Valla benim saçlarım hem gür hem kalın telli hem uzun olunca 15 dakika bırak ben kuaför bile bitiremiyor:))))
Benim saçlarım maşayla 25 dakıka falan sürüyor ama düzleştiriciye elim çok alıştı artık o daha kısa sürüyor..
Yalnız ben kesinlikle nemli bile olsa saça yapmıyorum inanılmaz zarar veriyormuş ve kalıcılığı azaliyormuş.
Kuaförüm saçların mutlaka kupkuru olsun daha iyi tutar dedi...
Banucum;
Kahvaltıda ben bir gün peynirli omlet birgün haşlanmış yumurta bal süt peynir,birgün cocopops veriyorum..
Ara sıra mesela evde muhallebi veya sütlaç yapmış olursam bir kase ondan veriyorum üzerinede ceviz ve fındık atıyorum çokta enerjik oluyor bizim kuzu:)
Hicrancım Ege ne kadar iştahlı bir çocuktur doğduğundan beri hatırlarsın emip emip kusuyordu...
Ama Ege bile çok iştahsız eskisine nazaran senin dediğin gibi bir lokma veriyorum o sağ yanak hep şiş orda duruyor o lokma o orda dururken konuşuyor oynuyor ama hep sabit elimde itekliyiveriyorum artık sinir geliyor o yanağını görünce:))
Üzülme arkadaşım bence şu dönem yemek yemeyi resmen kayıp zaman olarak görüyorlar..
Ben resim çizdiriyorum yemek yerken bana çicek çiz araba çiz diyorum abidik gubidik resimlere aa müthiş olmuş süper olmuş diyorum heyecanlanıp ortam bozulmasın diye yiyor o zaman
selamlar kızlar,
hep eylül 2010 annelerini görüyordum ama başlığa bakıp eylül 2008 annelerinin başlığının hala aktif olacağını düşünmemiştim:) benim de 8 eylül 2008 doğumlu bir oğlum var.
tam da benim yarama parmak basmışsınız son mesajlarda: yemek yememe konusukızlar ben oğlum daha küçükken yumurtayı ezip yedirebiliyordum ve daha bir çok yemeği yiyordu. şimdi ise ağzına yumurta sürmüyor. sabahları 4-5 lokma pınar beyaz sürülmüş ekmek yiyor o kadar. sıvı şeyleri çok seviyor: süt, meyve suyu ne olursa.. arada ise abur cubura hayır demiyor. kurabiye vs ve tatlı şeyleri yiyor ki hiçbir besleyici değerleri yok. öğle uykusundan kalkınca da 3-4 kaşık çorba ki o da hepsi değil. mercimek çorbası ancak. bir de köfte yiyor. başka da bir yemek alışkanlığı yok. durum çok vahim yani. ben bu çocuğa nasıl bir şeyleri sevdirebilirim? ne makarna yer ne pilav yer. sebze hayatta yemez. patatesi kızartma olarak bile yemiyor.
çok uzun yazdım kusura bakmayın. yeni fikirlere ihtiyacım var
Hoşgeldin aramıza...selamlar kızlar,
hep eylül 2010 annelerini görüyordum ama başlığa bakıp eylül 2008 annelerinin başlığının hala aktif olacağını düşünmemiştim:) benim de 8 eylül 2008 doğumlu bir oğlum var.
tam da benim yarama parmak basmışsınız son mesajlarda: yemek yememe konusukızlar ben oğlum daha küçükken yumurtayı ezip yedirebiliyordum ve daha bir çok yemeği yiyordu. şimdi ise ağzına yumurta sürmüyor. sabahları 4-5 lokma pınar beyaz sürülmüş ekmek yiyor o kadar. sıvı şeyleri çok seviyor: süt, meyve suyu ne olursa.. arada ise abur cubura hayır demiyor. kurabiye vs ve tatlı şeyleri yiyor ki hiçbir besleyici değerleri yok. öğle uykusundan kalkınca da 3-4 kaşık çorba ki o da hepsi değil. mercimek çorbası ancak. bir de köfte yiyor. başka da bir yemek alışkanlığı yok. durum çok vahim yani. ben bu çocuğa nasıl bir şeyleri sevdirebilirim? ne makarna yer ne pilav yer. sebze hayatta yemez. patatesi kızartma olarak bile yemiyor.
