2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sınava girmedi demek,ama genellikle kısa dönem veriyorlar,birde yaş fazla olunca...Hakkına hayırlısı olsun..
Bizimkide biraz daha beklerse oğluyla bir gidecek zaten:))

nasılsınız analar ve danaları..)) çokcuklar büyünce daha da mı zorlaşıyor ne...kızlar çok inatlaşma dönemine girdik..fazla inatlaşmamız gerekmiş..çocukları ve bizi daha agresif yaparmışş...yapabileceği şeyleri zararlı olmayan şeyleri hayır demeden önce yaptırmak en mantıklısı..benimki kafasına koyduğu şeyi illa yaptıracak veya yapacak..yoksa çazgırr susturmak ne mümkün...bu sefer ben de kuduryorum..inatlaşma başlıyor aramızda..15gündür sabiha paktunanın kitaplarını almıştım şöle göz gezdiyurm..uygulamayaa başladım..valla eski inatçılığı çok azaldı...bu dönem özelliğidir inatlaşmayın fazla diyor..ilerde asi söz dinlemeyen dediğim deik olur diye düşünmeyin ..sadece bu dönemim özelliği diyor..bazı annler inadını baştan kıralım asi olmasın benim dediğim olsun diye daha da inatlaşır çocuğu daha hırçın daha inatçı yapar yazıyor..dönem geçiçidir.zıtlaşmyın fazla falan yazıyor..işe öle...hepinizi öptüm..

amann o inatlar bizde de başladı birde istediği olmayınca kendine vurmaya başlıyo
biz laf söylemeye kıyamıyorus ama maşallah benimki kendini iyi dövüyor yane

iyi akşamlar kızlar...
az önce çok büyük kaza atlattık çok şükür bişey olmadı...
bizim ev sobalı... sobayı yaktım kızı uyuttum mutfağa yemek hazırlamaya gittim...ara ara gelip kontrol ediyodum çok sıcak olur diye...
kontrol ettim çıktım 10 dk geçmeden koku gelmeye başladı kızda feryat figan ağlamaya başladı eyvah dedim kız yandı o kokuyo ondan bağırıyo aklım başımdan gitti içeri bir girdim soba alev topu olmuş içerde göz gözü görmüyo kızı zor buldum dışarı çıkardım zar zor sobayı kapattım iki kova su döktüm söndürdüm meğer oğlan üzerine plastik bişey atmış o alev almış... çok şükür koltuklara falan sıçramadan haberim oldu...
ama sobayı kapatcam diye ellerim yandı bütün çok fena acıyooo...
içerisi çok fena kokuyo çocukları kayınvalideme gönderdim ben bekliyom şimdi...

amann o inatlar bizde de başladı birde istediği olmayınca kendine vurmaya başlıyo
biz laf söylemeye kıyamıyorus ama maşallah benimki kendini iyi dövüyor yane

Bazı çocuklar çok ilginç kendine zarar veriyorlar,benim yeğende öyle.En iyisi görmemezlikten gelip dikkatini dağıtmak..

Canan hanım sizi buralarda görürmüydük,nerdesin uzun süredir..Kıvanç bey nasıl? Hırçınlaşma bizdede fazlasıyla..
Her şeyi ben yapacağım modunda,bazen deliriyorum,bazende sinirimden gülüyorum..Böyle böyle büyüyecekler herhalde..
Sabiha Paktunanın hayranları çok,nedense ısınamadım o kadına,Yapmacık geliyor.Bir kaç şeyide mantıksız gelmişti,muhakkak yararlı bilgilerde vardır tabi..
Unutmadan kar kış gelmeden bir buluşma ayarlasana..Beylikdüzü migros mesela,çocuklarda eğlenir,bir şeylere binerler..

Allah korumuş geçmiş olsun..
öğrenciyken sobalı evde kaldım yakması ayrı bir dert ama keyfide ayrı bir şey..
Güvenlikli mi sobanız,çocuk bilinçli dahi olsa ayağı tökezlese düşse Allah korusun..

Son düzenleme:
geçmiş olsun gülsüm sobadan çok korkarım ben çok dikkat etmek gerekir helede evde başka kimse yoksa.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasıl gidiyor? Bebimler nasıl?? Aralık 9 da ayse beril in 1. Yas gunünü kutlicaz ins. Nasıl büyücek derken 1 yasına giriyo balım ..... Zor degilmiş iki bebek .... Hatta daha güzel bitti gitti serram güzel okuluna gidiyo o okuldayken kadın Ayşe'ye bakiyo bende nihayet vakit ayırıyorum kendime

merhaba arkadaşlar bende 2008 eylül annesiyim canım kızım eylülüm 8 eylül 2008 de aramıza katılmıştı .arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum ben kızıma hamile kalmak için çok uğraşmıştım yani 6 yıl sonra hamile kaldım kızıma . şimdi herkes ikinciyide yap ilki geç oldu ikinciside öyle olmasın diyorlar sizce böyle birşey olurmu çok korkuyorum ya öyle olursa diye ama daha ikinci çocuk için hazır deyilim.ama bi taraftanda ya yine uğraşırsam diye korkuyorum eşimde istemiyor sizce ne yapmalıyım bana bi akıl verin lütfen kafam çok karışık:97:

