nickmick canım adını bilemedim
ama kreş olayını sormuşsun ev hanımı olman göndermene gerek yok demek değil ki
imkanın varsa mutlaka gönder değişimini hayretle göreceksin.
düşünemeyeceğin kadar olumlu değişim olacak.
Biz hafta sonları bile evdeyken ayça sıkıldığı zaman okula gideliiim diyor bana
yani ordaki gibi full ilgi veremiyorum ben orda hoplama zıplama,şarkılar,oyuncaklar,arkadaşlar,danslarderken o kadar eğleniyor ki hergün bişey öğrenmiş geliyor eve,ne şarkılar öğrendik ne hareketler görseniz..
Kendi kendine yemeği öğrendi,afiyet olsun,eline sağlık,izin istemeyi,teşekkür etmeyi,özür dilemeyi,renkler,sayılar,şekiller hepsini öğrendi kreşe gitmeseydi benim ilgilendiğim kadarını öğrenebileceti..
iyi akşamlar kızlar...
az önce çok büyük kaza atlattık çok şükür bişey olmadı...
bizim ev sobalı... sobayı yaktım kızı uyuttum mutfağa yemek hazırlamaya gittim...ara ara gelip kontrol ediyodum çok sıcak olur diye...
kontrol ettim çıktım 10 dk geçmeden koku gelmeye başladı kızda feryat figan ağlamaya başladı eyvah dedim kız yandı o kokuyo ondan bağırıyo aklım başımdan gitti içeri bir girdim soba alev topu olmuş içerde göz gözü görmüyo kızı zor buldum dışarı çıkardım zar zor sobayı kapattım iki kova su döktüm söndürdüm meğer oğlan üzerine plastik bişey atmış o alev almış... çok şükür koltuklara falan sıçramadan haberim oldu...
ama sobayı kapatcam diye ellerim yandı bütün çok fena acıyooo...
içerisi çok fena kokuyo çocukları kayınvalideme gönderdim ben bekliyom şimdi...
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim...
anişler ve kuzucuklar iyidir umarım.
işe girdim çıkdım son bir aydıralp süreklı hsda çareyi işden çıkmakla buldum işden çıkdım da çocuk bu ara iyileşdi. eşim yine yurt dışında. bense beklıyorum herzamn ki gibi üzgün ve yorgun
alp babası olmadığı için artı benım işe başlamam kıreş derken bi huysuz oldu arada ufak bı sebepten ağlıyo ve bu ağlama krız seklınde ıkna olmaz ve süreklı ağlar hale gelıyo ne yapcam bilmiyorum. krese başladı artık tuvaletinide sölemıyo sözde kresde daha ıyı olacakdı ama çocuk hepden unutdu...
birde biberon derdımız var süreklı gece meyve suyu içiyo artık sıkmalara yetişemıyorum hazır vermeye başladım .
kesınlıkle süt yasak dedi dr çok kansız . biraz daha toparlasın çocuk kan ilacına başlayacagız zaten çok zayıfladı kuzum evde butun vakdımı alp le geçiriyorum çocugun bana ihtıyacı var.kreş çok zor geldı birden kuzuma ..
işde böle bizde eylül annelerındede herşey ıyıdı umarım.
gülsüm yazını okudum allah korumuş kuzularını çok geçmiş olsun....
bu arada kızlar eşim sınava gitti... bakalım ayın 8 i gibi nerede yapacağı ve kaç ay yapacağı belli olacakmış... hayırlısı olsun... bizim için en hayırlısı neresiyse orası olsun istiyorum...
kızlar oğlumu traş edemiyorus yaa çocuk huy yaptı kestirmiyor saçlarııı
bir örnek olucas yakında paşamlaa
sllm kızlarr beyaz geçmiş olsun canım soba olayı okurken bile
ürktüm korkudan allah herkesin yawrusunu korusun bizim derdimisde yemek le
çorbadan başka birşey yemiyor meyva falan da yiyor elinde ama makarna köfte bizim yediğimis
yemeklerden yesin istiyorum ama yok deli olucamama sevindirici birşey de varr tuvaleti artık iyice öğrend,ik çok şükür
bayanlar ben ev hanımıyım evde olupta kreşe gönderen var mı aranısda benim paşa oyun delisi haftada bir iki gün
götürsem mi diye düşünüyorum ??? kıyamıyorumda bir türlü karar veremedim acaba onun için daha mı iyi olur ne dersinis:78:
İyi akşamlar herkese;
Gülsüm şimdiden Allah kavuştursun diyeyim.İnş çabucak geçer zaman?Kendin mi kalacaksın,aileler yakınınız da mı?
Ben de haftanın iki günü ders vermeye başladım öğlene kadar, çalıştığım yerde kreş var Alya'da oraya gidiyor.Durmayınca babası ilgileniyor ki genelde kreşten çıkmak istemiyor.Haftada 2 gün ve öğlene kadar olunca benim de içim çok rahat ediyor,çocuklarla vakit geçirmekten çok keyif alıyor.
Gül ben evde oturuken kızımın uyanık olduğu heran nerdeyse onunla ilgilenen bi anneyim.Bazen sıkılıyorum tabi ama bizim ki sürekli kitap getirir bu ne,bunu oku,hadi oynayalım kreşten daha faal bi ev hayatımız var inan.Ama kreş çocuk görmesi açısından çok iyi oluyor ne kadar ben ilgilensem de çocuklarla vakit geçirmek daha başka tabii onun için.Kreşte en küçükleri Alya ama öğretmeni çok iyi uyum sağladığını söylüyor.Bizim ki de evdeyken, öğretmen ablaya gidicem ben diyor
Gülsümcum benim haberim yok ... Bir hastalığını var hilalin?
Gülsüm hayırlısı olsun canım ınsallah sızı uzmeyecek bır yere cıkar esının askerlıgı..
Ayrıca gecmıs olsun soba kazası için Allah korumus...
Kres konusunda haklısınız cok faydası oluyor ıstısnalar harıc Aslan ıcın bu sene degılde seneye dusunebılırız belkı bakalım...
Çok seviceğine eminim arkadas dıye delı oluyor dısarda bır cocuk gorsun abıı dıye bagırıyor deli gibi ıcım tuhaf oluyor oyle yapınca sankı ne bıleyım...
Gezdırıyoruz yiğenlerle fılan oynuyor ama ne kadar yeter... şimdi tam oyun zamanları ekmek su gıbı oyuna ıhtıyacları var sureklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?