2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar
Masum ben keçiboynuzu veriyorum alerjiye iyi geldiğini duyduğum için.
Ayrıca bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.Aç karnına verilirse kan,Tok karnına verilirse kilo yapar diye yazıyordu..

maşallah düzenlisin sen yine inşallah hep böle gider ve hep gereken kadar yerler benim cadı kızım yemekten soğudu resmen bu ara gene

aaaa ne ağlaması kız noldu canımmm sana

Selamlar
Masum ben keçiboynuzu veriyorum alerjiye iyi geldiğini duyduğum için.
Ayrıca bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.Aç karnına verilirse kan,Tok karnına verilirse kilo yapar diye yazıyordu..

keçi boynuzu bende vermek istiyorum yaa ama düzegün bi yerden almak lazım doğal ve gerçek olanı kendim mi yapsam netsem acep diye düşünmeye başladım :))))

keçi boynuzu bende vermek istiyorum yaa ama düzegün bi yerden almak lazım doğal ve gerçek olanı kendim mi yapsam netsem acep diye düşünmeye başladım :))))

Canım ben koskadan alıyorum ama dediğin gibi köy pekmezi olsa ne güzel olur..
Sen yapacağım desen şaşırmam zaten erinmez yaparsın...

merhabaaaa gğzel anneler kimsecikler yokk bakıyorummdaaa

çalışmayan anneler varmı acaba aramızda benim gibi evd eolann

ben çalışma hayatıma biraz ara veridm bebelerim olunca
ama tekrardan çalışmayı düşünüyorum tabiki
evdeyim ama çocukalrımla oturup bi zman geçiremiyorummm
istediigm gibi ev ,işi,temizlik,yemekk vss vss

ve kendimi suçlu hissediyorum ranızda varmı benim gibi olan

Canım ben koskadan alıyorum ama dediğin gibi köy pekmezi olsa ne güzel olur..
Sen yapacağım desen şaşırmam zaten erinmez yaparsın...

yok kız valla bulsam ortamını yapardım ama nerdeeeee ama kararlıyım yaptırıcam biyerlerde bu yaz bakalım nereden nasıl yaptırıcam bilemiyorum ama şimdilik dut pekmezi veriyom ben kıza onuda annem kendi alıyor malatyadan amcamlar vss köyde yapanları tanıyor temiz düzgün zaten akrabalar onlarda yane tanıdık yerden alıyom işte nediyim

sorma canım valla bende ev işi yemek vss derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama hergün belirli saatlerde herşeyi bırakıyorum kızıma ayırıyorum zamanımı tamamen o ne isterse onu yapıyorum hani kaliteli zaman kavramı varya işte ondan :) ama bende eskisi gibi çalışmayı düşünüyorum hatta düşünmüyorum iş bakıyorum istediğim gibi iş bulur bulmaz başlıcam çalışmaya benim kız 26 aylık oldu zatii kreş yaşına geldi sayılır yaza kadar belkim bulurum istediğim gibi bir iş olmadı napiim evde geçircez kurs vss ilgileniyorum bi yandanda çünki evde oturmak artık beni sıkıyo hemde feciiiiii 12 yıl çalışma hayatından sonra evde oturmak zor geliyor artık bana kızım olmasa zaten kimse oturtamazdı beni evdeee

Son düzenleme:
BETÜLCÜM NİCE YILLARA CANIM SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAH.RABBİM YENİ YAŞINDA TÜM DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH

günaydın güsel annelerrrrr keyifler naısl herkes iidir inşşşş
önemli olan bebişlerin keyfi degilmi:)

betül dogum günün kutlu olsun:)

Hicran canım cok tesekkur ederım cok ıncesın amıın guzel dıleklerın ıcın cok saol..

Gülsüm tatlım aglama alısıcaksın bılıyorum zor ama şükür etmelisin bence gönlünün rahat olabılecegı bır yere gıttı.. bu cok onemlı zamanı gecırebılmek ıcın, ınan bana... gececek ..
çok saol bende senı cok sevıyorum canım...

Duygu, Eda tesekkur ederım arkadaslar, masum arkadasım hosgeldın aramıza teşekkür ederım çok incesiniz hepiniz..

