- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Günaydınlar...
Bugün misafirim gelecek onun için erkenciyim bi taraftan netten tarif bakıyorum, bi taraftan daimi sitelerime bi uğruyorum:)
Sehercim valla neler yapmıyoruz kiSabiha Paktuna'nın Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin kitabı favorilerinden.Onu getiriyor bunları bana sor diyor.Onu elimize aldığımızda bayağı bi oyalanıyoruz onunla.Kitaptan burda daha önce bahsedilmişti siteye üye oluyosun evine gönderiyorlar kargo parası veriyorsun 4,5 lira sadece.
Ben renk soruyorum o odanın içinde sorduğum renkleri buluyor,bizim ki hayvan hastası hayvanlarla ilgili kitaplara bayılıyor,benden iyi tanıyor hayvanları,sonra yapboz yapıyoruz beraber,sulu boya,pastel boya,hamur,beraber şarkı söylemeler,müzik eşliğinde hoplayıp zıplamalar yani bi nevi kreş öğretmenliği yapıyorum ben:)bi de tabi calliou ve üçüzler hastası Alya tabi bi de onlar bittiğinde niye bitti diye ağlaması olmasa...
Eda resmini çok beğendim,stüdyoda mı çektirdiniz?
amin canım inşallah... ama bu hastalığın bi tedavisi yok malesef... fizik tedavi ile topluma kazandırabildiğimiz kadar kazandıracağız... ama hiç diğer çocuklar gibi olmayacak malesef...Ben bilmiyordum gülsümcum çok çok büyük gecmis olsun... Ne diyeceimi bilemedim inşallah Hilal'imizde saglıgına kavuşur bir an önce
Canım o kitaba ben de sizden duyup başvuru yaptım hem de 2 kez ama gelmedi bi türlü
Biizm burası bi acayip tipini beğenmedikleri kuryeyi içeri almıyolar,dışarıdan yemek söyleyemiyorsunuz almıyolar falan acaba nizamiye engeline mi takıldı:44:
Gülsüm soba olayı çok fena olmuuş,ayy verilmiş sadakanız varmış canım
geçmiş olsun ,sen b[/ence çok soğuk da olsa odada sen yoksan harlama sobayı
allah korusunB]
mustafada bebek görünce getirip hilale veriyo kendisi araba , tabanca vs onlara atlıyor...Sehercim aynen bizde de ezberlemiş artık bölümleri önceden anlatıyor.Ben çok fazla tv karşısında olmasını sevmiyorum onun için gün içinde kapatıyorum tv yi ama calliou ve üçüzlerden vazgeçmek yok:)
Erkek ve kız çocuğu ne kadar farkediyor ilgi alanları,kepçe,tornavida:)biz de bebekler:)ama gördüğü her yeni oyuncak da ilgisini çekiyor tabii.
Gülcüm ben kitabı daha önceden kitapçıdan almıştım verilen fiyatın 4 katıyla ama ablam istemiş 10 gün içinde hemen gelmiş hem de farklı şehirde.Dediğin gibi kuryeyi içeri almıyorlardır.Kitap çok faydalı ama.5 yaşa kadar 4 ayrı kategoride sorular var.Yaşına göre çocuğum şunları yapmalı diyebilmek adına ön bilgi veriyor.Bi de keyifli içindekiler, bizimki bayılıyor.
