2008 Ekim/Kasım Minikleri

hılal cok seker evlatların var allah nazarlardan korusunn
tosun bu kız yaaaa masallahhh cok seker ozellıkle senın avatarındakı resımlerıne bayılıyorummm

hilal kızına bayıldım bayıldım hele o gözleri maşallah allah nazarlardan saklasın..

kızımın uyuma şekli...
nasıl rahat ediyor anlamıyorum:))))):uhm:

buda ablasıyla keyf yaparken..:)))

ayy hilalcim biraz önce çam sakızı çoban armağanı topiğine de yazdım canım maşallah subhanallah bayıldım vallahi yaa canım bnim çok tatlı hele ablası ondan güzel allah yavrularını sana bağışlasın canııım

hilalcim allah kızlarını sana bağışlasın maşallah yerim ben onun o dar taytını nasılda tatlı yaaaa
o uykucudan bi tane de bizde var aynı senin kız gibi uyuyor yağmurda bende çekeyim de ekleyeyim resmini minik sıpamın:))

hılalcım senın kızın dudakları parlatıcı surmus gıbı parıldıyor dogustan parlak cok seker ısırırım o dudaklarıııı

maşallah ceren sultana.betül den 20 gün buyuk ama tam abla gibi maşallah.darkcım ceren ilk doğduğunda tombulluğuyla beni mest ediyordu.yine çok tatlı maşalllah ama nereye gitti oyanaklar

Süper bi, keyi,f canım.ınşallah Yağmuruda böyle görrüz kısa zamanda.

Yarına kaldı videosu artık.
Yarın link koyarım.Orda minik minik adımlıyo.

i

Maşallah hepsine bu tatalışların..Çok şekerler..

Cerenimo basbaya yürüyor ayol..Çok şeker.kızının saç rengine bayılıyorum dark..

Maşallah hepsine bu tatalışların..Çok şekerler..

Cerenimo basbaya yürüyor ayol..Çok şeker.kızının saç rengine bayılıyorum dark..

teşekkürler canım bende çok seviyorum kuzumun saç rengini.değişmese keşke.
ama gözleri gibi saçlarıda değişebilir

Yürüyor artık daha rahat.

yarın inşallah yürürken görceksinizakannehir kaydirigubbakcemile3

ben gördüm ben gördüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan maşallah canımzemuszemus

maşallah çok güzel yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…