2008 Ekim/Kasım Minikleri

andına hoşgeldiniz canım
maşallha kocaman adam olmuş bu yaa
1-2 hafta görmemek ne kadar değiştiriyor kuzuları ..
tatil ona da yaramış :))

hoşbulduk lelalcim melekcim , gerçekten büyüdü tatilde kerata , yemek düzenimiz bozulmasına rağmen güneş ve deniz sayesinde uzadı sanki yada bana öyle geliyo bilmiyorum :kedi:

bence sana öle gelmiyor uzamış belli ki
eski resimlerden şöle hatırlıyorum da baya bir boy atmış maşallah . selvi boylu olsun oğluşumuz :)

ama cok tatlı cıkmıs ya masallah nazardan degmesın saclarınızdan bıze verırımısınız azıcıkkaydirigubbakcemile3

tam tel degılızde ama az ıste saclarımız zaten dort gozle saclarımızın uzamasını ve dıslerımızı beklıyoruz

kızlar tatilden döndük..batuşun tatil fotolarını ekleyip en kısa zamanda tatil deneyimini paylaşacağım sizlerle..ösledim valla kasım analarının herbirini opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz canım.gerçektende büyümüş sanki batuş çok tatlı çıkmış çokta eğlenmiş belliki.

teşekkür ederiz teyzesi

batuşum gelmiş hoşgelmiş maşallah pek selvi boylu cnm ama piroş yanında minicik kalcak napçaz( topuklu giyer piroşta:))

Hepsi lokum gibi bunların.
Elif bayıldım fotonuza. Çok cimcime bu kız. Haylaz haylaz bakıyor bir de.
Dark Ceren çok masum uyuyor. Hiç o uyanıkken ki halinden eser yok :))) Gören hep öyle sessiz sedasız melek sanacak. Bilmezler dimi ne cimcime olduğunu :)) ılk kızım olacak dediğin zamanı bile hatırlıyorum. Ne sevinmiştin dimi :)) Bunlar evlenirken gene konuşucaz biz galiba :) Düğüne de geliriz artık.
Melek Utku bizden de alabilirsin saç. Bu günlerde kesmeyi düşünüyoruz zaten.

Andina dışarıda sorarlarsa Batu'ya sakın 8 aylık deme hayatım. 11 aylık 1 yaşında falan de maşallah çünkü kocaman abi olmuş. Tabii Piroş için pek abi sayılmaz ama :))))

gerçekten çok eğlendi , benim anam ağladı o hayatının en güzel günlerini geçirdi mafoldumben

julicim kimse inanmıyo zaten 8 aylık olduğuna , herkes yaşında mı diyo bana o kadar büyük gelmiyo ama büyük herhalde ne bilim , benden de küçük bişey çıkamazdı zaten kendim de maşallah ayı gibiyim :roflol:

piroşum pek özledik prensesimizi, senin kokoş giyer topukluları durumu eşitler merak etme :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…