Ceren bayram gezmesinde:
dark maşallah kuzuşuna..
benim kuzuda baya çabalıyor yürümek için..
darkçım maşallah prensesine çook tatlı ve afacan duruyor:)
allahım ne çabuk gösterdi bu günleri şükürler olsun:))
darkcım masallah kuzuna :))
darkcım maşallah ceren sultana çok şeker yaa bu arad o mor badiden bizde de var:)))
ıcırcım maşallah kuzuna çok tatlı allah esirgesin
dark maşallah ceren sultana çok tatlı çok güzel allah esirgesin ne güzel yürüyor kasım bebeklerinin ilk yürüyen bebişine kocaman birve :hooray::hooray::hooray:
minecim maşallah güzel kızına allah esirgesin
kızlar sonunda benım oglusumda yurumeye basladı. yanı tam yuruyor sayılmaz 2-3 adım atıp dusuyor :)))) bugun bırden bıre basladı sasırdım bende.. dık bır sekılde bırakıyorum ve bır kac adım atıp dusuyor sonra. cok guzel bır duyguymus.. hıc beklemezdım benım tembel tenekeden ama sasırttı benı :)))
teşekkürler canım.darısı piroşa.Bizde onun fotolarına bakalım.darkçım maşallah ceroşa eşime de gösterdim bugün bak kızımın arkadaşı yürüyo dedim:))
ıcırcım maşallah eylül e ne şirin çıkmış öyle
swettercım gözün aydın cnm koştuğu günleride görürsün inş.
bizde piroşu bırakıyoruz gel gel diyoruz atıyo 3 adım filan seri yürümeye ne zaman başlar bilmemzemuszemus
teşekkürlermaşşallah kasım bebeklerinin herbiri bir harika
teşekkürler canımdarkcım cerene masallah dıyorum eylul daha yenı kendını kaldırmaya calısıyor bu arada salon dakı halılarının aynısı annemlerde var cok gusell ana evımı ozledım
hmınecım zeynep ceylın boyle pamuk gıbı cıkmıs
senın kızında beyaz eylulde beyaz ıkısıde pudra sekerııı heheheheh
teşekkrüelrminecim, darkcım ve ıcırcım maşallah kuzucklarımıza ne güzel çıkmışlar böyle
teşkkürlera.s.Maşallah bebeklerimize yürümeyede başlamışlar
kızlar sonunda benım oglusumda yurumeye basladı. yanı tam yuruyor sayılmaz 2-3 adım atıp dusuyor :)))) bugun bırden bıre basladı sasırdım bende.. dık bır sekılde bırakıyorum ve bır kac adım atıp dusuyor sonra. cok guzel bır duyguymus.. hıc beklemezdım benım tembel tenekeden ama sasırttı benı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?