2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Duygu yerim egeyi ya,o küçücük aklıyla neler düşünüyor..Dillenince daha zor diyorsun ama hiç değilse oturup konuşabileceksiin.Anneciğim senin için gidiyorum istediğin tüm oyuncakları alabilmek için vs.. diye kandırabilirsin..
Bende annem çalıştığında bayağı zorlanmıştım ama büyük olduğum için şartların öyle gerektirdiğini biliyordum..Ege biraz daha büyüsün akşam yaşadığınız sorunlar biter bence..

Bu arada arkadaşın dediği gibi hesapla kitapla kardeş olayı çok zor:) Bana kalsaydı eminim hiç yapamazdım hep ertelerdim çünkü.Kaza kurşunu lazım..işin şakası tabi ama Allahım herkes için hayırlı olanını versin..
Bugün dr. kontrolümüz vardı yüzde atmış cinsiyetini söyledi ama çevrenize söylemeyin kesin değil dedi.Sağlıklı olsunda inşallah..

Duygucum 3 saat geçiriyorsun belki ama canım kaliteli zaman geçiriyorsun en azından.Bütün gün evde olup da ev işinden kendi işinden çocuğuyla topu topu yarım saat oynamayan,ilgilenmeyen anneler de var.Zaten uzmanlar çocukla ne kadar beraber olduğunuz önemli değil,önemli olan kaliteli zaman geçirmek diyorlar.Hani babalar işten gelir de çocukla direk oynarlar ya hep babalar sevilir,anneler de yaa ben bütün gün her ihtiyacını yapıyorum gene de babacı bu çocuk derler...
Yaaa bu caillou hangi kanalda?Ayça hiç rastlamadı kendisine.Ben de denk geldi bi kaç kere izledim,bildiğin çizgi film değil mi.Biz daha çok Disney playhouse seyrediyoruz,mickey fare falan tanıyor ama delisi de değil hani.Winnie the pooh seviyor,zaten oyuncakları falan var,neymiş bu Caillou böyle
Eda kaza kurşunu nasıl olacak ki,insan kendini bilmez mi yaa
korunmuyorsan bebek düşünüyorsun demektir.Korunurken mi oldu sizin 2.?
Korunurken de bebek düşünüyorum denmez zaten,ben bu kazara oldu lafını hiiç anlamıyorum.
:44:

:80:Biz annemlere geldik
Cuma günü öğlen 3te çıktık gece 3te Adanadaydık
yollar çok kalabalıktı allahım esirgesin...

Canım ben tek çocuk büyüdüm her zamanda söylerim ben çocuğumu tek çocuk büyütmücem diye..Ama bakalım nasip şuan açıkcası hiç niyetim yok..Belki ilerleyen zamanlarda...
Amin canım...

Evet Gül aynı şeyi doktorda söyledi..Hatta çocukla sessiz sedasız hiç başka birşeyler ilgilenmeden tv açmadan ya da iş yapmadan 20 dakika geçirdiğin zaman onun için çok büyük mutlulukmuş..Dediğin gibi evdeyken temizlik,yemek çokta farklı olmuyor..Hoş benim evde oturmak gibi bir derdim yok zaten şu saatten sonra kolay kolay oturabilceğimi zannetmiyorum..

Ege'de Caillou hastası...Bayılıyor onsuz dışarı çıkmak istemiyor..Kayi diyor dışarı çıkarken koltuğunun altına tutuşturuveriyoruz o zaman sesi çıkmıyor..

Bu arada herkese şimdiden mutlu bayramlar dilerim arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..

selam kızlar...
başımıza ne geldi gülsemmi ağlasam mı bilemedim...
malum bayram temizliği merdivenleri yıkayayım diye dışarı çıktım... mustafa da peşimden gelsin diye kapıyı açık bıraktım... o da gelmedi sıpa kapıyı bi kapattı... bizim kapı içerde de dışardada kol var kapansa da dışardan açılır... ama sıpa bi de kilitledi kapıyı... sonra da açamadı... ağlamaya başladı... ben dışarda kaldım... bi baktım ses kesildi mustafa diye bağırıyorum ses yok...yüreğim ağzıma geldi... hemen kayınvalideme haber verdim.. oda komşuya haberverdi merdiven getirdik ama çıkamadık 2. kat olunca çok yüksek... merdiven de tam yetişmiyo... eşimi çağırdım artık... sonra komşunun eşine rica ettik sağolsun o balkondan giriverdi artık... sıpa içerde uymuş kalmış korkudan.... ama beni de dokuz doğurttu dışarda...

