2008 Ekim/Kasım Minikleri

italyan erkeğinin gülüşünü yerim ..
dilekk tuna da kocaman olmuş
maşallah valla ikisine de

sağol lelalim başka foto yollayacaktım bunu değil ama silemedim..neyse..silme nasıl oluyor bilenvar mı kızlar

aman allahım bu ne yaa moralim bozuktu ama bu şekerler sayesin de maşalllah diyeyim stres falan kalmadı gitti hepsi
öncelik bayanların dimi lelalcim maşallah kokoş hanıma çok eğlenmiş dinlenmiş güzelleşmiş her halinden belli
remedioscum senin kuzunun o gülüşü içimi ısıttı valla
diloksum kız oğlan asker gibi saçları tıraşmı ettidiniz öylemi zaten ama çok şeker yaa
sanki biri daha vardı da atlamıım gibi geliyor ama hatırlamıyorum
birkez daha bakayım

evet başka yokmuş krikitosu sölemiştim zaten
hepsine 41 kere maşalah nazar değmesin yavrularımıza rabbim gülen yüzlerini soldurmasın

beyaznmelekçim traş oldu 1 ay önce..çok terliyordu..yeni yeni uzamaya başladı cnm..e artık uzasın

amanda aman kimler gelmiş...
lelal maşallah duru ya çok tatlı olmuş büyümüş cimcime daha bir güzelleşmiş
remedios senin oğluş çok tatlı yine yerim o gülüşünü
dilekçim tuna da çok tatlı yeşil çok yakışmış pek bi karizma:)

maşalllaahhh meleğimeeee yaaa,lelalciiimm duru genç kız olmuşşşş,çoook güzel maşallahhh canımm benimm

amann durucuguma masallahh hemde 41 jere.Lelosum kocaman kiz olmus bu duru hanim bayildim haline ..

dilokscum senin kücük adamada 41 kere masallah Allahim nazarlardan korusun hepsini kocaman oldular ya.

duru kızımıza kocaman maşallah koca kız olmuş
remedios oglunun gülüşü içimi ısıtıyo valla çok şeker
dilokscum senin yakışıklıyada maşallah

ya ben uzun zmandır giremiyordum m bu bölümee
beyazmelek canım maşallah eymene allah gülen yüzünü soldurmasın canım maşallah
mertte çok tatlı ya bayılıyorum erkek kıyafetlerineee nasılda yakışmışş
lelal canım duru büyümüş serpilmiş bikinisini yerim ben onun yaaa çok tatlı çooookkkk
remedios beyefendi pek keyifli ve çok tatlı canım
diloks tunada çok değişmişş ve çok şeker olmuşşş
tüm bebişlere kocaman bir

duyu ya kocaman maşallah o minicik bikinini yerim ağzındaki emzini kopartırım yaaa çok şeker bi kız allah bağışlasın hep özenmişimdir emziğe ama bizimki asla emmedi evde sürüşüne bereket emzik var ayyy maşallah bebeklerimizede annelere maşallah

h.mine laviş krikitos teşekkür ederis kızlar
valla emzik kumlarla oynarken çok işimize yaradı
çok şükür çok emzik arayan bir çocuk değil sadece uyku anında istiyor ama her eline geçenin önce tadına bakmak istediğinden kumlarla oynarken emziği dayadım ağzına bölece kaşla göz arasında ağzına bişey sokma şansı pek olmadı. :))

Remodios Lelal Beyazmelek Krikitos hepsine Maşallah çok güzeller ya Meleklerimiz
Allah korusun meleklerimizi

Bakin teyzeleri Deniz geldiiiii

Maşallah Deniz abiye, bildiğin akıllı akıllı bakan erkek olmuş bu..

Son düzenleme:
seyraım tşk.ederiz cnm...
darigen gerçekten de ateşin gözleri de maşallah çok güzell..benziyorlar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…