı nazarlardan korusun gulızgul masallah bebısıne neguzelde poz vermısopuyorumnanaktan

elifdem,derin,gülizgül, h.mine maşallah bebişlerinize nasıl da büyüyorlar ya şaşırmamak elde dğil maşallah hepsineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…