2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o kitaba ben de sizden duyup başvuru yaptım hem de 2 kez ama gelmedi bi türlü
Biizm burası bi acayip tipini beğenmedikleri kuryeyi içeri almıyolar,dışarıdan yemek söyleyemiyorsunuz almıyolar falan acaba nizamiye engeline mi takıldı:44:

Gülsüm soba olayı çok fena olmuuş,ayy verilmiş sadakanız varmış canım
geçmiş olsun ,sen b[/ence çok soğuk da olsa odada sen yoksan harlama sobayı
allah korusunB]

Sehercim aynen bizde de ezberlemiş artık bölümleri önceden anlatıyor.Ben çok fazla tv karşısında olmasını sevmiyorum onun için gün içinde kapatıyorum tv yi ama calliou ve üçüzlerden vazgeçmek yok:)
Erkek ve kız çocuğu ne kadar farkediyor ilgi alanları,kepçe,tornavida:)biz de bebekler:)ama gördüğü her yeni oyuncak da ilgisini çekiyor tabii.

Gülcüm ben kitabı daha önceden kitapçıdan almıştım verilen fiyatın 4 katıyla ama ablam istemiş 10 gün içinde hemen gelmiş hem de farklı şehirde.Dediğin gibi kuryeyi içeri almıyorlardır.Kitap çok faydalı ama.5 yaşa kadar 4 ayrı kategoride sorular var.Yaşına göre çocuğum şunları yapmalı diyebilmek adına ön bilgi veriyor.Bi de keyifli içindekiler, bizimki bayılıyor.

Gülsüm soba olayını kaçırmışım ben çok büyük geçmiş olsun.Allah korumuş.Eşinin yeri de inş gönlünden geçen olur.

Ben bilmiyordum gülsümcum çok çok büyük gecmis olsun... Ne diyeceimi bilemedim inşallah Hilal'imizde saglıgına kavuşur bir an önce
amin canım inşallah... ama bu hastalığın bi tedavisi yok malesef... fizik tedavi ile topluma kazandırabildiğimiz kadar kazandıracağız... ama hiç diğer çocuklar gibi olmayacak malesef...

aslında PTT ile gönderiyorlar PTT yi almaları lazım canım... bir de gönderdikten 10 gün sonra falan telefon açıyorlar anaokulu dergisi reklamı için...telefon numaranı bırakmışmıydın...

Gülsüm soba olayı çok fena olmuuş,ayy verilmiş sadakanız varmış canım
geçmiş olsun ,sen b[/ence çok soğuk da olsa odada sen yoksan harlama sobayı
allah korusunB]

evet canım çok şükür ucuz atlattık.. ellerim hala iyileşmedi...

mustafada bebek görünce getirip hilale veriyo kendisi araba , tabanca vs onlara atlıyor...

gerçekten kitap çok güzel biz de çk vakit geçiriyoruz onunla.. sürekli elimizde... baya kurtarıcımız oldu bizim...

Gülsüm soba olayını kaçırmışım ben çok büyük geçmiş olsun.Allah korumuş.Eşinin yeri de inş gönlünden geçen olur.

sağol canım inşallah... bi belli olsa biraz rahatlıcam sanki...

semacım MSN kullanıyosan bana özelden gönderir misin arada muhabbet ederiz...

