Duygucum 3 saat geçiriyorsun belki ama canım kaliteli zaman geçiriyorsun en azından.Bütün gün evde olup da ev işinden kendi işinden çocuğuyla topu topu yarım saat oynamayan,ilgilenmeyen anneler de var.Zaten uzmanlar çocukla ne kadar beraber olduğunuz önemli değil,önemli olan kaliteli zaman geçirmek diyorlar.Hani babalar işten gelir de çocukla direk oynarlar ya hep babalar sevilir,anneler de yaa ben bütün gün her ihtiyacını yapıyorum gene de babacı bu çocuk derler...Semacım ben işe başlayalı 8 ay olmak üzere..Evde oturmak inanılmaz zor geliyor..Sanki Egeyle başa çıkamayacakmışım gibi geliyor..Zaten işyerinde Egenin beni yorduğu kadar yorulmuyorum..Ben normalde evde ona karşı çok tolerans gösteriyorum..Hatta fazlasıyla olduğu için eşim çok kızıyor.Mesela akşam işten geliyorum daha kapıdan girer girmez dia dia diyor bizim evin karşısı diasa kucağıma alıyorum götürüyorum orda olur olmaz ne bulursa alıyor..Ordan çıkıyoruz bakkal diyor giriyoruz ordan sakız alıyor eve giriyoruz araba araba atti diyor her akşam illaki arabayla çıkıcak gezicek onuda yapıyorum..Dün akşam çok yorgundum çıkmadık diye bütün gecee anahtarı aldı yerlere fırlattı ağladı..Yani belki yaptığım yanlış ama uyuyana kadar günde 3 saat görüyor olmanın verdiği eziklikle her dediğini yapıyorum...
Yaaa bu caillou hangi kanalda?Ayça hiç rastlamadı kendisine.Ben de denk geldi bi kaç kere izledim,bildiğin çizgi film değil mi.Biz daha çok Disney playhouse seyrediyoruz,mickey fare falan tanıyor ama delisi de değil hani.Winnie the pooh seviyor,zaten oyuncakları falan var,neymiş bu Caillou böyleBu arada yarın kayınvalidemlere gideceğiz o nedenle de eşimin yeğenleri için bi kaç bişey almak için dışarı çıktık.Girdiğimiz yerde calliou'nun masası,kalemkutusu,aklınıza gelen diğer tüm eşyaları ve başka markaların başka başka oyuncakları.Bizimki mest oldu nasıl keyifli bi oyuncaktan diğerine zaptedebilene aşkolsun.Adamlar yatıp kalkıp dua ediyorlardır heralde şu calliou'yu Türkiye'de yayınladıkları için.Küçücük şeyler sırf caillou markalı diye nasıl pahalı.Allah'tan eline tutşturduğumuz şeyle kna oldu da rahatça çıkabildik ordan.
Eda kaza kurşunu nasıl olacak ki,insan kendini bilmez mi yaaDuygu yerim egeyi ya,o küçücük aklıyla neler düşünüyor..Dillenince daha zor diyorsun ama hiç değilse oturup konuşabileceksiin.Anneciğim senin için gidiyorum istediğin tüm oyuncakları alabilmek için vs.. diye kandırabilirsin..
Bende annem çalıştığında bayağı zorlanmıştım ama büyük olduğum için şartların öyle gerektirdiğini biliyordum..Ege biraz daha büyüsün akşam yaşadığınız sorunlar biter bence..
Bu arada arkadaşın dediği gibi hesapla kitapla kardeş olayı çok zor:) Bana kalsaydı eminim hiç yapamazdım hep ertelerdim çünkü.Kaza kurşunu lazım..işin şakası tabi ama Allahım herkes için hayırlı olanını versin..
Bugün dr. kontrolümüz vardı yüzde atmış cinsiyetini söyledi ama çevrenize söylemeyin kesin değil dedi.Sağlıklı olsunda inşallah..
Aynen yapabilene...
Geçenlerde tek çocuk büyümüş bi genç kızın yorumu aynen şöyleydi 'anne ve babamın bana yaptığı en büyük haksızlık beni kardeşsiz bırakması oldu'.Anne baba için ne kadar ağır bir laf...
Allah güç kuvvet,yapmak istediklerimizi yapabilme yetisi versin ve bununla birlikte başka bi evlat(isteyene evlatlar) versin inş.Tek çocuk zor gerçekten de.Hele de hepimizin de gördüğü üzere başka çocuklarla ne kadar mutlu olduklarını bilmek...
Duygucum sabah seninle yazışırken inan aynı şeyi aklımdan geçirdim.Yani seneye Alya menal'i kreşe yollasam onu geçtim ben de çok zorlanırım heralde.
Ablamın ikiz kızları bu sene 4,5 yaşında kreşe gittiler ama maşallah o kadar keyifle gidiyorlar ki ne sitem ne şikayet aksine mutluluklarını ifade ediyorlar inş öyle olur diye dua ediyorum.Hepimizin evlatları için geçerli tabii.
