semaa hoşbulduk
ablanın halini düşündüm bir an ve sanki yaşadım o günlerii
ve ablanın bird ebüyük olması çok çok zorlamıştır onu eminim evet cnm ikilzeirn ilk bebek olmaları bir avantajj
ve bir dönem sonra akıllı oluyorlarr
bugünleriine şükrdiyorum ben çok bi sıkıntımız yok allaha şükür
o krizleri bend eçok yaşadım cnm bi giydigim pijamayı 1 hafta giydigim oldu gerçekten zaman yoktuki degiştireyim banyo filan yapınca çok mutlu oluyordum tek lüksüm :)
geçti bittiii çok şükür
artık kendimlede ilgilenecek zmanım oluyor:)
dün direk konuya dalıp kendimi tanıtmayı unuttum ben
ismim banu 27 yaşındayım ankarada orutuyorum
iki tane yakışıklı prensim var 27 eylül dogumlu
yarışmacı ark başarılar dilerimmmm
Hicran açtığın konuda bir şey göremedim ben:S
arkadaşalrrr ben yanımdan naısl ayırcma bilemiyorum saat 12 ye kadar beşikteler 12 1 arası beni isitiyorlar birde krizleiri geldimi tmm ikiside beni istiyor o diyor bana dön öbürü diyor bana dön iice simnirlerim bozuluyor atık
oturma odasına kanepeyi açıyorum ben biriyle yatıyorum genelde eşim ötekiylee ama artık bıktım nasıl düzelir bu durum
derdme bi çareeee:)
bu arada ben egeye makarnayı ve pilavı sebzeli yapıyorum kızlar belki deneyeniniz vardır ama denemeyenler kesinlikle tavsiye ederim sebze yediremiyorsanız en sevdiği şeyler olan pilav ve makarnanın içinde hem harika oluyor hemde zevkle yiyorlar..Mesela ben şuan kabaklı havuçlu makarna yapıyorum bu yöntemle sebze yedirmek daha kolay
benim oglıuşlar akşamdan akşama 250 c süt çiyorlar azmı acaba
günlük 1 er kasede yogurt yerler öglen uykusundna kalkıncada sütlü tatlı veriyorum az mı
acaba sabah kahvaltılarına sütmü eklesem
evet ya en güzel tarafı o sanırım inatlarından yiyorlardır
Egeden biliyorum kreşte geçenlerde kıymalı kapuska varmış ben ağzıma sürmem zaten eşimde öyle egeyede bir kaç kere denedik ona kadar yapıp ama yemedi orda bir güzel mideye indirmiş:))
Evde yemeyeceği ne varsa orda yiyor karnıbahar yemeğinden tutta sebzeli türlüsüne kadar çünkü orda 10 çocuk aynı anda o yemeği yiyor bizimkide inattan yiyordur:))
cnm şuan dedigin dogru tek çocuktan daha rahat ark aramak zorunda degilim,uslular öle dagıtayım vuruyum kırıyım demezler belki birazda benden kaynaklıdır hiç bir zman aman çocuktur yapsın demeidm çünkü
ama bebeklik dönemleri tabikide tek bebkten kolaydı yada tek bebekle aynıydı diyemiycem yanındna bile geçemez iki bebek emzir iki bebek altı dgeiltir ce 3 saatte bir beslee 2 bebekte gazlı isee gerisi aşikardır dgeilmi zaten:)
kayra biraz saglık problemliydi doguştan vsd si var kalbinde üfürüm 2 delik vardı biri kapandı digeri hala açık kapanırmı bielmiyorum ama cerrahi bir müdehale gerekmiyor,sonra 2 kez fıtık ameliyatı oldu biri 13 günlükken biri 48 günlükken 1700 gr dogdu zatenn minicikti beslenmesi ayrı dert yemiyordu şırınga ile besledimmyani bugünlerim keisnlikle tek bebeklee karşılaştırılamazz zaten
ama şuan allaha şükür ki rahatladımm yeidr içir oyun oynasınlarrr ha bird ekavga eidyorlar bbol boll
ama 2 sn sonra hepsini unutup seni çok seviyorum diye sarılıyorlarrr ve bu tabloyu görünc ebütün zorluklar unutuluyor tabiki
çok uzun yazıdm sanırım
benim yzümd ebir ben var dudagımın üzeirnde bazen kayra bütün gece onunla oynuyor
hatta günzüleri bile gelip bi dokunurlar nasıl vazgeçircem b hudna bunlarıı
salçamı sürsme kan desem acabaa
çok mu kaddarca olur:)
seninkiler iyi yine maşallah benimkki onuda içmiyo ama yoğurt yemeleri iyi en azından açık kapanır bişekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?