2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kıyamam yaa nasıl korkmuştur..Benzer bir durum bizim başımıza gelmişti bizim evin kapıları şu panel kapılardan kendisinden kitlenen hani düğme gibi basınca kitleniyor..Ege ona basıp kendini odaya kitlemişti çok korktuk kapıyı kırmak zorunda kalmıştık:)))

Bende pek doğurgan değilim Gül Egeye 6 ay korunmadan ancak hamile kalmıştım:)Ama Egeden sonra daha 4 aylıkken hamile kalmayı başardım mesela:2:
Bu arada dr. yüzde atmış erkek dedi,herkes kız bekliyordu:)

Ohh iki erkek olucaklar demek ne güzel ya bende 2.çocuğumun kız olmasını çok istiyorum ama aynı cins olmaları daha büyük avantaj bence.Hayırlı evlat olsunlar Edacım...

Amin canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda...
Eşimde öğrenmeden önce erkek olursa kardeş,kız olursa çeşit olur demişti:) Ona farketmedi çok..Ben istiyordum ilk zamanalar erkek olmasını sonra kız olsa iyi mi olur acaba diye düşünmeye başlarken erkenden öğrendik..Gelinlerimiz kızımız gibi olur inşallah..
Ben kaçayım artık tekrardan hayırlı bayramlar herkese...

Son düzenleme:
Edacık hayırlısı olsun canım
ben de olursa 2. de kız olsun isterim insan ilkine alışınca öyle gitsin istiyor heralde..

Duygu sen Ege 4 aylıkken hamile mi kalmıştın?:96::96:Benim haberim yok,aldırdın mı?Düşük mü oldu?

Aldırdık canım evet buraya yazmıştım..Çok hazırlıksız ve şaşkınlık içerisinde oldu..Hala anlamış değilim..Keşke olmasaydı ama oldu..

Ben kaçırmışım demekki
uzun bir zaman giremediğim zamanlara denk gelmiştir

Neyse Duygu ama gerçekten 4 aylıkken aman aman çoook fena bir durum
dikkat etmek gerekir...

Ben kaçırmışım demekki
uzun bir zaman giremediğim zamanlara denk gelmiştir

Neyse Duygu ama gerçekten 4 aylıkken aman aman çoook fena bir durum
dikkat etmek gerekir...

Zaten imkansız gbi birşeydi Gül benim için..Şimdi iki çocukla çalışma imkanım sıfırdı..Belki biraz daha toparlayınca kendimi o zaman..Nasip kısmet artık..

Ben hala işyerindeyim bu arada kaçıyorum artık kendinize iyi bakın tekrar iyi bayramlar..

yazılanlar silinmiş ya da görünmemeiş ben bayram boyunca girip bir iki msj da olsa yazmıştım buraya
ama şimdi yok,sitede çalışma var sanırsam.

hakikaten nereye gidiyor mesajlar. siteye ne olmuş giremiyorum bile sayfalar açılmıyor yazılar kayıp

vayy kk giremiyordum sonrada dırsat olmadı ne değişiklik bu yaww inceleyeyim bareee

eeee kızlarr nabersiniz minnoşlar nasıl herkes iyimi

herkese merhabalarrrr

tüm öğretmen arkadaşların günü kutlu olsun kusura bakmayın biraz geç kaldım ama ancak fırsatım oldu

selam herkese nasılsınız...
bizim moralimiz çok bozuk... babamız 17 gün sonra askere gidiyo...

sağolun kızlar...
dionysos adını hep unutuyorum kusura bakma... ne kadar yapacağı belli değil aralık 1 de sınava grecek...
evet inşaat mühendisi, seninkide mi inşaat mühendisi...
hayırlısı nasılsa öyle çıksın...
seninki de hayırlısıyla yapar gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…