çok uzun yazdım kusura bakmayın. yeni fikirlere ihtiyacım var
öncelikle aramıza hoşgeldin 2008 eylül annesi olarak yerini bulmuşsun :)
yemek konusunda mevsim değişikliğindemidir yoks başka bişiimi bilemiyorum ama genelde çocuklarda bir iştahsızlık sözkonusu bu aralar .
kızlar ceylini dün dr götürdüm yine yine yine ve yine faranjitimiz var ayrıca idrar yollarında da iltihap var dedi dr ilaçlar aldık gene başladık bakalım hayırlısıyla iyileşicez .ama ben sinir oluyorum artık bu kız faranjitten nasıl kurtulacak karar verdim 3 yaşında demişlerdi ama gene götürücem alerji için çünki her ay bu sorunu yaşıyoruz kız mahvoldu keza bize onla beraber birde şimdi idrar yollarına indi baksanıza kronikleşiyor Allah korusun ve yoruldum artık bende kaç gündür ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nede uyuyabiliyorum sıkıntı ve stresten ve yüzümün sağ tarafında zona çıkmıştı daha önce birkaç defa ve hep böyle anlarda vuruyor nedense gene çıktı hemen hemen 1 TL büyüklüğünde kızarıklık şişlik ve sanki su çiçeği çımış gibi 3-5 tane mini sulu sivilce şeklinde ve acayip acıyor gözüme bile vuruyor acısı bende yarın dr gidicem bakalım ne iş bu her sene bir defa çıkıyor yüzümde zavirax kullanıyorum 1 hafta da geçiyor ardından bepantene kullanıyorum iz kalmıyor allahtan ama çok kötü oluyor yaww
Kızlar selam
ben buralardayım hani okuyorum çoğu zaman ama cvp yazamıyorum,hoş okuyacak da fazla bişey olmuyor ama
valla sırf bu yüzden hamile kalıp kendime yeni ay anneleri bulacam ona göre..
yeni yıl çekilşi ıvır zıvır bir faaliyet,bir bulşma var mı?Bu sene pek yavaş pek ilgisiziz,
bizim 29u çarş.günü okul yemeğimiz var yılbaşında da büyük ihtimal evde oluruz pek pahalı oluyor
yani bana çok gereksiz geliyor sırf yılbaşı diye kudurana kadar eğlenmek sanki dünyada bütün savaşlar,kötülükler,haksızlıklar,çevre felaketleri,açlıklar,kuraklıklar 31 aralıkta bitecekmiş 1 ocağa pırıl pırıl bir dünyaya uyanacakmişız gibi eğlenmek çok mantıksız geliyor.:93:
Neyse edebiyat yapmayim şimdi,Hicran geçmiş olsun ayça'da gene bronşit yolunda kuru öksürük arkasından yediği iki kaşık yemeği kusma,benim sinir krizlerim sonucu eve bir buhar mak. aldık inşallah derdimize derman olur.:94:
Kızlar selam
ben buralardayım hani okuyorum çoğu zaman ama cvp yazamıyorum,hoş okuyacak da fazla bişey olmuyor ama
valla sırf bu yüzden hamile kalıp kendime yeni ay anneleri bulacam ona göre..
yeni yıl çekilşi ıvır zıvır bir faaliyet,bir bulşma var mı?Bu sene pek yavaş pek ilgisiziz,
bizim 29u çarş.günü okul yemeğimiz var yılbaşında da büyük ihtimal evde oluruz pek pahalı oluyor
yani bana çok gereksiz geliyor sırf yılbaşı diye kudurana kadar eğlenmek sanki dünyada bütün savaşlar,kötülükler,haksızlıklar,çevre felaketleri,açlıklar,kuraklıklar 31 aralıkta bitecekmiş 1 ocağa pırıl pırıl bir dünyaya uyanacakmişız gibi eğlenmek çok mantıksız geliyor.:93:
Neyse edebiyat yapmayim şimdi,Hicran geçmiş olsun ayça'da gene bronşit yolunda kuru öksürük arkasından yediği iki kaşık yemeği kusma,benim sinir krizlerim sonucu eve bir buhar mak. aldık inşallah derdimize derman olur.:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?