2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hicrancım size de geçmiş olsun. zona hastalığı genelde stres kaynaklı oluyormuş umarım çabucak iyileşirsin canım.

edacım geçmiş olsun boraya. bronşiolit üç defa olursa allerjik demişti doktorumuz utku da iki defa geçirdi

edacım geçmiş olsun boraya. bronşiolit üç defa olursa allerjik demişti doktorumuz utku da iki defa geçirdi

Saol canım, bende aynı şeyi duymuştum,bi kış içerisinde sık sık tekrarlarsa alerjisinin araştırılması gerekiyor diye biliyorum.Zaten bizim tanımız kondu Alerji dr.una götürdük bronşiolit astım teşhisi konuld..Toz kou deterjan pis hava bunlar bizi hasta ediyor maalesef.......

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmem ama kursa başladım. haftada iki gün gidiyorum ama beni üzen ve düşündüren nokta keyfi olarak gidiyor ve utkuyu bırakıyor olmak.:85: gerçi utku pek etkileniyor gibi görünmüyor hayatından gayet memnun babaneye gitmeye can atar her zaman. böylelikle istediği oluyor.
ben de böyle bir ortama girmeyeli üç yıl oldu öncesinde sürekli kurslara katılırdım böyle ortamlar beni mutlu ederdi sonra hamilelik doğum bebek derken farklı uğraşlara pek ihtiyaç duymuyordum ama şimdi eve kapanmış olmaktan hergün aynı şeyleri yapmaktan bunaldım. inşallah verdiğim karardan pişman olmam.

saol canım napalım işte çekicex böle alerjik bir bünyeye sahibim ve 2 kızımda bana çekti bu kadarı pes doğrusu çeke çeke alerjileri çekti işte ceylini götürücem az daha düzelsin alerji için tekrar götürücem artık 3 yalı bekleyemm yaww mahvoldu kız
bana gelince dr gittim bugün bir sürü ilaç versi bağışıklı sisteminiz zayıflamış o dönemlerde olur böle dedi zona değilmiş bir nevi uçuk çeşidi virüs dedi sinir uçları zayıf olan bölgelerde çıkarmış ve immün sistem bozulunca olurmuş işte 2 ayrı vitamin verdi çok ta lazım zayıflıktan ölcemmm artık bunlarla kaç kilo daha alırım allah bilirrrrrr

Hicran ben Osman Pirinceye götürdüm ve tedaviye başladık 3 yaşı beklemedim ben 3 yaşı beklemenin nedeni neye karşı alerjisi olduğunu öğrenmek için istersen sende bir araştır....

Seher canım,niye kötü oluyorsun bende keyfi bırakıyorum bazen,bir kaç saatlik bir şey ve haftanın iki günüymüş...Sen farkına varmazsın belki sıkıldığının ama birikim olur büyük sorunlar yaşayabilirsin..Geç bile kalmışsın..
Ayrıca ne kursu merak ettim,bende totomu bir kaldırsam istiyorum bir şeyler yapmak..

hoşbulduk canım. senin bebişine de geçmiş olsun. iştahsızlık meselesinde bir nokta da abur cubur. marketler sıra sıra abur cubur dolu. bir nedeni de bu bence. ben engellemeye çalışıyorum ama kaçılmıyor.

hoşbulduk canım.
ilk yemek verdiğim dönemlerde şimdikinden iyi yiyordu. sıvı sınırlı zaten canım. günde 2 bardak süt hakkı var. meyve suyu bazen 1 bazen 2. meyve suyuna da pekmez kattım zaten.

hoşbulduk canım. 2 yaş sendromu hepimizin problemi sanırım.

hicrancım size de geçmiş olsun. zona hastalığı genelde stres kaynaklı oluyormuş umarım çabucak iyileşirsin canım.

geçmişolsun dilekleriniz için sağolun kızlar.bağışılık sistemim zayoflamış zaten streste gırla bu ara malum kız hasta bayadırda uyku problemi yaşıyorum evde oturmak beni çok bunalttı artık bişiiler yapmak istiyorum bende evde otur iş yemek ev ziyareti arada 1-2 arkadaş görüşmesi yetmiyor bana üretim yoksa bende bitiyorum çalışmam bişiilerle uğraşmam lazım işte bende bakınıyom uğraşacak bişiiler yoksam ceylinle tubaya takıyom her haltlarını kafaya takıp sonrada hasta oluyom işte böle

sehercim üzme kendini neticede sen iyi olcaksınki çocuğunada iyi bakabilesin değilmi benden gör işte bunaldım artık bazen ceylini babasına bırakıp dışarda dolanıyorum insan yalnız kalmak nefes almak istiyor bide kış yüzünden fazlaca çıkamıyorum dışarıya hep ev ziyaretleri oda evden eve bunalıyo insan madem bakacak biride var valla bende bu ara bakınıyom kurslara ismek işkur vss kendimi geliştirme adına bi kursa gidicem bende bakalım şimdilik 2-3 yere başvurdum haber gelecek başlarsam inşallah

bu arada ayçaya da geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin zor valla çocuklar hastalanınca bizde mahvoluyoruz helede benim gibi takıntılı olursa insan daha da beter

Son düzenleme:

iyileşsin canım götürücem zaten bende beklemicem yaww bir arkadaşta bir dr ismi verdi çok memnunmuş ama hatırımda değil şuan yazdım biyerlere seninki nerde hangi hastane uzm prof nedir uzmanlığı alerjimi bilgi verirsen sevinirim netten baktım bulamadım hakkında bişii nerdedir vss bekliyorum

