2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah zehra şifa ya çok tatlı çıkmış saçlarıda uzamış dişlerde görünüyo cimcimenin
çıkarabildinmi o şeylerin içinden şifa yı:)))

öyle valla cnmkaydirigubbakcemile3şu güzel gelinim bi kaç fot yollada göreim
şimdi işteyiz hafta sonu çekilelim pazartesi koyarız fotalarımızı...

Yasak aşk daha çekici gelebilir orasını bilemem DD

sulanmayın bakim bizim damadaa..:)))klava:lmaz:

işte benim kuzumun sanat ve müzik aşkı;
(elindeki fiii tarihinden kalma bir kaset, ibomu arık orhan babamı hatırlamıyorum:)))

maşallah pek şeker...

bugün bütün gün gezdik biz oğluşumla sabah annanemize kahvaltıya gittik öğleden sonra doğum gününe akşam üzeri büyük annanemize gittik.akşam yemeğini babannemizde yedik anca gelip girebildim nete.yeni fot ekleyelim hemen bugün çekildik daha..

hepsi çok güzel çıkmış yine maşallah
darkçım ne güzel uyuyo ceren maşallah bebeişlerin uyurkenki pozlarını çok seviyorum
çağan yine çok yakışıklıbahçede ne güzelmiş öyle,sinekmi ısırdı çağanı annesi kolları kızarmış sanki
melekutkucum senin oğluşunda çok tatlı maşallah yürüteç canavarı:))

tEŞEKKÜRLER pİROŞUM BENDE ÖYLE TATLI GÖRÜNCE ÇEKTİM FOTOSUNU

sonunda açtım siteyi bu bugünkü mama keyfimiz
http://img268.imageshack.us/img268/9420/resimlerim311.jpg
buda annanemizin bahçesinde keyif yaparken
http://img142.imageshack.us/img142/1967/resimlerim315.jpg

delikanlı yakıyor annesi ortalığı, maşallah

tEŞEKKÜRLER pİROŞUM BENDE ÖYLE TATLI GÖRÜNCE ÇEKTİM FOTOSUNU

darkcım
ceren ne kadar büyümüüş, değişmiş
ilk koyduğun fotoyu hatırlıyorum da battaniyeler içinde kırmızı tombul yanaklı bi kızdı.
çook güzelleşmiş
maşallah cereneee

yok canım alerji onlar.bi yerde geçiyo başka bi yerde yine çıkıyo.önemli bişey değilmiş dr sorduk damla verdi kullanıyoruz.sadece yediklerinden değil polenlerden falanda oluyo.ne zaman pikniğe gitsek kabarıyo bi yerleri

kızlar tatilden döndük..batuşun tatil fotolarını ekleyip en kısa zamanda tatil deneyimini paylaşacağım sizlerle..ösledim valla kasım analarının herbirini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…