2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.ben çok fena grip oldum Tuba ,Ceylin üçümüzde 1 haftadır fena hastayız ilaç alıyoruz ama henüz geçmedi salgın var sanırım abim eniştem küçük kızkardeşim hepimiz hastayız anlayacağınız ve hiç bişii yapamıyorum ancak yemeği yapıyorum ıhlamur limon vss içip duruyoruz

Kızlar tulum gıydırıyoruz demıssınız sıcaklamıyorlar mı ? evde kalorıfer yanıyorken mı tulum gıydırıyorsunuz.
Aslan hıc ustunu ortturmuyor sabaha kadar acık ben orttukce o acıyor tulum gıydırsem de zıba gıbı olur usuyormudur dıye ellerını fılan yokluyorum ama sıcak oluyor heralde usumuyordur dıye dusunuyorum bende..
cunku usudugu zamanlarda ustu ort dıye bagırıyor..

geçmiş olsun canlarım
umarım çabucak atlatırsınız
sağol canım Allah razı olsun

canım ceylinde öle valla hiç üstünü örtmüyo sabaha kadar uyku namına bişii kamlıyo bende o nedenle bende tulum giydirmeye başladım gerçi benimkinin tulumuda küçüldü yenisini alıcam artık hem incede biraz bizimki daha kalnınından almam lazım normal penye tulum gibi nerdeyse içindeki elyafı yıkamaktan helak olmuş o kadar yanee.bide bizim kaloriferler şuan pek yanmıyor bu yeni evimde merkezi sistem var o nedenle sadece soğuklarda tam gün yanıyor şuan sabahları 3 saat bide akşamları 3 saat kadar yakıyorlar sonra söndürüyorlar o nedenle gece üşür diye korkuyorum soğuk olmasada uyuyana kar yağarmış yaa

Hicran ve Gül çok geçmiş olsun.
Valla Alya'da kesinlikle ütünü örttürmüyor,şayet uyurken örtersem hemen uyanıyor.Demek bunların hepsi aynı.

bende gece takıldımm biraz okudum maziyiii neti kapatmıştık .. şimdi tekrar bağlandık .slm kızlar herkeseee bütün 2008li annişlere hasta olan bebişlere gecmiş olsun (bizimkide aynen bronşit .)herkesi öperim by....beni unutmadıysanız tabi:26:

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin unuturmuyuz seni sizede büyük geçmiş olsun...Nasıl gidiyor neler yapıyorsun uzun zamandır yoktun?

Betül biz henüz tam randımanlı yakmaya başlamadık kaloriferi İzmir biraz daha yumuşak iklim biliyorsun..Ama geçen kış yaktığım zamanlarda çıtçıtlı bodynin üstüne tulumu giydiriyordum çok rahat ediyordum hem terlemiyordu hemde bütün gece üstünü açtı diye yat kalk yapmıyordum bu senede öyle yapıcam..

Canım hoşgeldin unuturmuyuz seni sizede büyük geçmiş olsun...Nasıl gidiyor neler yapıyorsun uzun zamandır yoktun?

hoşbulduk cnm saol sizede gecmiş olsun... valla extradan bişi yaptığım yokhep aynı buğrişle zaman su gibi akıp geciyo yaramazın teki elde avuçta durmuyo zıpır..ya hasta olur 1.2 ayda bi.. geceleri uyumaz hasta olmadığı zamanda tepemden inmez hep benle oynamak ister bol bol dışarı çıkar der gezmeye bayılır anası gibim:90:evin içinde bisikletle tur atar ben arkasında oğlum orayı dağıtma şurayı kırmaa gez dur arkasında şuanda bile yazdırmıyo bana anne cailluo ac diyo ya pepesi var ya tarçını akşama kadar hep o yanii aynı cd yi günde 10 kere izlesin bıkmıyo ben pc ye bi geciyimm yandım hemen kalk anne olmaz anne uff nede cok şey biliyo bi bilsenn senin maviş napiio

ayça prensese geçmiş olsun

hicrancım hepinize de geçmiş olsun

size de geçmiş olsun

İyi akşamlar herkese...
Galiba herkes girip okuyor sonra da bişeyler yazmadan kaçıyor
Meşgaleler çoğaldıkça ve farklılaştıkça buraya da eskisi gibi zaman ayıramıyoruz sanırım.