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim...
anişler ve kuzucuklar iyidir umarım.
işe girdim çıkdım son bir aydıralp süreklı hsda çareyi işden çıkmakla buldum işden çıkdım da çocuk bu ara iyileşdi. eşim yine yurt dışında. bense beklıyorum herzamn ki gibi üzgün ve yorgun
alp babası olmadığı için artı benım işe başlamam kıreş derken bi huysuz oldu arada ufak bı sebepten ağlıyo ve bu ağlama krız seklınde ıkna olmaz ve süreklı ağlar hale gelıyo ne yapcam bilmiyorum. krese başladı artık tuvaletinide sölemıyo sözde kresde daha ıyı olacakdı ama çocuk hepden unutdu...
birde biberon derdımız var süreklı gece meyve suyu içiyo artık sıkmalara yetişemıyorum hazır vermeye başladım .
kesınlıkle süt yasak dedi dr çok kansız . biraz daha toparlasın çocuk kan ilacına başlayacagız zaten çok zayıfladı kuzum evde butun vakdımı alp le geçiriyorum çocugun bana ihtıyacı var.kreş çok zor geldı birden kuzuma ..

işde böle bizde eylül annelerındede herşey ıyıdı umarım.
gülsüm yazını okudum allah korumuş kuzularını çok geçmiş olsun....

sllm kızlarr beyaz geçmiş olsun canım soba olayı okurken bile
ürktüm korkudan allah herkesin yawrusunu korusun bizim derdimisde yemek le
çorbadan başka birşey yemiyor meyva falan da yiyor elinde ama makarna köfte bizim yediğimis
yemeklerden yesin istiyorum ama yok deli olucam ama sevindirici birşey de varr tuvaleti artık iyice öğrend,ik çok şükür
bayanlar ben ev hanımıyım evde olupta kreşe gönderen var mı aranısda benim paşa oyun delisi haftada bir iki gün
götürsem mi diye düşünüyorum ??? kıyamıyorumda bir türlü karar veremedim acaba onun için daha mı iyi olur ne dersinis:78:

teşekkür ederim... yok güvenlik falan çok aradım ama bulşamadım o etrafına güvenlik demiri... ama öyle ayağı takılıp düşecek bi yerde de değil sobamız... ben bazen üzerinde süt falan ısıtıyorum mustafanında plastik tabağı vardı onu pişirmek için koymuş... onu gerçek sanmış sanırım...çok şükür ucuz atlattık...

ben sabiha paktuna keskinin çocuğunuzla doğru iletişim kitabından çok faydalandım... mustafa çok asiydi şimdi çok uysal bi çocuk oldu...

geçmiş olsun gülsüm sobadan çok korkarım ben çok dikkat etmek gerekir helede evde başka kimse yoksa.

teşekkür deerim canım...nasılsınız bu arada.... bebekler napıyor...

maşallah sen de büyüttün baya... ayşe beril emekliyordur değil mi...
tabi senin yardımcın varmış kolaydır... bizde evin bütün işi çamaşırı bulaşığı benim üstümde... bir de hilalin hastalığı baya zorlanıyorum ben...

canım hoşgeldin aramıza...
müjde var ev hanımı olupda kızını kreşe gönderen benim bildiğim...
benim imkanım olsa haftada 2 gün gönderirdim... çünkü başka çocuklarla çok güzel oynuyor...

MRB bayanlar......
şöle bi bakınırken size denk geldimde okudum birass...
bnde gectiğimiz eylülde doğum yaptım....
kızım daha yeni 2.ayını bitirdi....
size imrendim yaaa..
bnmki ne zaman 2 yasına gelicek daha el kdr....

slm kıslarrrr
pre o kadar çabuk geçiyorki anlamıcaksın bile benim paşanın bebekliği
çok zordu kolik vardı 1 yaşına kadar çok çektim ama sonrasını nasıl geçirdim anlamadım bile
şimdi kendini sevdirmemeye bile başladı beyfendi bir bebekmi yapsam ne

ne bilim hep böle ufak kalcakmış gibi gelioo....
gerci hamileykende hiç doğmicakmış gibi geliodu....
kocişş artk bıktı valla bnm sabırsızlığımdan...
ama 2 ayı bitmiş olmasına ragmen sanki ilk doğduğu gün gib....
zayıfff!!!küçükk!!! ve ağlıoooo!!!:84:

nickmick canım adını bilemedim
ama kreş olayını sormuşsun ev hanımı olman göndermene gerek yok demek değil ki
imkanın varsa mutlaka gönder değişimini hayretle göreceksin.
düşünemeyeceğin kadar olumlu değişim olacak.
Biz hafta sonları bile evdeyken ayça sıkıldığı zaman okula gideliiim diyor bana
yani ordaki gibi full ilgi veremiyorum ben orda hoplama zıplama,şarkılar,oyuncaklar,arkadaşlar,danslarderken o kadar eğleniyor ki hergün bişey öğrenmiş geliyor eve,ne şarkılar öğrendik ne hareketler görseniz..
Kendi kendine yemeği öğrendi,afiyet olsun,eline sağlık,izin istemeyi,teşekkür etmeyi,özür dilemeyi,renkler,sayılar,şekiller hepsini öğrendi kreşe gitmeseydi benim ilgilendiğim kadarını öğrenebileceti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…