allahım lelallll bu durumu yaa..yerim onu yerim..koca kız olmuş bu yaaaa
lelalcim park yatağıda götrmüşün heralde tatile iyi etmişin rahat yatmış fıstık.. böyle derin görünce artık bende ortayı kaldırıp derinmi yapsam diye düşündüm.. oğlanlar iyice hareketlendi..
amanda amaaan duru hanım gelmiş ...lelalcim bizden 1 yaş büyük dediğin çocuktan büyük duruyo bu kız maşşallah ..tipi çok değişti durunun ,bana geldiğinde çok farklıydı ,şimdi daha da bi güzelleşmiş ,tam bir küçük hanım olmuş
otelcilerde her ayrıntıyı düşünür olmuşlar..
güzel fikir.. iyi bari duru hanım rahat rahat uyumuş..:))
darkcığım kocaman kız olmuş maşallah ceren'e
eymennnnnn yerim seni ham yaparım nasıl içten gülmüş maşallah sana....
krikitosçum senin oğluşunda nekadar tatlıymış öyle maşallah ona
cerenimoya da maşallah koca kız olmuş valla
Eymen Mert Ceren hepsine Maşallah.Kocaman oldular ya
resimlere şöle bir baktım da valla 41 kere maşallah hepsine
hepsi koca dana oldu resmen :))
melekcim çok tatlı maşallah.eymen oğlann..
bana uyar canım bayramdan sonraki hafta sonu izmirdeyim...hangi hastanede hemşiresin canım..benim ablamda hemşire izmirde..Çok güzel olur buluşsak, ben haftasonları müsaitim hep, ve haftaiçi de akşam saat 4'ten sonra uygunum, Gülizgül de izmire gelmeyi düşünüyormuş ne kadar güzel olur,
bizim anane şimdi kuşadasında döner dönmez aydın turlarımız başlar bizim, haberlerinizi bekliyoruz canlarım, biz de buluşalım, bebekler tanışsın, oynasın kaydirigubbakcemile
yerim ben senin uyuyuşunuuu...fıstıkkkvee şimdi sıra bizde
uzun zamandır resimde eklemiyorduk tatil resimlerimizle birlikte ben bir küçük cezveyim köşe bucak gezmeyim diyen cimcime duru huzurlarınızda :))
tatil başlıyor yolculuğumuzdan bir kaç kare
[img=http://img89.imageshack.us/img89/8255/sdc10454.jpg]
hep gül emi teyzecim sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?