2008 Ekim/Kasım Minikleri

ayy şu topiğe bayılıyorum batuda zeynep ceylinde birbirinden güzel masallah

minecim çok tatlı bu cimcime yaa.
bende sabah ilk uyandıkları zaman çok seviyorum oğlumu..
bi başka şeker oluyolar sabahları..
maşallah

saolun teyzeleri teşekkür ederiz
azocum bende sabahları çok seviyorum hele biraz vakitli uyandıysa yanıma alıyom en az 10 dakika yatak keyfi yapıyoz tabi sabahın 5'inde 6'sında uyanınca durum böyle olmuyo:)

maşallah zeynep ceyline çok mutlu bir bebek gülümsemesi hiç eksilmesin annesi maşallah

evet canım teşekkür ederiz gerçekten çok mutlu bi bebek gözlerinin içi gülüyo bende onu kaybetmesini hiç istemiyorum inşallah kimseler üzmez yavrularımızı ay pek duygulandım birden

evet canım teşekkür ederiz gerçekten çok mutlu bi bebek gözlerinin içi gülüyo bende onu kaybetmesini hiç istemiyorum inşallah kimseler üzmez yavrularımızı ay pek duygulandım birden

inşallah canım benim de gözlerim doldu vallahi
annelik bambaşka bir duyguymuş

Günaydınnn kızlar hatta tünaydınnn :) Biz de size böyle güzel bir merhaba diyelim istedik.

Haaa bu arada doğumgünü falan diyorsunuz ya bakın biz yaptık bile :)))) Kayseri'de diş buğdayıyla birlikte doğumgünü pastası da kesmiştik. Malum o ekip doğumgünümüzde yanımızda olamayacağı için herkesin gönlünü aldık. Fotoğrafı uzun süredir yükleyemiyordum.

Ayrıca bu da arabalı oğluşlara kapak olsun. Kızım motora geçti haberiniz olsun direksiyon başında çok zaman kaybetmeyin kaydirigubbakcemile3 Bunu Haziran'da çekmiştik :)

ay annesi pek tatlı olmuş banusu maşallah ona tam ısırmalık ayrıca pastanızda çok güzelmiş

juliciğim bizde dişlerimiz geç çıktığı için diş buğdayını yapmamıştık
yaş günü de yaklaştığı için beraber kutlasak olur mu demiştim
senin resimleri görünce iyi oldu
bir de diş buğdayı normal buğdaydan mı yapılıyor yoksa özel bir buğday mı var
annem sormuş bir yere biz de o buğdaydan yok demişler acemisiyiz bu işlerinkaydirigubbakcemile3

andinacığım miniland direksiyon mu aldın
resmini koymuştum bundan alacağım diye memnun musunuz

evet canım o direksiyondan aldım , çok memnunum heryerinden farklı ses çıkıyo , direksiyonu da dönüyo batu çok güzel oynuyo onunla , tavsiye ederim hayatım..

minecim fıstığın pek güzel maşallahh

julicim banusuya diyecek laf yok zaten , ana - kız harikasınız , Allah ikinizi de nazarlardan korusun bu arada bakıcı işini ne yaptın , kaç gündür arıyıcam arayamadım bi türlü

Remedios kayınvalidem yaptı canım biz yaptığımızda da 2 dişimiz vardı şimdi 5 çıkıyor. Bence olur neden olmasın bir zaman sınırlaması olmamalı bu işin. Gelenek sadece nasıl olsa. Normal buğday bu hayatım. Hiçbir özelliği yok. Satan kişi farklı bişey sanmıştır onu.

Andi sağol hayatım bizim topiğe yazıcam şimdi ama buldum hayatım birini. Sağol ilgin için.

Remedios kayınvalidem yaptı canım biz yaptığımızda da 2 dişimiz vardı şimdi 5 çıkıyor. Bence olur neden olmasın bir zaman sınırlaması olmamalı bu işin. Gelenek sadece nasıl olsa. Normal buğday bu hayatım. Hiçbir özelliği yok. Satan kişi farklı bişey sanmıştır onu.

Andi sağol hayatım bizim topiğe yazıcam şimdi ama buldum hayatım birini. Sağol ilgin için.

aman amannn bunlar ne böyle ısırırım ben sizi yerim.........
hepsi çok güzel bebklerin maşallah
zeynep ceylin ham yaparım seni
batuşum yakışıklı oğluşum benim gezdirsene piroşu:))
banusu fıstığıda renk kattı topiğe maşallah
hepsi süper ya maşallah

amann piroş bayıldım kızının pozlarına...harika...ayy nazar değmesin çok tatlı,oku kızıı bol bol...

başka fotolar davar sanırım bi bakayım..

juli ,andi,mine ve derin,,yeni gördümkızlar...41 kere maşallah...allah hepsini korusun...nasıl değişiyorlaryaa

kız olur olmaz yerlere koyuyon gelinimin çarpıcı fotolarını bozuşcaz haaaa
bide mayolu mayolu tövbe tövbe
benim oğlum kıskanç bir akrep erkekidir ona göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…