sağol canım Allah razı olsungeçmiş olsun canlarım
umarım çabucak atlatırsınız
Kızlar tulum gıydırıyoruz demıssınız sıcaklamıyorlar mı ? evde kalorıfer yanıyorken mı tulum gıydırıyorsunuz.
Aslan hıc ustunu ortturmuyor sabaha kadar acık ben orttukce o acıyor tulum gıydırsem de zıba gıbı olur usuyormudur dıye ellerını fılan yokluyorum ama sıcak oluyor heralde usumuyordur dıye dusunuyorum bende..
cunku usudugu zamanlarda ustu ort dıye bagırıyor..
bende gece takıldımm biraz okudum maziyiii neti kapatmıştık .. şimdi tekrar bağlandık .slm kızlar herkeseee bütün 2008li annişlere hasta olan bebişlere gecmiş olsun (bizimkide aynen bronşit .)herkesi öperim by....beni unutmadıysanız tabi:26:
Kızlar tulum gıydırıyoruz demıssınız sıcaklamıyorlar mı ? evde kalorıfer yanıyorken mı tulum gıydırıyorsunuz.
Aslan hıc ustunu ortturmuyor sabaha kadar acık ben orttukce o acıyor tulum gıydırsem de zıba gıbı olur usuyormudur dıye ellerını fılan yokluyorum ama sıcak oluyor heralde usumuyordur dıye dusunuyorum bende..
cunku usudugu zamanlarda ustu ort dıye bagırıyor..
Canım hoşgeldin unuturmuyuz seni sizede büyük geçmiş olsun...Nasıl gidiyor neler yapıyorsun uzun zamandır yoktun?
Kızlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun...
Ayça'da hasta,aynı egenin belirtiler ben dr götüremedim henüz ama bana bronşit gibi geldi.
Ateşi çıkmadı hiç ama ağzı burnu hep tıkalı,gece kütür kütür öksürüyor.
Sudafed kullanıyoruz
okuldayım sonra gene gelirim.
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.ben çok fena grip oldum Tuba ,Ceylin üçümüzde 1 haftadır fena hastayız ilaç alıyoruz ama henüz geçmedi salgın var sanırım abim eniştem küçük kızkardeşim hepimiz hastayız anlayacağınız ve hiç bişii yapamıyorum ancak yemeği yapıyorum ıhlamur limon vss içip duruyoruz
bende gece takıldımm biraz okudum maziyiii neti kapatmıştık .. şimdi tekrar bağlandık .slm kızlar herkeseee bütün 2008li annişlere hasta olan bebişlere gecmiş olsun (bizimkide aynen bronşit .)herkesi öperim by....beni unutmadıysanız tabi:26:
He valla Sema ben de okuyup açık bırakıp kalkıyorum sonra işe dalıyorum döndüğümde kocam bilgisayarı ele geirmiş oluyor.
Saliha hoşgeldin canımcım nassın?Eyyisin?
Yaa,o tulumlardan bende var ama altı etek gibi ama fermuarlı kapalı yani onu giydirsem delirir Ayça,sizinkiler bacaklı sanırım.
Tulum değil de bu bronşit için buhar mak. almayı düşünüyoruz.Sizlerde kullanan var mı?Hangi marka iyidir.Geçen gece Ayça öyle tıkandı ki valla gece nöb.ecz. bulacağımı bilsem gidip alacaktım bir iki defa kettle kaynattık.İçine viks attım falan biraz hava yumuşadı.
Salihacım Egede aynı hatta bugün bende sizinle bunu paylaşıcaktım..Ege son bir haftadır istediği bir şey yapılmayınca çığlık çığlığa bağırıyor ama böyle bir bağırmak yok kulaklarınız sağır olur..Sürekli huysuz her dediği yapılcak dışarıda bir dakika durmaz hafta sonu alışverişe gittik bayramlık falan alalım diye burnumdan getirdi.Çok geçimsiz çok huysuz bir çocuk bize karşı ama arkadaşlarıyla süt dökmüş kedi gibi ne yapcaz bilmiyorum...hoşbulduk cnm saol sizede gecmiş olsun... valla extradan bişi yaptığım yokhep aynı buğrişle zaman su gibi akıp geciyo yaramazın teki elde avuçta durmuyo zıpır..ya hasta olur 1.2 ayda bi.. geceleri uyumaz hasta olmadığı zamanda tepemden inmez hep benle oynamak ister bol bol dışarı çıkar der gezmeye bayılır anası gibim:90:evin içinde bisikletle tur atar ben arkasında oğlum orayı dağıtma şurayı kırmaagez dur arkasında şuanda bile yazdırmıyo bana anne cailluo ac diyo ya pepesi var ya tarçını akşama kadar hep o yanii aynı cd yi günde 10 kere izlesin bıkmıyo ben pc ye bi geciyimm yandım hemen kalk anne olmaz anne uff nede cok şey biliyo bi bilsenn senin maviş napiio
He valla Sema ben de okuyup açık bırakıp kalkıyorum sonra işe dalıyorum döndüğümde kocam bilgisayarı ele geirmiş oluyor.
Saliha hoşgeldin canımcım nassın?Eyyisin?
Yaa,o tulumlardan bende var ama altı etek gibi ama fermuarlı kapalı yani onu giydirsem delirir Ayça,sizinkiler bacaklı sanırım.
Tulum değil de bu bronşit için buhar mak. almayı düşünüyoruz.Sizlerde kullanan var mı?Hangi marka iyidir.Geçen gece Ayça öyle tıkandı ki valla gece nöb.ecz. bulacağımı bilsem gidip alacaktım bir iki defa kettle kaynattık.İçine viks attım falan biraz hava yumuşadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?