2008 Ekim/Kasım Minikleri

Lelalcim maşallah bebeğine çok şirin.

Biz şimdi havuza gidiyoruz, yeni resimlerle döncez,
bizi bekleyin anacımmmm....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederiz tatlım
oohh seray özendirdin valla havuz falan hemde bu sıcakta :)
evet bol bol resım cekın görelim sarp beyi havuz keyfinde

remedios pek şeker canım oğluşun , bak baştan uyarıyorum piroşumdan uzak durun , ben resim koyan tüm erkek analarına peşin peşin diyom ona göre :dilcikar:
:roflol:

andina tüh piroşu kaçırmışız
ne yapalım biz de şansımızı melis ece, lavinya'nın ballı bademi, lelal'in cimcimesi ve zehra şifa'da deneriz kız evi naz evi
kim beğenirse biziyerimseniben

andina tüh piroşu kaçırmışız
ne yapalım biz de şansımızı melis ece, lavinya'nın ballı bademi, lelal'in cimcimesi ve zehra şifa'da deneriz kız evi naz evi
kim beğenirse biziyerimseniben

aynen canım aynen kızlar beğencek mi bakalım bizimkileri , biz haftaya inşallah görücüye çıkıcaz , piroş hanımla tanıştırıcaz oğlanı bakalım hanfendü beğenecek mi benim yağız delikanlımı kaydirigubbakcemile

andinaciğim hadi hayırlısı diyelim kaydirigubbakcemile3

Çok sevgili bayan aykadaşlayımm göydüğünüz gibi benim ayabam bilem var ayyıca çok ciks bi kişiyimdiy eee aytık seçim sizinnn :))))

noluuuuuuuyuuuu burda birgün kaybolduk neler olmuş neler....
anaaam bunların hepsi aşk meyvesi daaaaaa..
Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi..
hepisini öpüyorummmmmmm...
bunlarda benim bıdıklar...

sözün bittiği yer burasıdır işte.
yerim onları annesi ya hammmmmm...

hava çok sıcak, bayılayazdık, 1 buçuk saat anca durabildik ve eve damladık yine. ama tabiii resim var birkaç tane...
az sonra.....

ayy reklam kokusu alıyorum bebıslerın hepsı gorucuye cıkmıs. hepsını opuyorum kocman Allah nazarlardan saklasın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu topiği ilk gördüğüm an çok seveceğimi anlamıştım zaten.
birkaç sene sonra bakınca aaa bak nelerf yapmışız diyeceğiz.yerimseniben
havuz sefasından 1 kare ve ablamızda istedi resmi koyulsun, bende arkadaşilarıyla beraber çektim resimlerini, meleğiminde gönlü olsun teyzeleri.a.s

soldaki ablamız.:asigim:

vallahi ben bunların hepsini yerim ısırırım

vede hiç kusura bakmayın beğendiğimizidekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:teytey:
alır gideriz ama oğluş çok çapkın hangi kızın resmini görse çıldırıyor haksızda sayılmaz yani :roflol:
allah hepsini esirgesin hepsine güzel yazılar yazsın

Seray maşşalahh sana :) ne güzel hem çok güzel bi kız hemde çok yakışıklı bi erkek evlat sahibisin.Allah yokluklarını göstermesin sana bağışlsın kuzularını

hepsi çok yakışıklı maşallah
hangisini ısırayım şaşırdım buğrayı mı, kerem ve kaan'ı mı yoksa sarp'ı mı? opuyorumnanaktan

bu arada kızında çok güzel canım benim

canım benim, çok sağol, seninkide çok tatlı, rsmini görmüştüm daha önceden.
Allah onları bize bağışlasın...

Seray maşşalahh sana :) ne güzel hem çok güzel bi kız hemde çok yakışıklı bi erkek evlat sahibisin.Allah yokluklarını göstermesin sana bağışlsın kuzularını

Canım benim ya bende aynen öyle düşünüyorum, çok şanslı bir anneyim, çok sağlıklı ve sevimli 2 çocuğum var, insan bu dünyada daha ne isterki.:Saruboceq:

Allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın...Maşallah hepsine

bu ısler arabayla oluyorsa evımde var arabamda buyrunnnnnnnnn
ama ben sevgılı kayınvalıde adaylarımı uyarıyorum sengözlerimebaksanab
kız evı naz evıdır tamam da ben pek beklemem a.s.
damarımda laz kanı akıyor kolundan tuttugum gıbı kacırırım kızınızı kaydirigubbakcemile

hepsi çok yakışıklı maşallah
hangisini ısırayım şaşırdım buğrayı mı, kerem ve kaan'ı mı yoksa sarp'ı mı? opuyorumnanaktan

Saolasın teyzesii senin oğlanıda unutmadık:) kavruk tenli italyanııı öpüyoruzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…