2008 Ekim/Kasım Minikleri

hahaha kertilen kertilene maşallah valla
pek başarılı gördüm sizleri kertme konusunda :)

canım sorma ya kertilen kertilene tüm kasım anaları dünür olacaz bu gidişle yanloız akrep akrebe olur mu bilemem , benim kocam akrep harikadır ama akrep kadınla anlaşabileceğini pek sanmam :umursamaz:

üzülme canım dur anlatabildiğimce çalışayım anlatmaya,

şimdiiii resim yükleme siteleri varya ben şunu kullanıyorum
Glitterfy.com - MySpace Glitter Graphics

oraya fotoğrafı bilgisayarından yükle proram yönlendiriyor zaten, ikinci açılan sayfada resmin altındaki ikinci linki kopyala, burada cevap yaza tıkla, mesaj kutusuna linki yapıştır ama köşeli parantezler içinde img yazıları vardır ortada ve sonda , iki köşeli parantezin başında ve sonunda yazılanları sil mesajını gönder,

pek anlatamadım ama, kızlar anlatana kadar idare ediver:)

oooo maasallah bu topıc cok revacta
bakıyorum herkes kendıne dunur bakıyor
bızım kertıgımız falan yok bız de oglum kımı begenır kımınle anlasırsa ben de onu alıcam
annelerı vermeyen kızımı da kacırıcam

Kızlar azınlıkta ama..kaydirigubbakcemile3
Napsak acaba ,
ekim yada aralık bebeklerine bir göz atıp geliim benkaydirigubbakcemile3

Juliii Memoo da kiiim? Ben anlamam Memo falan koy resmi oğluma göstercem beğenirse biz kızını kandırırıkkk...:) gördüm bende çaktırmayın ben talibim şimdidenn çook tatlıydıı

cagancuk olmus resım masallah cok tatlı bebısın gozlerıne hele o agza ne demek lazım sacları falan allah nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…