- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Günaydın kızlar..
Ege dün çok öksürüyordu bugün doktora götürdük bronşit dedi doktor:gitme:Ne yapacağımızı şaşırdık ilk defa başımıza geliyor okula başladığından beri hep aksırıp tıksırıyor en sonunda bronşit olmuş
Çok korktum ya acaba ilerleme durumu var mı?Hırıl hırıl bütün gece uyumadık.Bir iğne vuruldu bir sürü ilaç verildi.
Bronşit ile bilgilerinizi paylaşırmısınız kızlar acayip moralim bozuk
Canım çok geçmiş olsn,Bora 2-3 kere geçirdi atlatana kadar çok çekiyorsun ama ilaçlar sayesinde düzeliyorlar çok şükür...İyi bakılmazsa ilerleyebiliyor..
Biz antibiyotik ve kortizon kullanmıştık,birde evde hava veriyorduk(Ventolin,Pulmicort)..
Hava çok iyi geliyordu..Gece öksürüğünü engelliyor,bronşlarını açıyor..
Sırtınada halis zeytinyağı sürebilirsin..Evi havalandır bol bol..
Duygucum çok geçmiş olsun
benim aklıma hemen kreş geldi çünkü,bize de demişlerdi bir çok çocuğun olduğu bir ortama bırakıyorsunuz bu kış hastalıklara hazırlıklı olun diye...Kreşte belki üşütüyor,yoruluyor senin evde yedirdiğin gibi yedirilmiyor ve bence vücut direnci zayıflıyor daha çabuk hastalanıyorlar.Tabi bir çocuktan da kapmış olabilir.Virüs etkenli bi hastalık diye biliyorum ben yani ateş yoksa antibiyotik verme bence,ama tabii doktor ne dedi bilemiyorum allahtan önümüz tatil annesi ona,ıhlamur kaynatsın balla versin,dinlensin koca bebek bi kaç günde toparlar kendini.Şu ventolin,viks falan gibi buğu da yaptırabilirsn broşları rahatlar belki.
Geceleri öksürüğü azıyor muydu?Ayça da çok öksürüyordu biz de antibiyotik başladık bitirdik daha kış gelmeden antibiyotik sezonunu açmış olduk yani..Canımcım geçmiş olsun.benneyaptımki
merhaba arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.
Oğlum UTKU 18 eylül doğomlu.çok küçük bir yerde yaşadığımız için kreş park vs. imkanımız yok.ben de çalışıyorum evde olduğum sürece ne verebilirsem o.sosyal ortamlarımızın olmamması çok üzüyor beni.ama napalım ekmeğimiz burada başka çare yok.
hepinizin kuzularına sğalık diliyorum,umarım mutlu bir geleceği olur hepsinin.alkisalkisalkis
Günaydın kızlar..
Ege dün çok öksürüyordu bugün doktora götürdük bronşit dedi doktor:gitme:Ne yapacağımızı şaşırdık ilk defa başımıza geliyor okula başladığından beri hep aksırıp tıksırıyor en sonunda bronşit olmuş
Çok korktum ya acaba ilerleme durumu var mı?Hırıl hırıl bütün gece uyumadık.Bir iğne vuruldu bir sürü ilaç verildi.
Bronşit ile bilgilerinizi paylaşırmısınız kızlar acayip moralim bozuk
ne hoş şeyler yazmışsınız öyle,gülümseyerek okudum :)
canan formundasın yine canım
telefonda söyledim ama burdanda yazmak isterim
canan,evin hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli,bol neşeli günler yaşayın evinizde
edacım,güzel annenin yakışıklı ve sağlıklı bir oğluşu daha olur inşallah
uzun zamandır yazmıyorum
bütünn yaz mevsimim sokaklarda geçti,tam gezmeci oldum.önceden haftada bir gün zorla adım atardım dışarı,ama mertten sonra evde istediğim şeyleri yapamadığım için bunalıyorum,çareyi dışarda buluyorum.komşum ve onun mertten 2 ay büyük kızıyla geçiyor ömrüm..mert yaramaz bir çocuk olmamasına rağmen normal olan yaramazlıklarına bile çok çok tahammülsüzüm,o yüzden 2.yi kesinlikle düşünmüyorum.kazayla hamile kalmamın dışında eşimle son kararımız.insan çok yıpranıyo çünkü helede benim gibi sabırsızsa..
önümüz kış eve kapanıcaz zor bi kış olacak ama yazı sabırsızlıkla bekliycem,bu yaz inşallah herşey daha kolay geçecek.laftan sözden anlayacaklar diye umuyorum..
mert iki kelimelik cümleler kuruyor üç kelimeye çıkamadı henüz sadece anne kayu aç diyor(en kolay cümle olsa gerek :))
sayıları karışık sayıyor 4-3-6-9-10-2 hehehe
çizgi filmlerin isimlerini biliyor
bide çok taklitçi
onun dışında renkeri bilme yap boz yapma gibi yetenekleri yok ama ben öğretmiyorum bunalıveriyorum ne olacak böyle bilmem aslında ne öğretsen kapıyorlar beyinleri tertemiz ama öğretecek adam yok bu kış gezemeyeceğime göre merte evde bişeyler öğretmenin zamanı geldi.ben bu tembellikle bezide zor bıraktırırım..işim gücüm bütün derdim evim temiz olsun..bi kurtulsam şu huyumdan başka şeylere daha çok zaman kalacak
şimdilik bu kadarrr
uleynnn nerdesiniz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn
beni beyenmedin sanırımmm ki slm bile vermiyonn aşkolsunnnnnn:sinifsinif:
Günaydın iyi hafta sonları arkadaşlar:)
günaydın duygucum nasıl oldu ege paşa, dün bizimkide öksür öküsr uyuyamadı vallaa hi burnu akıyodu zatenn bide öksürük eklendi ama çok şükürr ateşlenmedi, atel olmasındaaa geçer inşallahh...siz ne ilaçları kullanıyosunuzz..
Sizede geçmiş olsun Aytencim tam hastalık havası zaten biz antibiyotik ile birlikte şurup kullanıyoruz Makrol antibiyotik,sekrol var birde bricanil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?