2008 Ekim/Kasım Minikleri

ay maşallah piroş ve meloş'a bunlar oyun oynaya başladılar mı yaw yerim ben onları yerim ama benim kızımıda çagrın bi dahakine atlar geliriz valla

O Piroş o Meloş'u yer. Söylemedi demeyin :))) Tam cadı taaaaam. Meloşum da yazık bakıyor öyle. O bacaklar falan dolanmış birbirine. Tam kankiler. Maşallah ikisine birden. Çok tatlılar yaaa. Eylülcüm kabloların gözümden kaçmadı. Kaldır onları valla Allah korusun çekiverir iki gün sonra Meloş

aboowwww bunlar ne lo :)))) piroş,meloş kankiler gelmiş :) ay çok komikler valla ,maşşallah kuzularımıza...

bu arada evimde piknik havası estiren atlet don piroşumu da öpüyorum..

evde de don atlet kro yapçam çocuğu:)))

ay maşallah piroş ve meloş'a bunlar oyun oynaya başladılar mı yaw yerim ben onları yerim ama benim kızımıda çagrın bi dahakine atlar geliriz valla

buyur gel cnm ne demek hep beraber oynarlar

valla cadı biraz sanırım benim kızım hemen dürtmeye çaılışıyo dün 2 yaşında bi çocuğun gözüne sokuyodu elini:) merak ediyo ellemeye çalışıyo hemen, ama meloşumunda ondan eksik bi yanı yok valla seneye yürüdüklerinde biraraya gelince naparlar bilmem:))
herkese çok teşekkürleropuyorumnanaktan

ay masallah yerım ben onları yerım neguzelde buyumuslerde oyun oynarlarmıs pıraye aynen bızde sız gıbıyız evın ıcınde :)) allah nazarlardan saklasın hepsınıde yaw hepsı cok tatlı hepsını bıyere toplayıp tek tek mıncıklyıp ısırcan :)

seneye olacaklar ortada
ortada bir kız bebeği oyuncağı biri saçından tutmuş biri eteğinde ikiside bağırıyor annneeeeeeee :)))
ikisinin de birbirinden altta kalır yanı yok gibi duruyor :)

ay julicim benim kız hep masum çıkıyo fotolarda halbuki çok fena sor bak piroşun anasına bir ses var düşman başına kafayı yiyoruz vallaha :)))

ayrıca kız o kablolar o anlıktı pc açıktı yerde fotolara bakıyoduk ayrıca tel.şarjdaydı bide abajur vardı onlar yani ,sürekli olan kablolar değil..

herkese teşekkür ederiz teyzeleri.annesiyle babası kahverengi gözlü ama çağan teyzeye çakmiş maviş olmuş

ya kızlar maşşallah ne tatlı kuzular bunlar hepsini de ısırıyorum popolarından maşallah ya bayıldım hepsine

şaka yaptık fprumdaki kızları kıskandırmak içindelikafadulden
sonra güzel kızlar yanlış anlayıp küsmesinler oğluşuma yaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…