Selam kızlar...
Bende gripliler kervanına katıldım
Burnum akıyor hapşuruyorum..Ege okuldan sağolsun eve taşıyor hastalığı bize..
Hicran sen düzleştiriciyle ilgili bir topik açmışsın sanırım ben kullanıyorum hem maşa hem düzelştirici çokta memnumum..Hatta geçenlerde kuaföre gittim saçımı düzleştirmiştim bana ne dese beğenirsin başka yerde fön çektiriyorsun bana geliyorsun dedi:)
Maşa biraz daha zor ama uğraşırsan güzel sonuçlar elde ediyorsun hatta şuan maşalı saçlarım:)
Almadıysan tavsiye ederim

ii geceler...
Canım bir iki kere yeğenimin düzleştiricisini kullandımda hemen yağlandırdı sanki saçımı o yüzden pek kullanışlı gelmedii.

ii geceler...
Canım bir iki kere yeğenimin düzleştiricisini kullandımda hemen yağlandırdı sanki saçımı o yüzden pek kullanışlı gelmedii.

aaa çok enteresan benimde tam tersi saçlarım yağlıdır bu tarz makineler saçı kurutuyor ben saçımı 3 gün kullanabiliyorum canım..
Ama tabi herkeste farklı etki gösteriyor olabilir...

aaa çok enteresan benimde tam tersi saçlarım yağlıdır bu tarz makineler saçı kurutuyor ben saçımı 3 gün kullanabiliyorum canım..
Ama tabi herkeste farklı etki gösteriyor olabilir...

Doğru diyorsun, yüksek ısı normalde saçı kurutur ama bende öyle ters etki yaptı..Çokta şaşırmadım benim saçlarım cinstir.

öncelikle çok geçmiş olsun canım
deseydin kuaföre gel bundan böle ben senin saçına fön çekeyim diyee .bendede var o hem maşa hem düzleştiriciden bende memnunum canım.maşa bence düzleştiricen daha kolay kızz ben 15 dk ya saçları dalga dalga yapıyom bazende düzleştirici yanı ile tarif ettiğim şekilde yapıyom ve şuanda benimde saçlar dalga dalga :80::13:

Son düzenleme:
ii gecelerrr kızlarrrr
15 dk nasıl yapıyorusnuzzz saçlarınız maşayla ok merak ettim ben aldım 1 yıl oldu 1 kez yaptım okadar orlanıyorum yaparken aslında seviyorum maşalı saçları tüyoo verirmisinizz biraz banadaaa

betül h.b cnm

kızlarr kahvaltı tariffleirniz varmı çocuklar için degişikk tarifler arıyorumda

bird eçok heycanlıyımm yarın tartı günümmmm umarım kilo verebilmişimdirr

birde saç düzleştiricini sorayıma rk bana heidye almıştı sinbonun ıs ayarı yok
fark ediyormu ayarının olması birde saçlarımı çok döküyorrr

tavsiye edeceginiz marka varmı acabaa

canım bende 3 tane var biri babylis biri philips diğeri braun e malum evde 2 bayanız aynı anda lazım oluyor bazen kızım phılıps ı kullanıyor geniş ağızlı o .kızımın saçları kıvırcık olduğundan o daha iyi oluyor ona ayrıca maşamda var saçımı yıkadıktan sonra güzelce kurutuyorum öle kupkuru olmasına gerek yok tabi tarayım düzleştirici ile üstünden geçiyorum maşallah şansıma benim saçlar inatçı değildir hemen şekil alır düzleştirici ile kalın olmamak kaydı ile geçiyorum üstten sonra dalga vermek için saçımı doluyorum düzleştiriciye böle yapıp10 sn kadar bastırıyorum hoş dalga oluyor maşa ile lüle lüle oluyor ama aynı şeyi düzleştirici ile de yapabilirsin parmaklarına dola saçını al düzleştirici ile bastır maşa gibi olmasada güzel oluyor ölede valla el alışkanlığıda olmuş sanırım yıllardır kullanıyorum ben çalışırken şipşak saçlarımı acil yapıp çıkardım erken kalktıysamda doğruuu kuaföre gerine gerine saçımı yaptırırdım :)))

fazla zamanımı almıyor benim yani dediğim gibi 15 dk kadar bişii

Son düzenleme:
Valla benim saçlarım hem gür hem kalın telli hem uzun olunca 15 dakika bırak ben kuaför bile bitiremiyor:))))
Benim saçlarım maşayla 25 dakıka falan sürüyor ama düzleştiriciye elim çok alıştı artık o daha kısa sürüyor..
Yalnız ben kesinlikle nemli bile olsa saça yapmıyorum inanılmaz zarar veriyormuş ve kalıcılığı azaliyormuş.
Kuaförüm saçların mutlaka kupkuru olsun daha iyi tutar dedi...

Banucum;
Kahvaltıda ben bir gün peynirli omlet birgün haşlanmış yumurta bal süt peynir,birgün cocopops veriyorum..
Ara sıra mesela evde muhallebi veya sütlaç yapmış olursam bir kase ondan veriyorum üzerinede ceviz ve fındık atıyorum çokta enerjik oluyor bizim kuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…