canım mertte bir dönem yani bundan 3-5 ay kadar önce sürekli korktum diyordu.hatta gece hiç kalmayan çocuk sürekli uyanıyordu bazende yanıma almak zorunda kalıyordum.ama kendiliğinden geçti.ha tamamen geçmedi tabi korkunca yine korktum diyor ama uzun sürmüyor,atarım ben onu attım diyorum yada korkma annem git de diyorum,kovuyoruz korktuğu şey neyse.bazen neden korktuğuna anlam veremiyorum,bazende sineğe benzeyen siyah şeylerden yada nevresimini üzerindeki desenlerden korktuğu oluyor.dün gecede korktum diye uyandı,kucağıma aldım sevdim,sakinleşti,uyudu.Kızlar ilk defa bir problemimiz var acil cevap beklerim hepinizden.... Serra bu ara sürekli herseye korktum diyor. Neden korktun deyince de ondan bundan, sesden yada halıdan yada anlamsız bir dolu cevap veriyor.. Doktor kavram karmaşası dedi ama böyle birsey yaşayanınız var mıdır??? Şimdiden çook tesekkurler
canım mertte bir dönem yani bundan 3-5 ay kadar önce sürekli korktum diyordu.hatta gece hiç kalmayan çocuk sürekli uyanıyordu bazende yanıma almak zorunda kalıyordum.ama kendiliğinden geçti.ha tamamen geçmedi tabi korkunca yine korktum diyor ama uzun sürmüyor,atarım ben onu attım diyorum yada korkma annem git de diyorum,kovuyoruz korktuğu şey neyse.bazen neden korktuğuna anlam veremiyorum,bazende sineğe benzeyen siyah şeylerden yada nevresimini üzerindeki desenlerden korktuğu oluyor.dün gecede korktum diye uyandı,kucağıma aldım sevdim,sakinleşti,uyudu.
egede öyle çok üstünü açıyor ama üstünü örtüncede terliyor, ben uyku tulumunu giydirincede terliyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
Sagolun kizlarr dün esimle nihayet anladikki serra nin saklaması bu korku olayı :) yani istediği an istediği sekilde korkuyo sonra nedense babasının yada benim yanımda olunca geciyo... Yoksa gayet yalnız kalabiliyo... Pedagoglada görüştük kendiliğinden geçebilecek bir durummus
Kızlar ilk defa bir problemimiz var acil cevap beklerim hepinizden.... Serra bu ara sürekli herseye korktum diyor. Neden korktun deyince de ondan bundan, sesden yada halıdan yada anlamsız bir dolu cevap veriyor.. Doktor kavram karmaşası dedi ama böyle birsey yaşayanınız var mıdır??? Şimdiden çook tesekkurler
aytenn sağol canımmmmmm
yaa bu arada 1 hafta içinde 3 kaza atlattı kızım
1. kası yarıldı
2. ayagı yandı
3.yani dünnn arabadan düştü (otomobilden )
allahım yaa nedir başımızdaki bilmem.allahtan bişey yok burnun üzerine düştü burnu yumrugum kadarşişti kanadı dr gittik film falan bişey yok dedi dr .tabi onu öyle görünce ağlama krizine girdimm daha yeni kendime geliyorum zor sakinleştimmmmm.
ay çok dertliyim valla bu konudan dolayı kızım sürekli kazalar atlatır olduu ne yapsam kiii??????????
allah beterinden saklasın tabiiiiiiiiii
aytenn sağol canımmmmmm
yaa bu arada 1 hafta içinde 3 kaza atlattı kızım
1. kası yarıldı
2. ayagı yandı
3.yani dünnn arabadan düştü (otomobilden )
allahım yaa nedir başımızdaki bilmem.allahtan bişey yok burnun üzerine düştü burnu yumrugum kadarşişti kanadı dr gittik film falan bişey yok dedi dr .tabi onu öyle görünce ağlama krizine girdimm daha yeni kendime geliyorum zor sakinleştimmmmm.
ay çok dertliyim valla bu konudan dolayı kızım sürekli kazalar atlatır olduu ne yapsam kiii??????????
allah beterinden saklasın tabiiiiiiiiii
günaydınn
nasıl oldu hasta bebişler,haberler iyidir umarım :)
mert nezle ve her zamanki gibi komşumun kızından sonra nezle oldu,,bu böyle devam edip gidecek herhalde(
İi akşamlar..
Ayşe geçmiş olsun kızına,Allah beterinden saklasın..
Mert kuzusu iyileşmedimi hala..
Benim oğlumda sabaha karşı bir ateşlendi,nasıl korktum birde tulumlaydı..Eğer gece farkına varmasaydım belki havale geçirirdi diye suçladım kendimi..
Tulum çok iyi oluyor ama gözüm korkttu valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?