2008 Ekim/Kasım Minikleri

zeynaaa yerim ben bu kıvırcık kafa yiğidi ..
ay çok güzel bir yüz ifadesi var yiğidin
maşallah küçük adama
bir de çok çalışması lazım mış ..
sen önce popondaki eşortmanına sahip çık küçük adam kaymış gidiyor senin aklın pc de :)))

masallah yiğit beye... cok sırın bayıldım babasıyla uyudugu fotoya. nerdeyse herkeste vardır boyle bır foto ama ben yakalayamadım henuz boyle bır poz.

maşallah ya bütün bıdıklara..:))
zeynep ceylin opuyorumnanaktan
banusuopuyorumnanaktan
piroş opuyorumnanaktan
batu opuyorumnanaktan
yiğit opuyorumnanaktan
çok tatlılar..
zeynam birde bizde var bu bonuslardan evimizin bonusu kaan bey kerem bey ise nazlı kuşumuz...

merhaba hatunlar buda oğlumun çirkin hali

büyüdüm oyuncaklara bindim ben

bide bebekler kulubü olsaydı bizde yazışsaydık eymenle piroşla batuyla ve tüm arkadaşlarımla

yedik bezdik eğlendik annemle babamla artık pijamalarımı giydim uyuycam ben

bütün bebeklerimiz mükemmel Allahım onları nazardan korusun

şu foto koyma işini bitürlüde öğrenemedim bazen küçük bazen büyük oluyor ama ben hep aynı yapıyorum ve şimdide düzeltemedim öffff amamaaama yaaaaaa

mert e maşallah çok yakışıklı
oooo maviş çağan gelmiş özlettin kendini yakışıklı mis gibi olmuşsundur ne güzelll maşallah tatlıma

maşallah merte ve çağana..
ikisinide kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan
yakışıklılarım benim..

Oyy bonus Yiğit'e tatlı Mert'e ve yakışıklı Çağan'a maşallah. Çok tatlı hepsi birbirinden şeker. Evet sanırım hepsinin bilgisayar başında ve babalarıyla uyurken fotoğrafları var :) Aynı çağın çocukları ne de olsa. Lap top da nerenin tıklatılacağını nereye parmak vurulucağını bile biliyorlar.

maaşallah mert ve çağan'a
evet kızlar bizim bebekler güzellikte ve yakışıklılıkta sınır tanımıyor hepsi birbirinden şirin yavs...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…