Ama gerçekten kolay değil çocuk yetiştirmek,herşeyin insanın gönlünden geçtiği gibi olamayabiliyor maalesef.Allah sağlık versin ne diyelim...
Duygucum 3 saat geçiriyorsun belki ama canım kaliteli zaman geçiriyorsun en azından.Bütün gün evde olup da ev işinden kendi işinden çocuğuyla topu topu yarım saat oynamayan,ilgilenmeyen anneler de var.Zaten uzmanlar çocukla ne kadar beraber olduğunuz önemli değil,önemli olan kaliteli zaman geçirmek diyorlar.Hani babalar işten gelir de çocukla direk oynarlar ya hep babalar sevilir,anneler de yaa ben bütün gün her ihtiyacını yapıyorum gene de babacı bu çocuk derler...
Yaaa bu caillou hangi kanalda?Ayça hiç rastlamadı kendisine.Ben de denk geldi bi kaç kere izledim,bildiğin çizgi film değil mi.Biz daha çok Disney playhouse seyrediyoruz,mickey fare falan tanıyor ama delisi de değil hani.Winnie the pooh seviyor,zaten oyuncakları falan var,neymiş bu Caillou böyle
Eda kaza kurşunu nasıl olacak ki,insan kendini bilmez mi yaa
korunmuyorsan bebek düşünüyorsun demektir.Korunurken mi oldu sizin 2.?
Korunurken de bebek düşünüyorum denmez zaten,ben bu kazara oldu lafını hiiç anlamıyorum.:44:
Duygucum 3 saat geçiriyorsun belki ama canım kaliteli zaman geçiriyorsun en azından.Bütün gün evde olup da ev işinden kendi işinden çocuğuyla topu topu yarım saat oynamayan,ilgilenmeyen anneler de var.Zaten uzmanlar çocukla ne kadar beraber olduğunuz önemli değil,önemli olan kaliteli zaman geçirmek diyorlar.Hani babalar işten gelir de çocukla direk oynarlar ya hep babalar sevilir,anneler de yaa ben bütün gün her ihtiyacını yapıyorum gene de babacı bu çocuk derler...
Yaaa bu caillou hangi kanalda?Ayça hiç rastlamadı kendisine.Ben de denk geldi bi kaç kere izledim,bildiğin çizgi film değil mi.Biz daha çok Disney playhouse seyrediyoruz,mickey fare falan tanıyor ama delisi de değil hani.Winnie the pooh seviyor,zaten oyuncakları falan var,neymiş bu Caillou böyle
Eda kaza kurşunu nasıl olacak ki,insan kendini bilmez mi yaa
korunmuyorsan bebek düşünüyorsun demektir.Korunurken mi oldu sizin 2.?
Korunurken de bebek düşünüyorum denmez zaten,ben bu kazara oldu lafını hiiç anlamıyorum.:44:
Eda ben de aynen dediğin gibi korunuyorum,yani pek korunmuyorum
İi bayramlar herkese,biraz temizlik yaptım öldüm yorgunluktan ya
Gülcüm kaza kurşunu demek korunurken hamile kalmak demek:)
Ben hem takvim yöntemiyle hemde geri çekilmeyle korunuyordum..Çünkü bünyem diğer ilaç,iğne vs. kaldırmıyor..
Benim arkadaşımda spiralle hamile kaldı mesela,diğer bir tanıdıkta doğum kontrol hapıyla kaldı,şimdi o arkadaş üç yöntemle korunuyor iki çocuktan sonra.
zaten hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz gaantisi yok...
Eda ben de aynen dediğin gibi korunuyorum,yani pek korunmuyorum
en riskli yöntem aslında ama gene de hani hamile kalabileceğim günleri hesaplıyorum.o günler dışında hamile kalmak
İmkansız olmasa da biraz zor bir ihtimal .Yani ben böyle korunurken hamile kalınır mı ki:87:
benim biraz zor olur heralde Ayça'ya da zor kalmıştım bentürlü yöntemler denemiştik,pek de doğurgan bir kadın değilim yani.:86:
Evt en riskli yöntem.
Ayrıca hiçte öyle düşünme canım olacağı varsa oluyor.Kesin kez istemiyorum diyorsan bir kaç tane yöntemle korun..Ben ikinciden sonra inşallah en az üç tane korunma yöntemi düşünüyorum:)
Gülsüm geçmiş olsun
kaç dk dışarıda kaldın ki uyumuş hemen,yazık yaa o da korkmuştur garibim
Hepimize iyi,hayırlı bayramlar.
Her günümüz bayram gibi tatlı talı geçsin..
sağol gülcüm... valla baya yarım saatten fazla kaldım dışarda...
teşekkür ederim... bi de yazık gelmiş hilalin yanına yatmış... korkunca ondan destek aldı herhalde... hilal de uyuyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?