2008 Ekim/Kasım Minikleri

andina batu inanılmaaaz tatlı ya adam resmen..

juli ve piraye sizinkiler çok feci olmuş ya bool bol okumak lazım çıkarken parlıyorlar resmen..maşallah..

ay andinacım haklısın mayolu foto konusundaakannehir
estelcim teşekkür ederim cnm gerçektende okumak lazım bol bol allaha emanet hepsi

banusu,batu ve zeynep ceylin..

hepsini bi seferde yalayip yutmak istiyorum..

ayrica o piros zillisinide yiycem haberi olsun.

evet estelcim adam oldu artık maymun , hergün beni şaşırtacak birşeyler yapıyo , yeni şeyler öğreniyo..çok çabuk büyüyolar çoookkkkk

sorma inanılmaz çabuk büyüyolar..
en çok artık oyun yapması hoşuma gidiyo..kendi kendine oyun başlatıp bizi dahil ediyo lider ruhlum benim :))

bakıyoki oyuncaklar sıktı..bize bakarak bi çığlık atıyo kaçmaya başlıyo bizden arkasına baka baka..yakalamaç oynayacak yani

benim de en çok ceee oynaması hoşuma gidiyo , sıkıldığında gidip kendine battaniye , yastık vb. bulup hemen başlıyo ceee yapmaya :))))

meyaba teyzeleyim hepinize günaydım men bugün eyken kalktım oyuncaklayımla oynuyoyum

çok tatlısın sen ya...
ana kız kocaman maşallah size..ne güzel gözleri varmış banu suyunnn

oyyyyyyyyyy vıyyyyyyyyy vııışşşşşşşşşş
aman Allahım burası melek dolmuş taşmış
hepsine adını tek tek yazmıcam hepsi benimde meleklerim hepsine 41 kere maşallah subanallah
allah bahtlarınıda kendileri gibi güzel yapsın inşallah

amanın ya 2 gün bo bırakmaya gelmiyo burası
andina ilk batunun resmini ve senin yazını okuyunca sağlam kahkaha atmışım baba kız geldiler yanıma :))
bu batu fena olacak haberin olsun
zeynep ceylinin o gülen yüzü maşallah gerçekten
julii ısırıcam senin kızı buluşmada valla sıkıştırdım öptüm söledim de sana ne yapayım demiştim ama dayanamıyor insan

ve piroşş ekranların sevilen yüzü :))
kız tam cimcime bu cadı

SAÇLARIMI TARICAMMM CIBI CIBI YAPTIM

OH BEEE TARADIM SONUNDA

BU PASTAYI NASI PARÇALARIM ACABA

ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOOOOOOOOKK

ARTIKIN YORULDUKKK UYUYACAM BENNN BABİŞKOYLA

maşşallah yaa canım sıkılıyordu walla baktım içim açıldı ilaç gibi bu tatlışlarr Allah nazardan saklasın hepsinii..

ay ne güleç bi çouk bu yiğit..maşallah..hep gülsün..zeynoş bu yakışıklı sana benzziyooo

ben onun kıvır kıvır saçlarını koklarrrrr laptop başında donu düşmüş totosunu da ısırır yerim zeynammm , nasıl bişey bu yaaaa tam yemelik

lelalim dediğin gibi fena bişi olcak batu hem de çok fenaaa ama bir o kadar da duygusal , dün gece yarım saat saçlarımı taradı benim , gerçi kafamda bazı noktalar hala asızlıyo ama olsun oğlum saçlarımı tarıyo artıkın :asigim:

allahım allahım melekler geçidi var yine...:)))
zeynep ceylin, banusu, piroş, batu, yiğit...hepside birbirinden tatlı..
ah burda olsanızda iki ısırsaydım dişlerim kaşındı..
bütün kuzucuklara maşallah süphanallah..Allahım nazarlardan korusun hepsini..
ballı bademlerim benim..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…