2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah diyen herkeze çok çok teşekkür anneler ve onların bebeklerinede bizden maşallah bütün kasım bebeleri yıldız gibi hepsi birbirinden güzel parlıyor

Çok güzel olur buluşsak, ben haftasonları müsaitim hep, ve haftaiçi de akşam saat 4'ten sonra uygunum, Gülizgül de izmire gelmeyi düşünüyormuş ne kadar güzel olur,
bizim anane şimdi kuşadasında döner dönmez aydın turlarımız başlar bizim, haberlerinizi bekliyoruz canlarım, biz de buluşalım, bebekler tanışsın, oynasın kaydirigubbakcemile

krikitos maşallah oğluşun çok tatlı çıkmış...
son resimlerde aykışıklık hat safhada maşallah bir kee daha..

teşekkür ederim nazlımelek sende ikizlerin resmini koysana.görelim bizde en çalışkan anne şahşen birtane daha mert olsaydı evde beni manisaya kapatırlardı sanırım brawoo valla baya zor olmalı

krikkkkk kız ben yiriiiimmm o paşayııııı,ayyy maşallahhh ya,converselerini koparırım senini,parçalarım,ay ısırcam şimdi bu ne tatlılıkkk yaaaa serseriiii

aman masallah mert pasaya,bu ne yahu korktum ben o bakislarda:) saka sakaaa cok tatli masallahhh

1. Beyazmelek (Aydın)
2. Saphira (ızmir)
3. Gülizgül (Muğla)
4. Darilgen (ızmir)
5. Krikitos (ızmir)

Aydında buluşmak bana uyar.daha doğrusu senin müsait günün ne zaman beyazcım?senin tatil gününle benim eşimin işinin orda olduğu gün bana uygun.yalnız listede görüldüğü üzere üç tane ızmirli var,acaba biz niye kendimizde ızmirde bir yerlerde buluşup görüşmüyoruz arkadaşlar.Nasip olursa Aydında buluşucaz,o benim için tamamdır,.yani bi engel çıkmazsa tamamdır diyim.öncesinde bizde ızmirde buluşabiliriz bu arada.yalnız bunlar topic dışı olmadı mı biraz :))

resimlere şöle bir baktım da valla 41 kere maşallah hepsine
hepsi koca dana oldu resmen :))

vee şimdi sıra bizde
uzun zamandır resimde eklemiyorduk tatil resimlerimizle birlikte ben bir küçük cezveyim köşe bucak gezmeyim diyen cimcime duru huzurlarınızda :))

tatil başlıyor yolculuğumuzdan bir kaç kare

Son düzenleme:
oyun arkadaşımızla beraber
tabi bizden 1 yaş büyük olunca oyuncakları pek paylaşmak istemedi aslında :))

dışarı çıkıcaz ama annemlerin hazırlanmasını bekliyorum
bari biraz kitap okuyup keyif yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…