2008 Ekim/Kasım Minikleri

ooo ceren hanim sükmüs valla artik kimse tutamaz onu tabi annesinide cicileride cok yakismis tam prenses olmus masallah cerene

aman masallah kuzuma yaaa,ayy cok duygulandim dark ben...

icim bi hos oldu böyle ayakta görünce cereni,Aallahim bugünleride gösteriyor bize

ne kadar sevinsek az..masallahh prensesime.

Ayyy yirim o ceren sultanı ben. Maşallah canım ilk adımlar geldi. İşimiz zor artık :))) Emeklerken saniyede odanın ucuna gitme kabiliyetleri var yürürken düşünemiyorum :)

ayyy maşallah hepsine yaaa çok tatlılarr
darkçım ceren baya baya yürüyor şekerim maşallah kuzuma

ayakkabıyla pek yürüyemiiyordu.Bugün onada alıştı.1 haftaya koşar gibi :) Maşallah kuzuma :)

amanda aman morlarda ne yakışmış ceren hanıma maşallah maşallah
teşekkür ederiz canım.Bu bayram mor takılalım dedik.
Aslında kırmızılardada gözüm kalmadı değil :)

ooo ceren hanim sükmüs valla artik kimse tutamaz onu tabi annesinide cicileride cok yakismis tam prenses olmus masallah cerene
Ceren nereye biz oraya artık.Önceden tek çıkmamak için parmağımıza yapışıyordu.Şimdi umrunda değil.arıyoruz ceren nerde diye :)
Bi saniye ayrılmaya gelmiyo yanından

aman masallah kuzuma yaaa,ayy cok duygulandim dark ben...

icim bi hos oldu böyle ayakta görünce cereni,Aallahim bugünleride gösteriyor bize

ne kadar sevinsek az..masallahh prensesime.
:gitme:Ama çok tatlı oluyo Çilekcim war ya.cidden insan izliyo izliyo doyamıyor.Allahım esirgesin hepsini

Ayyy yirim o ceren sultanı ben. Maşallah canım ilk adımlar geldi. İşimiz zor artık :))) Emeklerken saniyede odanın ucuna gitme kabiliyetleri var yürürken düşünemiyorum :)
Teşekkürler Julicim.
Emeklerken sanki biraz daha bağımlı gibiydi şimdi daha bağımsız ve özgür :)))
Ha bi de yaramaz

Kızlar Cereni bugün videoya çektim.Ölürsünüz gülmekten.Bi toto sallıyo oynarken sanırsınız asena :))))

Nasıl video yükleyeceğimi bilen yardım etsin lütfen.

41 kere maşallah cerene , canım benim kocaman kız gibi görünüyor resimlerde , darkcım süper bir şey olsa gerek bende sabırsızlıkla bekliyorum yürüyeceği zamanı..

maşallah cerene pek bi tatlı olmuş aferin ona ne güzel yürüyo valla inşallah en yakın sürede bizde görürüz bizim tembelleri

ahh ya canım benim...ne de güzel çıkmış ceren darkçım..yesin onu dilek teyzesii

41 kere maşallah cerene , canım benim kocaman kız gibi görünüyor resimlerde , darkcım süper bir şey olsa gerek bende sabırsızlıkla bekliyorum yürüyeceği zamanı..

maşallah cerene pek bi tatlı olmuş aferin ona ne güzel yürüyo valla inşallah en yakın sürede bizde görürüz bizim tembelleri

Teşekkürler Kızlar darısı kasım bebeişlerinin hepsineee

darkçım maşallah prensesine çook tatlı ve afacan duruyor:)

allahım ne çabuk gösterdi bu günleri şükürler olsun:))

sweettircim halami gelmedi canim hediyen..

ben postayla gonderdim ama yinede sana iletilmesi lazimdi.

bu kadar zaman almamasi lazimyaa

neyse beklıyoruz artık cılekcım. bu hafta fazla evde yokum aksılık ya. gercı kaynanam evde olur ust katımda yoksam ona bırakırlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…