selam kızlar...
başımıza ne geldi gülsemmi ağlasam mı bilemedim...
malum bayram temizliği merdivenleri yıkayayım diye dışarı çıktım... mustafa da peşimden gelsin diye kapıyı açık bıraktım... o da gelmedi sıpa kapıyı bi kapattı... bizim kapı içerde de dışardada kol var kapansa da dışardan açılır... ama sıpa bi de kilitledi kapıyı... sonra da açamadı... ağlamaya başladı... ben dışarda kaldım... bi baktım ses kesildi mustafa diye bağırıyorum ses yok...yüreğim ağzıma geldi... hemen kayınvalideme haber verdim.. oda komşuya haberverdi merdiven getirdik ama çıkamadık 2. kat olunca çok yüksek... merdiven de tam yetişmiyo... eşimi çağırdım artık... sonra komşunun eşine rica ettik sağolsun o balkondan giriverdi artık... sıpa içerde uymuş kalmış korkudan.... ama beni de dokuz doğurttu dışarda...
Eda ben de aynen dediğin gibi korunuyorum,yani pek korunmuyorum
en riskli yöntem aslında ama gene de hani hamile kalabileceğim günleri hesaplıyorum.o günler dışında hamile kalmak
İmkansız olmasa da biraz zor bir ihtimal .Yani ben böyle korunurken hamile kalınır mı ki:87:
benim biraz zor olur heralde Ayça'ya da zor kalmıştım bentürlü yöntemler denemiştik,pek de doğurgan bir kadın değilim yani.:86:
Bu arada dr. yüzde atmış erkek dedi,herkes kız bekliyordu:)
Ah kıyamam yaa nasıl korkmuştur..Benzer bir durum bizim başımıza gelmişti bizim evin kapıları şu panel kapılardan kendisinden kitlenen hani düğme gibi basınca kitleniyor..Ege ona basıp kendini odaya kitlemişti çok korktuk kapıyı kırmak zorunda kalmıştık:)))
Bende pek doğurgan değilim Gül Egeye 6 ay korunmadan ancak hamile kalmıştım:)Ama Egeden sonra daha 4 aylıkken hamile kalmayı başardım mesela:2:
Ohh iki erkek olucaklar demek ne güzel ya bende 2.çocuğumun kız olmasını çok istiyorum ama aynı cins olmaları daha büyük avantaj bence.Hayırlı evlat olsunlar Edacım...
Edacık hayırlısı olsun canım
ben de olursa 2. de kız olsun isterim insan ilkine alışınca öyle gitsin istiyor heralde..
Duygu sen Ege 4 aylıkken hamile mi kalmıştın?:96::96:Benim haberim yok,aldırdın mı?Düşük mü oldu?
Ben kaçırmışım demekki
uzun bir zaman giremediğim zamanlara denk gelmiştir
Neyse Duygu ama gerçekten 4 aylıkken aman aman çoook fena bir durum
dikkat etmek gerekir...
selam herkese nasılsınız...
bizim moralimiz çok bozuk... babamız 17 gün sonra askere gidiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?