2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Banu çok geçmiş olsun hakikaten zor geçmiş bebeklikleri.Ben de ikizlere hiç yabancı değilim.Ablamın 4,5 yaşında ikiz kızları var.Şimdi bebekliklerinini hatırladımda biri bi tarafta emiyor,biri diğerinde küçücük şeyler.Ablamın ikizleri olduğunda 2,5 yaşındaydı büyüğü.Üçüz gibiydiler yani.Bayağı zor dönemleri oldu ablamın,ağlama krizleri falan.Hep şey diyordu keşke ikizler ilk çocuklarım olsaydı en azından büyüğüyle ilgilenemiyorum düşüncesi olmazdı.Ama şimdi Eda'nın dediği gibi kuzu gibiler.Ailemizin göz bebekleri bayılıyoruz onlara.Maşallah çok problemsizler iki arkadaş gibi öyle güzel oynuyorlar ki tabi arada kavgaları da çok komik oluyor.
Yani bana sorarsan da zorluklarından sonra geriye güzellikleri kalıyor.

semaa hoşbulduk
ablanın halini düşündüm bir an ve sanki yaşadım o günlerii
ve ablanın bird ebüyük olması çok çok zorlamıştır onu eminim evet cnm ikilzeirn ilk bebek olmaları bir avantajj

ve bir dönem sonra akıllı oluyorlarr
bugünleriine şükrdiyorum ben çok bi sıkıntımız yok allaha şükür

o krizleri bend eçok yaşadım cnm bi giydigim pijamayı 1 hafta giydigim oldu gerçekten zaman yoktuki degiştireyim banyo filan yapınca çok mutlu oluyordum tek lüksüm :)
geçti bittiii çok şükür

artık kendimlede ilgilenecek zmanım oluyor:)

Banu,ablamın büyüğü 2. sınıfta ikizlerde bu sene kreşe başladı.Sabahları onları servise bindirdikten sonra uzun süre çarşılarda dolanıp beni arıyordu,hepsi evden çıkınca kendini alışverişe vurdu:)dil kursuna falan yazıldı şimdi.Bayağı keyifli hem 3 çocuğu var hem de çok rahat.Allah zorluklardan sonra kolaylık da veriyor.

Allah kolaylık versin canım ikiz büyütmek oldukça zor eminim.biz biriyle zor uğraşıyoruz valla.ikiside seni kıskanıyordur biri diğerinden elbette ama dikkatlerini aynı konuya olaya çekmen gerekir bence tabii davulun sesi uzaktan hoş gelir ikiz annesi olmayınca bizim anlamamız pek zor ortamı

ay evet yaa aynen bende pilavı kullanıyorum yediremediğim şeylerde özellikle de et konusunda bizimki eskiden iyiydi köfteyi yediremiyorum pek artık eskisi gibi bende dolma yapıyorum mesela onu yiyo pila pilaa diye 2 dolma yiyo bazen :))) pilavı bende kabaklı havuçlu yapıyorum genelde nohut yemeği yapıncada yemiyor katıyorum nohut yemeğini pilava öle yedirebiliyorum ancak

seninkiler iyi yine maşallah benimkki onuda içmiyo ama yoğurt yemeleri iyi en azından açık kapanır bişekilde

çocuklar genelde aynı ortamda oldukları zaman yemek konusunda sıkıntı yaratmıyorlar ceylinde öle birkaç defa ceylini dışardaki işlerimi halletmek için kızkardeşime bırakmak zorumnda kalmıştım kardeşimin dediğine göre baya yemek yemiş kuzeniyle olunca o yediğinde oda yiyor ikisi birbirine baka baka tabakları silip süpürüyorlar :)

çok geçmiş olsun banucum Allah korusun yavrularımızı her türlü hastalıktan kazadan beladan inşallah sağlıkla büyürler hepsi.

kız sakın yapma öle bişii üzülürler zaten alışırlar bir süre sonra bırakırlar kendiliğinden merak etme seviyorlar annelerini napsınlar ilgilerini çekiyor demekki :) benim kızda babasının yanağında et beni var ufaktan ona dokunur arada bir baba mu neee diye :)

sema ablanı çok ii anlıyorumm cnm 2 bile degil 3 çocuktan sonra eminim onun için çok farlıdır özgür olmak dışardaa gerçi çocgun varsa ne kadar özgür olabilirisin ki degilmi ;

benimde 3 yaşına gelince planları var çalışayımm diyorum,bunalıyor insan gerçekten
ben bebkler olunca neredeyse 2 ay markete filan gidemedim anenmle baktık ama yetemiyorduk bi yardımcı aldık baktım anlaşamıyorum bıraktık filan neyse markete gittim 2 ay sonraa ve sanki ilk kez gidiyorudmmm öle bakıyordum saf safff raflara eşim hala gülerr

papatyamm hoşbulduk cnm çocuklar başka çocuk görünc egerçekten yiyorlar tecrübeye sabittir
biri yemesee digeri yiyor diye yer benimkilerr bi yarı evin içinde

seninkiler iyi yine maşallah benimkki onuda içmiyo ama yoğurt yemeleri iyi en azından açık kapanır bişekilde

benimkilere versme içerler ama ne zaman verieyimki bilemiyorum bizim beslenmemiz şöle

sabah en erken 7:30 da kalkarlar

8 de kahvaltı

12 de çorba ve yogurt uyku

2 de uyanırrlar tatlı,kek,süt ne denk gelirse

5 de meyve

7 de akşam yemegi

9 da süt uykuu

haftada 3 kez bıldırcın yumurtası veiryorum dige rgünler normla yumurta
sabahları kakınca harnup pekmeiz veririm 1 tk
öglen yatakenn keisn çorba
birde yemekleirn yanınd amutlaka yogurt yerlerrr
yourt olmazasa yemek bile yemiyorlar

BETÜLCÜM NİCE YILLARA CANIM SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAH.RABBİM YENİ YAŞINDA TÜM DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH

Son düzenleme:
Tünaydın..
Betülün doğum günümü? Doğum günüyse
Betülcüm doğum günün kutlu olsun:)Sevdiklerinle nice senelere.
Emel hafta sonu bir mani çıkmazsa ankarada olacağım,zaman kalmaz belki görüşmeye ama yine telleşiriz...

betülcüm doğumgünün mü canım...
kusura bakma dün konuştuk ama bilmiyodum...
iletiyede yazmışsın ama farketmemişim ağlamaktan...
doğum günün kutlu olsun... iyiki doğmuşsun iyi ki beni bulmuşsun...
oğluşunla ve sevdilerinle nice mutluyıllara şekerim...
seni çokkk seviyommm

günaydın güsel annelerrrrr keyifler naısl herkes iidir inşşşş
önemli olan bebişlerin keyfi degilmi:)

betül dogum günün kutlu olsun:)

kızlar pekmekmez veriyormusunuzz çocuklaraaa
ben harnup pekmezi vermeye bşladımmm önceden vermiştim ama bi süre vermedimm

sabah aç karna mı vermek laızm acab?

Selamlar...
Betül nice mutlu yaşlara Allah sevdiklerinle bir ömür nasip etsin...
Banu ben hep veriyorum pekmez üzüm harnup hep ayrı ayrı alıyorum..Şuan yeni bitti evde bal ve ayva reçeli var onlar bitsin tekrar alıcam ben kahvaltıda bir iki kaşık kadar veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…