2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk defa bir problemimiz var acil cevap beklerim hepinizden.... Serra bu ara sürekli herseye korktum diyor. Neden korktun deyince de ondan bundan, sesden yada halıdan yada anlamsız bir dolu cevap veriyor.. Doktor kavram karmaşası dedi ama böyle birsey yaşayanınız var mıdır??? Şimdiden çook tesekkurler

canım mertte bir dönem yani bundan 3-5 ay kadar önce sürekli korktum diyordu.hatta gece hiç kalmayan çocuk sürekli uyanıyordu bazende yanıma almak zorunda kalıyordum.ama kendiliğinden geçti.ha tamamen geçmedi tabi korkunca yine korktum diyor ama uzun sürmüyor,atarım ben onu attım diyorum yada korkma annem git de diyorum,kovuyoruz korktuğu şey neyse.bazen neden korktuğuna anlam veremiyorum,bazende sineğe benzeyen siyah şeylerden yada nevresimini üzerindeki desenlerden korktuğu oluyor.dün gecede korktum diye uyandı,kucağıma aldım sevdim,sakinleşti,uyudu.

Sagol emelcim ... Serra ne demek istediğini bilmiyor çoğunlukla... Yani korktum diyor ama demek istediği yüksek oranda başka birsey..gece uykusu güzel ama ne bilim iste kafam karıştı benimde..

merhaba arkadaşlar

müjdecim utku da bazen korkuyor özellikle de seslerden korkuyor bana da çok anlamsız geliyor yani korkulacak bişey yok ama gel de anlat. binada birisi çivi çaksa utku hemen saklanır çekiç sesinden korkar. horoz sesinden, zilden vs..

egede öyle çok üstünü açıyor ama üstünü örtüncede terliyor, ben uyku tulumunu giydirincede terliyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..

aytencim uyku tulumu utkuyu da çok terletiyor zaten de giymeyi pek sevmiyor ve diğer bebişlerimiz gibi sabaha kadar açıkta yatıyor ben de çareyi yelekle yatırmada buldum hava biraz ılıksa penye yelek giydiriyorum soğuksa örgü giydiriyorum.

günaydınn
nasıl oldu hasta bebişler,haberler iyidir umarım :)
mert nezle ve her zamanki gibi komşumun kızından sonra nezle oldu,,bu böyle devam edip gidecek herhalde(

Hayırlı günler...
Herkes iyidir inş?
Müjde kızın nasıl şimdi korku problemini aştınız mı?Alya'da ani seslerden korkabiliyor bazen.

Sagolun kizlarr dün esimle nihayet anladikki serra nin saklaması bu korku olayı :) yani istediği an istediği sekilde korkuyo sonra nedense babasının yada benim yanımda olunca geciyo... Yoksa gayet yalnız kalabiliyo... Pedagoglada görüştük kendiliğinden geçebilecek bir durummus

Müjde rahatlamanıza sevindim.Anneyle babayı yanında görünce kendini güvende hissediyordur.Büyüdükçe hayatı tanıyor onlar da korkmayı,utanmayı,kızmayı her duyguyu yaşıyorlar.Hayata adapte oluyorlar aşama aşama.

slmmm canım yaa valla cemrede 2 hafta kadar önce herşeyder korkardı balkondan ve özellikle terastan ağlama krizlerine girerdi allaha şükür geçtiiiii.......
merak etme canımm sizinkide kısa süreliktir.

aytenn sağol canımmmmmm
yaa bu arada 1 hafta içinde 3 kaza atlattı kızım
1. kası yarıldı
2. ayagı yandı
3.yani dünnn arabadan düştü (otomobilden )
allahım yaa nedir başımızdaki bilmem.allahtan bişey yok burnun üzerine düştü burnu yumrugum kadarşişti kanadı dr gittik film falan bişey yok dedi dr .tabi onu öyle görünce ağlama krizine girdimm daha yeni kendime geliyorum zor sakinleştimmmmm.
ay çok dertliyim valla bu konudan dolayı kızım sürekli kazalar atlatır olduu ne yapsam kiii??????????
allah beterinden saklasın tabiiiiiiiiii

Canım çok geçmiş olsun.Ne kadar dikkat etsekte başlarına muhakkak bişeyler geliyor.Sizinki böyle üst üste gelince stres olmakta haklısın.Daha beterinden korusun Allah inş.

ayşecim geçmiş olsun canım allah korumuş kuzuyu

duygucum sizede geçmiş olsun balımm

bizimkide üstünü örttürmüyor. ayaklarını açmak için örtünmüyor olabilirler
bende yeni anladın tamamen örttüğümde aynen açıyor üstünü ayaklarını açıkta bıraktığımda açılmıyor.
bende asla ayaklarımı örtmem sanırım bana benzemiş.
uyku tulumununda içina sadece çıtçıtlı bady giydiriyorum.
yinede terlerse sırtına bi tülbent koyun uyumadan sonra gece yarısı bi ara uyandığınızda bezi çıkarı verirsiniz pratik olur.

müjdecim bizimkide bazen öyle yapıyor. aşırı tepki vermeden
aa korkacak bişey yok canım hiç korkmaz benim kızım diyip geçiştiriyorum.

İi akşamlar..
Ayşe geçmiş olsun kızına,Allah beterinden saklasın..
Mert kuzusu iyileşmedimi hala..
Benim oğlumda sabaha karşı bir ateşlendi,nasıl korktum birde tulumlaydı..Eğer gece farkına varmasaydım belki havale geçirirdi diye suçladım kendimi..
Tulum çok iyi oluyor ama gözüm korkttu valla...

Son düzenleme:

ayşecim geçmiş olsun

günaydınn
nasıl oldu hasta bebişler,haberler iyidir umarım :)
mert nezle ve her zamanki gibi komşumun kızından sonra nezle oldu,,bu böyle devam edip gidecek herhalde(

emelcim geçmiş olsun çabucak iyileşsin mert paşa. ah canım kış gelince böyle sürekli birilerinden kapıyolar işte hele de okula başlayınca hiç hastalıkları bitmiyor.

edacım boraya da geçmiş olsun. Allah korusun canım böyle kötü şeyleri aklına getirme.

ayşe geçmiş olsun kara kızına,Allah beterinden saklasın
edacım iyileşmişti canım ama 10 gün sonra yeniden başladı niyee çunku komşu kızı hastalandı ardından mert.Allah bilir tabi ama bu kadarmı tesadüf olur.hastayken kızını bende bırakmasa ne olur yanii

Kızlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun...
Ayça'da hasta,aynı egenin belirtiler ben dr götüremedim henüz ama bana bronşit gibi geldi.
Ateşi çıkmadı hiç ama ağzı burnu hep tıkalı,gece kütür kütür öksürüyor.
Sudafed kullanıyoruz
okuldayım sonra gene gelirim.

Gülcüm sizede geçmiş olsun..Bizimde antibiyotik dün bitti ama ara sıra az az öksürüyor hala..
Umarım Ayçamızda en kısa zamanda iyileşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…