sağolun kızlar...
dionysos adını hep unutuyorum kusura bakma... ne kadar yapacağı belli değil aralık 1 de sınava grecek...
evet inşaat mühendisi, seninkide mi inşaat mühendisi...
hayırlısı nasılsa öyle çıksın...
seninki de hayırlısıyla yapar gelir inşallah...
amann o inatlar bizde de başladı birde istediği olmayınca kendine vurmaya başlıyo
biz laf söylemeye kıyamıyorus ama maşallah benimki kendini iyi dövüyor yane
nasılsınız analar ve danaları..)) çokcuklar büyünce daha da mı zorlaşıyor ne...kızlar çok inatlaşma dönemine girdik..fazla inatlaşmamız gerekmiş..çocukları ve bizi daha agresif yaparmışş...yapabileceği şeyleri zararlı olmayan şeyleri hayır demeden önce yaptırmak en mantıklısı..benimki kafasına koyduğu şeyi illa yaptıracak veya yapacak..yoksa çazgırr susturmak ne mümkün...bu sefer ben de kuduryorum..inatlaşma başlıyor aramızda..15gündür sabiha paktunanın kitaplarını almıştım şöle göz gezdiyurm..uygulamayaa başladım..valla eski inatçılığı çok azaldı...bu dönem özelliğidir inatlaşmayın fazla diyor..ilerde asi söz dinlemeyen dediğim deik olur diye düşünmeyin ..sadece bu dönemim özelliği diyor..bazı annler inadını baştan kıralım asi olmasın benim dediğim olsun diye daha da inatlaşır çocuğu daha hırçın daha inatçı yapar yazıyor..dönem geçiçidir.zıtlaşmyın fazla falan yazıyor..işe öle...hepinizi öptüm..
iyi akşamlar kızlar...
az önce çok büyük kaza atlattık çok şükür bişey olmadı...
bizim ev sobalı... sobayı yaktım kızı uyuttum mutfağa yemek hazırlamaya gittim...ara ara gelip kontrol ediyodum çok sıcak olur diye...
kontrol ettim çıktım 10 dk geçmeden koku gelmeye başladı kızda feryat figan ağlamaya başladı eyvah dedim kız yandı o kokuyo ondan bağırıyo aklım başımdan gitti içeri bir girdim soba alev topu olmuş içerde göz gözü görmüyo kızı zor buldum dışarı çıkardım zar zor sobayı kapattım iki kova su döktüm söndürdüm meğer oğlan üzerine plastik bişey atmış o alev almış... çok şükür koltuklara falan sıçramadan haberim oldu...
ama sobayı kapatcam diye ellerim yandı bütün çok fena acıyooo...
içerisi çok fena kokuyo çocukları kayınvalideme gönderdim ben bekliyom şimdi...
Bazı çocuklar çok ilginç kendine zarar veriyorlar,benim yeğende öyle.En iyisi görmemezlikten gelip dikkatini dağıtmak..
Canan hanım sizi buralarda görürmüydük,nerdesin uzun süredir..Kıvanç bey nasıl? Hırçınlaşma bizdede fazlasıyla..
Her şeyi ben yapacağım modunda,bazen deliriyorum,bazende sinirimden gülüyorum..Böyle böyle büyüyecekler herhalde..
Sabiha Paktunanın hayranları çok,nedense ısınamadım o kadına,Yapmacık geliyor.Bir kaç şeyide mantıksız gelmişti,muhakkak yararlı bilgilerde vardır tabi..
Unutmadan kar kış gelmeden bir buluşma ayarlasana..Beylikdüzü migros mesela,çocuklarda eğlenir,bir şeylere binerler..
Allah korumuş geçmiş olsun..
öğrenciyken sobalı evde kaldım yakması ayrı bir dert ama keyfide ayrı bir şey..
Güvenlikli mi sobanız,çocuk bilinçli dahi olsa ayağı tökezlese düşse Allah korusun..
geçmiş olsun gülsüm sobadan çok korkarım ben çok dikkat etmek gerekir helede evde başka kimse yoksa.
Selam kızlar nasıl gidiyor? Bebimler nasıl?? Aralık 9 da ayse beril in 1. Yas gunünü kutlicaz ins. Nasıl büyücek derken 1 yasına giriyo balım ..... Zor degilmiş iki bebek .... Hatta daha güzelbitti gitti serram güzel okuluna gidiyo o okuldayken kadın Ayşe'ye bakiyo bende nihayet vakit ayırıyorum kendime
sllm kızlarr beyaz geçmiş olsun canım soba olayı okurken bile
ürktüm korkudan allah herkesin yawrusunu korusun bizim derdimisde yemek le
çorbadan başka birşey yemiyor meyva falan da yiyor elinde ama makarna köfte bizim yediğimis
yemeklerden yesin istiyorum ama yok deli olucamama sevindirici birşey de varr tuvaleti artık iyice öğrend,ik çok şükür
bayanlar ben ev hanımıyım evde olupta kreşe gönderen var mı aranısda benim paşa oyun delisi haftada bir iki gün
götürsem mi diye düşünüyorum ??? kıyamıyorumda bir türlü karar veremedim acaba onun için daha mı iyi olur ne dersinis:78:
ne bilim hep böle ufak kalcakmış gibi geliooslm kıslarrrr
pre o kadar çabuk geçiyorki anlamıcaksın bile benim paşanın bebekliği
çok zordu kolik vardı 1 yaşına kadar çok çektim ama sonrasını nasıl geçirdim anlamadım bile
şimdi kendini sevdirmemeye bile başladı beyfendibir bebekmi yapsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?