He valla Sema ben de okuyup açık bırakıp kalkıyorum sonra işe dalıyorum döndüğümde kocam bilgisayarı ele geirmiş oluyor.
Saliha hoşgeldin canımcım nassın?Eyyisin?

Yaa,o tulumlardan bende var ama altı etek gibi ama fermuarlı kapalı yani onu giydirsem delirir Ayça,sizinkiler bacaklı sanırım.
Tulum değil de bu bronşit için buhar mak. almayı düşünüyoruz.Sizlerde kullanan var mı?Hangi marka iyidir.Geçen gece Ayça öyle tıkandı ki valla gece nöb.ecz. bulacağımı bilsem gidip alacaktım bir iki defa kettle kaynattık.İçine viks attım falan biraz hava yumuşadı.

Amaaan şu geçmiş olsun lafını bi süre kullanmamamyı diliyorum...

canım biz kullanıyoruz soğuk buhar makinasını ben çok memnunum. bizimki öyle markalı birşey de değil eşim araştırmadan falan almıştı geçen yıl. kaloriferi yakmaya başladığımızdan beri bende öksürük başlamıştı gece öksürmekten uyuyamıyordum buhar makinasını çalıştırınca şıp diye kesildi öksürüğüm. kalorifer evi çok fena kurutuyor

Günaydın iyi haftalar arkadaşlar...Pazar günü hemencecik geçti yeni bir hafataya başladık bile...
Salihacım Egede aynı hatta bugün bende sizinle bunu paylaşıcaktım..Ege son bir haftadır istediği bir şey yapılmayınca çığlık çığlığa bağırıyor ama böyle bir bağırmak yok kulaklarınız sağır olur..Sürekli huysuz her dediği yapılcak dışarıda bir dakika durmaz hafta sonu alışverişe gittik bayramlık falan alalım diye burnumdan getirdi.Çok geçimsiz çok huysuz bir çocuk bize karşı ama arkadaşlarıyla süt dökmüş kedi gibi ne yapcaz bilmiyorum...

Canım tekrar geçmiş olsun ama o tulumlar çok rahat oluyor bizimki bacaklı sabah yataktan kalkıyor onunla yarım saat çıkarmıyorum kendine gelince çıkarıyorum geçen sene çok rahat etmiştim bu sene çıkarmadım önce gece hep üstünü açıyor hasta oldu işte..Makinede ben fazla para vermedim sinbo aldım uygunduda fiyatı ege dogdugundan beri kullanıyoruz memnunum..

Kızlar sizde de bağırma huyu yada geçimsizlik var mı anlatsanıza çok sinir oluyorum ben böyle bağırmasına

Duygu bağırma yok bizde ama herşeye itiraz,muhalefet yani
dediğin gibi çok geçimsiz,ama arkadaşlarıyla da geçimsiz bazen bizim okul eylül anneleri bir araya geliyoruz
allaaaahhhh kim ne alırsa 3ü birbirine giriyor,kim nereye oturursa oraya oturuyorlar
yani bu yaşlarda hepsi böyle sanırım.
Bize kreş aylık bülten veriyor orda da yazıyor Ayça'nın en çok kullandığı kelimeler "hayır,benim,vermem" ama ben konuştum hepsi aynı durumdaymış.

Hadi bağırmak normal belki de bazı çocuklar,istediği olmayınca veya izin verilmeyince kendini yerlere atıp,başını duvara vuran veya kendine vuranlar varmış.Benim bir tanıdığımın çocuğu da böyle yapardı ayy Allahım çok şükür Ayça'da o derece kudurma hali yok..

Ben bazen günlerce giremiyorum ayyy sayfalarca yazıyorsunuz
şimdi ben imkanlarımı zorlayıp bakıyorum ya hep en son msj benimki.
Teesüüüüf ederiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…