Son düzenleme:

sağol canım

ya kızlar şu 2 yaş sendromu mudur ne halttır bizim ceylinde hem hastalık nedeni ile hemde bu ara huyları değişti sanki çocuğun devamlı ağlamaklı huysuz şımarık sinirli herşeyden var yanii babasıda biraz böyle olmasına nedendir ama şimdide o bunalıyor ilgi istiyo çocuk ama bizimde müsait olmadığımız anlar olur ya hani o anlarda da hemen anında onunla oyun vss yapmanızı istiyo bide ağğız dolusu laf sayıyo sizinki sormayın gülermisin ağlarmısın sabah evde işlerim vardı yoruldum başımda ağrıdı accık uzanam dedim sanki hisseti daha totomu yere koymamışım elimden çekiyo anne kutu kutu poenceeee diyeee offffffffffffff dedim offffffff annem accık oturiim oynarız bak anne hasta başı ağrıyo diyom anne kyem süüüü adii adiii diyooo hanfendi krem sürünce iyileşicem de oynicam diye anne yaaa diyooo

Hicrancım o 2 yaş sendromu beni yedi bitirdi valla..ceylin yine iyimiş bizimki oturtmuyor mümkün değil oturduğun anda birşeyler istemeye başlıyor gelir önce fu fu der gidip su verirsin bir yudum alır bırakır arkadan oturduğun anda anne çiş geldi der tuvalete gidersin bağırır gel al dıye tam kaldırcan tuvaletten bitmedi daha var der korkudan bir daha oturtursun sonra kapıyı çek bye bye der cıkarsın 1 dakıka sonra anne bitti diye yine bağırır gider alırsın daha iner anne süt ver der sütünü verirsin oturursun içine bal dök der kalkar balını dökersin oh rahatladım dediğin anda sütü ağzından fışkırtır üstüne döker komple soyup giydirmek üzereyken banyoya gircek zanneder anneyle ege banyoya gircek der hayır oglum sen dun yıkandın desende kıyametler kopar gıydırsen yıne soyunur yerden yere atar kendını sırf sussun dıye banyoya sokarsın tende gel der gelmıcem dersen ıslak ıslak kuvetten aglıya aglıya cıkmaya calısır mecbursun gırceksın sonra banyodan cıkaramazsın her gece 100 lıtre su harcar banyoda yarım saat aralıksız akar o çeşme ve butun apartmana 30 305 lıra su parası gelırken sana 60 70 lıra gelır rekora ımza atarsın..o bıter havluyla dolasmak ıster gıyınmez ve bır bakarsın gıydırcem dıye bın takla atıyorsun havada sonra gıyınmeye karar verır ama pantalon ve gomlek gıymek ıster gıydırmezsen ıkı gozu ıkı cesme aglar gıydırmek zorunda kalırsın evde dugune gıder gıbı dolasır gece yatma faslı basllar o da en az 1 saat surer butun evın ısıkları sonecek tv kapanacak herkes yatar uyur taklıdı yaparki ege bey uyusun aksı takdırde o hayatta uyumaz 1 saat sonunda sen zaten onu uyutmusundur ama ısık gorunce gozlerın kamasır..baykuş gıbı gezınırsın sonra beklersınkı dalsada soysak pijama gıydırsek en son bınbır ugrasla pijamasını giydirirsin ve bır bakarsın ki saat 23.30 olmuş..Ve senin kolunu kıpırdatcak halin bile kalmamış...
Ne yazdım ne yazdım daha yazılcak cok sey var mıştığımın 2 yaş sendromu ıle ılgılı ama bu satırlar yetmez..
İşte bu da bizim nalet sendrom hikayemiz arkadaşlar...

off çok zor ya aynı bizim hikayemize benziyor ama eminim bunun daha fazlası da vardır sizde bizde olduğu gibi
gerçektende lanet bişey ya sinir krizi geçirmemek elde değil

iyi akşamlar kızlar...
size hemen bişey sorup çıkıcam
gülün röportaj yaptığı derginin adı neydi...
benim aklımda mother and baby diye kalmış
dün baktım heryere bulamadım...kalmamış sanırım...
internetten baktım şimdi kapakta başka kadınla bebek var..
acaba başkamıydı derginin adı...

edacım şimdi katıldığım kurs tıp sekreterliği 8 aylık bir kurs.ilk önce teorik bilgi sonrasında staj olacak yakınımızda bir hastaneyle anlaşmışlar

Son düzenleme:

canım dergi benim bildiğim de mother and baby aralık sayısı ama bende bulamadım geçen hafta baya aradım eşime de söyledim o da birkaç yere sormuş ama kalmadı demişler. bu hafta da kızılayda bakıcam inşallah bulurum

duygucum bizde de benzer şeyler oluyor. biz utkuyla markete bile gidemiyoruz ilk başta arabasına oturuyor gelene geçene vuruyor sonrasında arabadan atlıyor reonların arasında koşmaya başlıyor tabi biz de peşinden. alacaklarımızın üçte birini bile almadan eşimle birbirimize girmiş bir halde evin yolunu tutuyoruz.

duygu aynen benı yazmışsın valla canım ben bu ara çok bunaldım ama eşimde burda olmadıgı için bazen çok kızıyorum eşime bana çok acıyor nasıl böle oldu falan dıyor am görmediği için davulun sesi on hoş gelıyor ben cıddı anlamda çok bunaldım. bıraz ayrı kalmaya ıhtıyacımız var resmen babası gelsın atcam kendımı gezmelere tabı atabılırsem...

valla canım anlattıkların bizdede var ben yazmaya üşendim : ama bizimki hala altı bezli şimdilik wc eğitimi yaptırıyoruz henüz hala bezi çıkaramadık ama genede anne tüleee gideyim diye günde en az 5 kez beni tuvalete sürüklüyor klozet kapağınıda illa kendi alacak bide onu her seferinde yıka pakla as yerine offf ne zormuş yaww valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…