slm kızlar..
gülsüm çok geçmiş olsun ...allh korumuş...bu arada allh kavuştursun..
edacım vallaha ban buluşma uyar ama bu hafta sonu okuldaki arkadaşlar gelecek..sonraki haftalar da konuşalım vallaha ben de çok istyorum aslında..hem sen ağırlaşmadan buluşalım dimi ama..2. olunca ikisiyle biraz zor olur.ama bana herzamn beklerim bu tarflara gelirsen.bu arada sabiha pak tunayı ben hiiç sevmezdim..hoş hala yapmacık geliyor ama kitaplarında güzel şeyler yazıyor kadının..okumakta fayda var.
kreş e gidenlere çok faydası olduğunu duydum.ben popomu yırtyorum..renkleri falan öğretmek için tık yok.yani ilgilenmek istemiyor..ane gel,anne otuu, al ver gibi 2 kelimelik cümlerdeyiz.ama öyle teşekür ederim falan gibi şeyler yok..eminim kreşe gitseydi olurdu.orda yaşıtlarıyla herşeyi çabuk öğreniyorlr.ama buaralar çok hızlı gelişim var..konuşmya çalışyor.bıcır bıcır bişeyler anlatıyor..aallh kısmet ederse seneye başalatıcam..kıvanç ta sosyal bir çocuk.eminim kolay alışacaktır.buralarda parka falan çıkarıyorum sık sık.iştee öle..şimdi önümüz kış..eve tıkılacak garibim..
gecenin bu satinde neler saçmaladım bilmiyorum ama sizleri özledim.buluşsak çok iyi olacak..hadii yorumlarınızı yazın...bakalım..öptüm hepinizi...:86:

semacım gerçekten ilgi alanları çok farklı mesela utkunun oyuncak bebeği var ama ona bile tamir yaptırıyor. caillou reklamlarında satılan bir çadır seti var ondaki tamir malzemelerini istiyor sadece. tabi yeni oyuncaklar bizim de bayıldığımız şeyler geçen hafta oyuncak at almıştık oturma odasında sürekli onunla oynuyor başka odaya göndermiyor bile ona yemekler yediriyor üstünü örtüyor çıkıyor üstüne sallanıyor

canancım ben de kendimi paralıyorum renkleri öğrensin diye ama yok utkunun dikkati başka şeylerde renkler hiç ilgisini çekmiyor.

herkese selamlarrr minişlere öpücüklerrr nabersiniz kızlar ben 2-3 gündür annem yeni eve taşındı onun telaşındaydım ev temizliği taşınma yerleşme derken valla heryanım sızlıyor şuan ve bugün tembellik ediyorum bi tek yemek yapıcam başka bişii yokkk :)

müjde canım maşallah ayşe berile ne tatlıdırlar şimdi valla göresim geldi 2 kardeş arkadaş gibi olacaklar bi yandan valla imrendim sana maşallahhh

Son düzenleme:

ahh sehercim ahhh bizde de durum aynı şu tv olayına gıcık olmaya başladım caillounun hastası oldu ceylinde resmen saatlerinimi biliyor nedir anlamadım seziyor sanki anne aççç diye başlıyo elimden tutup tv yanına götürüyor üçüzler bizdede favoriler arasında fazla seyretsin istemiyorum ama evdeki zeka geliştirici oyunlardan da sıkıldı sanırım artık yenileri gerekiyor bize bakıcam bakalım bu hafta ne alabilirim ne ile ilgilenir diye inşallah fazla tv meraklısı olmazlar konuşmalarınada yansıyo bi şekilde çünki bizim cadı da 3-4 kelimeleri kullanıyor çok kelime biliyor ama cümleye gelince heleki hızlı konuşmaya derdini anlatmaya çalışıyor heyecanla hani konuşuyorum edasıyla 10 kelimeden 5 ini anlıyoruz gerisi mıy mıy ama çok şeker oluyorlar dün annemin evinde eşya yerleştirmeye gitmiştim eve gelince sordum aşkım baba sana ne yedirdi diye anne baba çoba içidiii ema vediii mandayin vediii mıy mıy mıy da mıyy devamını anlayabilene aşkolsun

bu arada kızlar eşim sınava gitti... bakalım ayın 8 i gibi nerede yapacağı ve kaç ay yapacağı belli olacakmış... hayırlısı olsun... bizim için en hayırlısı neresiyse orası olsun istiyorum...

hayırlısı canım ALLAH KAVUŞTURSUN DİYELİM ŞİMDİDEN inşallah gönlünüze göre olur herşey

edacım görüşemedik yaawww nasıl gidiyo hamişlik cinsiyet belli olmadımı daha kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…