2008 Ekim/Kasım Minikleri

Aman Çağan'ın peşinde kızlar koşuyor. Kız Dark Gülizgül ağırdan satın kızım kendinizi :)))

Sakın Memo'nun peşinde görmeyeyim de sizi ona göre :)) Demi Mmmf bak niyeti bozmadın demi??

Melek Utku maşallah canım oğluşuna.

Lavişşşş, ölüyorum ben bu kıza. Allah hep yüzünü güldürsün canım benim. Çok güler yüzlü annesi gibi maşallah. Yazma da çok yakışmış, Karadeniz kızına.

eeee doğru vallla pek çabuk atladık bizde...hem demişlerki ev alırsan tuğladan kız alırsam muğladan diyesositososito..öyleyken bizde hemen yelkenleri suya vermişiz...ama oğlanda pek yakışıklı ama....:):asigim:

bizde biraz sizin peşinizden koşarız ortada anlaşırız o zaman

hepınıze cok tesekur ederız teyzelerı bututn bebıslerımız cok tatlı masallah hepsıde tam ısırmalık

Anacım Biz Çağandan vazgeçtik zaten.,

Yazdığımız mesajı görmediler bile:umursamaz::umursamaz:

Bizde vazgeçtik.Kızıma sefgülü mü yok:umursamaz:

Memoda çok yakışıklı gerçi :jeyyar::jeyyar:Niyeti mi bozsak:)))

he yaa
kasım ayının kız anaları ne bu devir mi değişti nedir?
azcık naza çekin kendiniz yaa
Devir öle devir canım.opuyorumnanaktan Şimdi kızlar karar veriyo kaydirigubbakcemile3

ah canım kusura bakmayın görmemişik msjınızı.şimdi geriye dönüp baktım o zaman farkettim.gulizgulede söz verdik artık ama kısmet dimikaydirigubbakcemile3

işte benim kuzumun sanat ve müzik aşkı;
(elindeki fiii tarihinden kalma bir kaset, ibomu arık orhan babamı hatırlamıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…