2008 Ekim/Kasım Minikleri

Beyazmeleğim sağol.Eymenimin şu son fotolarını koysan buraya.Benzerlikleri devam ediyo mu?

tamam canım birazdan fırsat bulabilirsem koyayım krikiosa yollamak için çektiğim birkaç resim var onları koyarım

Beyazmelekeçim ne yakışıklı senin buoğluş.Maşallah sende çıtırsın valla kim der bir çocuk annesi diye

teşekkür ederim şekercim sen nerde gördün yav bizi biz baya geri sayfalarda kalmıştık sanki olsun yine de sağol canımcım

Kızlar buda benim oğluşum Oğuz Emre

ben ve oğluşum
en favori fotoğrafımız
ten ten

canım benim çok oğuz Emremiz maşallah kuzuya nazar değmesin

gelinligimizi giydik hazırız ama talibimiz yok:)))) ( bu arada yavrumun gözüne nazar degmişti o ara bi gözü şişti o zaman

oy kuzum kuzum kuzum yerim ben bu gelini hemen bir damatlık alıp getiriyorum oğlumu vermem kimselere kaydirigubbakcemile3

amanda aman..
yine burda prensler ve prensesler geçidi olmuş..
hepsine kocaman bir maşallah..
allahım acılarını göstermesin..
çok tatlılar yaaaa:))))))))

Remediosçum hilalcim çok teşekkür ederiz,oğluşumda ellerinizden öper.H.Minecim bak senin kızın talipleri artmaya başladı.Bizimkinide düşün derim ben.:)

Beyazmelekçim olsun geride klasın bu sizi görmicem anlamına gelmiyorki :):)Valla taş gibisin maşallah sanada bi nazar boncuğu takalım.

sağol arkadaşım o senin güzelliğin, hani laf aramızda fena değilim ama öle nazar boncukluk kadar var mıyım bilmem zemuszemus

Beyaz melekçim tak sen bi nazarlık dursun biryerinde sonram nazar mazar değer benden bilme emi.Gerçi öle birisiyimki nazarı bile kendime deydiririm ben.

Andinacım çok sağol canım dediğin gibi yapıyorum yani resmi seçip browse yapıyorum sonra 800x600 u seçiyorum start sonra resim geldikten sonra forum 1de çkanı buraya kopyalıyorum böle küçük çıkıyo anlamdım işte

olabilir , birde resim yüklendikten sonra çıkan linki buraya kopyalayacaksın yani http ile başlayan kısmı copy-paste yapacaksın..

Öle yapıyorum canım hatta http ile başlayan iki link çıkıyo ilki copyalanıyo ama ikincisi kopyalanmıyo ilkini kopyalıyorum ben forums 1 yazanı.Bide ceptelden atıp deneyim bakimm olmadi imageshack değilde başka bir yerden denerim

dilekciğim ben imageshack'ten resmi 600x800 küçülttükten sonra açılan ilk ekranda alt kısmında küçük resim oluyor ya önce oraya tıklıyorum başka bir sayfa açılıyor ve resim büyüyor orada solda embed this image yazısının altındaki forum'da yazan adresi olduğu gibi kopyalayıp yapıştırıyorum resimler normal büyüklükte olyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…