İi bayramlar herkese,biraz temizlik yaptım öldüm yorgunluktan ya

Gülcüm kaza kurşunu demek korunurken hamile kalmak demek:)
Ben hem takvim yöntemiyle hemde geri çekilmeyle korunuyordum..Çünkü bünyem diğer ilaç,iğne vs. kaldırmıyor..
Benim arkadaşımda spiralle hamile kaldı mesela,diğer bir tanıdıkta doğum kontrol hapıyla kaldı,şimdi o arkadaş üç yöntemle korunuyor iki çocuktan sonra.
zaten hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz gaantisi yok...

Gülsüm geçmiş olsun
kaç dk dışarıda kaldın ki uyumuş hemen,yazık yaa o da korkmuştur garibim

Hepimize iyi,hayırlı bayramlar.
Her günümüz bayram gibi tatlı talı geçsin..

Eda ben de aynen dediğin gibi korunuyorum,yani pek korunmuyorum
en riskli yöntem aslında ama gene de hani hamile kalabileceğim günleri hesaplıyorum.o günler dışında hamile kalmak
İmkansız olmasa da biraz zor bir ihtimal .Yani ben böyle korunurken hamile kalınır mı ki:87:
benim biraz zor olur heralde Ayça'ya da zor kalmıştım ben türlü yöntemler denemiştik,pek de doğurgan bir kadın değilim yani.
:86:

Evt en riskli yöntem.
Ayrıca hiçte öyle düşünme canım olacağı varsa oluyor.Kesin kez istemiyorum diyorsan bir kaç tane yöntemle korun..Ben ikinciden sonra inşallah en az üç tane korunma yöntemi düşünüyorum:)

aynen ben şu anda hem ipmlant hem prezervatif kullanıyorum...

Gülsüm geçmiş olsun
kaç dk dışarıda kaldın ki uyumuş hemen,yazık yaa o da korkmuştur garibim

Hepimize iyi,hayırlı bayramlar.
Her günümüz bayram gibi tatlı talı geçsin..

sağol gülcüm... valla baya yarım saatten fazla kaldım dışarda...

teşekkür ederim... bi de yazık gelmiş hilalin yanına yatmış... korkunca ondan destek aldı herhalde... hilal de uyuyodu...

Birde ilk zamanlar çok korkutucu geliyordu ikinci çocuk..Ben nasıl yapacağım diye,kaç gece uyuyamadım..Sonra yavaş yavaş alışmaya başladım şimdi hep merak başladı nasıl olacak diye,Bora ne yapıcak ilk görünce sonra küçüğü iki yaşında olunca nasıl oynayacaklar ben ikisine birden bağırınca ne yapacaklar:)) Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
Bunu söylememin nedeni insanın çok çabuk fikirleri değişebiliyor..yani tedbir alındıysa ve olduysa iyi yönlerine bakmak gerek..

Son düzenleme:
teşekkür ederim... bi de yazık gelmiş hilalin yanına yatmış... korkunca ondan destek aldı herhalde... hilal de uyuyodu...

sen mustafayı anlatınca Bora hep aklıma geliyor.Borada çok içli bir çocuk.abimin altı aylık,abalmın bir yaşında çocukları var.gider onlara su içirir emziklerini verir.Dişlerini sıkarak öper koklar..Birisi sesini yükseltsin ağlamaya başlar..
Ben çok üzülüyorum bu duruma,tamam sevgi çocuğu olsun ama ilerde ezilmesin..Çok duygusal olmasını istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…