Gülsüm soba olayını kaçırmışım ben çok büyük geçmiş olsun.Allah korumuş.Eşinin yeri de inş gönlünden geçen olur.
semacım gerçekten ilgi alanları çok farklı mesela utkunun oyuncak bebeği var ama ona bile tamir yaptırıyor. caillou reklamlarında satılan bir çadır seti var ondaki tamir malzemelerini istiyor sadece. tabi yeni oyuncaklar bizim de bayıldığımız şeyler geçen hafta oyuncak at almıştık oturma odasında sürekli onunla oynuyor başka odaya göndermiyor bile ona yemekler yediriyor üstünü örtüyor çıkıyor üstüne sallanıyorSehercim aynen bizde de ezberlemiş artık bölümleri önceden anlatıyor.Ben çok fazla tv karşısında olmasını sevmiyorum onun için gün içinde kapatıyorum tv yi ama calliou ve üçüzlerden vazgeçmek yok:)
Erkek ve kız çocuğu ne kadar farkediyor ilgi alanları,kepçe,tornavida:)biz de bebekler:)ama gördüğü her yeni oyuncak da ilgisini çekiyor tabii.
slm kızlar..
gülsüm çok geçmiş olsun ...allh korumuş...bu arada allh kavuştursun..
edacım vallaha ban buluşma uyar ama bu hafta sonu okuldaki arkadaşlar gelecek..sonraki haftalar da konuşalım vallaha ben de çok istyorum aslında..hem sen ağırlaşmadan buluşalım dimi ama..2. olunca ikisiyle biraz zor olur.ama bana herzamn beklerim bu tarflara gelirsen.bu arada sabiha pak tunayı ben hiiç sevmezdim..hoş hala yapmacık geliyor ama kitaplarında güzel şeyler yazıyor kadının..okumakta fayda var.
kreş e gidenlere çok faydası olduğunu duydum.ben popomu yırtyorum..renkleri falan öğretmek için tık yok.yani ilgilenmek istemiyor..ane gel,anne otuu, al ver gibi 2 kelimelik cümlerdeyiz.ama öyle teşekür ederim falan gibi şeyler yok..eminim kreşe gitseydi olurdu.orda yaşıtlarıyla herşeyi çabuk öğreniyorlr.ama buaralar çok hızlı gelişim var..konuşmya çalışyor.bıcır bıcır bişeyler anlatıyor..aallh kısmet ederse seneye başalatıcam..kıvanç ta sosyal bir çocuk.eminim kolay alışacaktır.buralarda parka falan çıkarıyorum sık sık.iştee öle..şimdi önümüz kış..eve tıkılacak garibim..
gecenin bu satinde neler saçmaladım bilmiyorum ama sizleri özledim.buluşsak çok iyi olacak..hadii yorumlarınızı yazın...bakalım..öptüm hepinizi...:86:
semacım utku da caillou ve üçüzler hastası bir de trt çocuktaki keloğlanı seviyor. daha bitmeden ağlamaya başlıyor anne bitti diye bir de caillounun bütün bölümlerini ezberlemiş ne olacağını birkaç saniye önceden söylüyor.
arabalarla oynuyoruz onları yanyana üst üste diziyoruz, kepçelerle kamyonlara sözde kum dolduruyoruz. elinde bir tornavidayla sürekli bozulan oyuncaklarını tamir etmeye çalışıyor.
utku da hayvanları çok seviyor 11 tanesini taklit ediyor.
3-4 kelimelik cümleleri kuruyor ama kelimeleri henüz net olarak söyleyemiyor birşeyler yakıştırıveriyor
doktorculuk oynamayı seviyor beni sürekli muayene edip ilaç veriyor
legolarla kule yapıyoruz,nevresimlere halılara duvarlara yazılar yazıp bebek ya da ağaç yaptım diyor
ayyyyyy ne olmuşşşşşşşş buralaraaaaaa
bu arada kızlar eşim sınava gitti... bakalım ayın 8 i gibi nerede yapacağı ve kaç ay yapacağı belli olacakmış... hayırlısı olsun... bizim için en hayırlısı neresiyse orası olsun istiyorum...
Mevlüde canım doğru anlamışsın hamileyim,Bora abi olacak inşallah..
Bende kreşe gönderme taraftarıyım ama sabahtan akşama kadar gönderme taraftarı değilim..Mecburiyet varsa o ayrı tabi ama sosyalleşmek adına yarım gün yeterli diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?